3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping La Falaise, 4*
Camping La Falaise, 4* - 2
Camping La Falaise, 4* - 3
Camping La Falaise, 4* - 4
Camping La Falaise, 4* - 5
Camping La Falaise, 4* (Ref. 273677)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Falaise ligt op 300 meter van een zandstrand in de badplaats Narbonne Plage, in een groene omgeving, en is ideaal voor een ontspannen gezinsvakantie. De zee is 300 meter verderop. U zult ook profiteren van een nieuw watergebied met een buitenzwembad, glijbanen, buitenzwembad en spelletjes voor kinderen. Een wellness-oase met jacuzzi, sauna, hammam en massages staat ook tot uw beschikking voor uw grootste plezier en de animaties zullen het hele seizoen door plaatsvinden om het hele gezin te vermaken. In het hoogseizoen zal een kinderclub kinderen vanaf 4 jaar verwelkomen voor recreatieve activiteiten. Ter plaatse kunt u fietsen huren om de omgeving te ontdekken en naar het strand te gaan.
Buitenzwembad Waterpark Sauna - Hammam Kindvriendelijk Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 126 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Campéole La Côte des Roses, 4* - 1
Camping Campéole La Côte des Roses, 4* - 2
Camping Campéole La Côte des Roses, 4* - 3
Camping Campéole La Côte des Roses, 4* - 4
Camping Campéole La Côte des Roses, 4* - 5
Camping Campéole La Côte des Roses, 4* (Ref. 281335)
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze familiecamping ligt op 500 m van de zee en een lang zandstrand met directe toegang. De camping ligt in een natuurlijke omgeving en ontvangt u in een vriendelijke sfeer. U zult genieten van een prachtig buitenzwembad, een groot peuterbad met waterspelletjes en een 4-baans pentaglijbaan voor het grootste plezier van uw tieners! Het buitenzwembad is het hele seizoen geopend. In juli en augustus zijn kinderen welkom in de miniclub voor recreatieve en ludieke activiteiten. Het campingteam organiseert overdag sporttoernooien en er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. Wat de voorzieningen betreft, vindt u een snackbar met meeneemgerechten en pizza of om op het terras te eten, evenals een kruidenierswinkel met brood en gebak.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Sportveld TV
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 138 / verblijf , 4D / 3N
Bekijk
Camping Paradis Soleil d'Oc, 4* - 1
Camping Paradis Soleil d'Oc, 4* - 2
Camping Paradis Soleil d'Oc, 4* - 3
Camping Paradis Soleil d'Oc, 4* - 4
Camping Paradis Soleil d'Oc, 4* - 5
Camping Paradis Soleil d'Oc, 4* (Ref. 270783)
We weten dat het u gaat bevallen :
De 3-sterren camping Soleil d'Oc ligt op 600 m van de zee en op 1,5 km van Narbonne in het departement Aude en ontvangt u in een vriendelijke sfeer. Ontdek de prachtige zwemlagune (langzaam aflopend water en een strand met wit zand), die 1,40 meter diep is. Wat de activiteiten betreft, kunnen de kinderen genieten van een springkasteel en een kinderclub in de zomer voor kinderen van 4 tot 10 jaar. U kunt ook gebruik maken van de speel- en sportfaciliteiten. Ter plaatse is alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf aanwezig: minimarkt, bar, restaurant, brood- en banketbakkerij.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Kindvriendelijk Beddengoed Handdoeken
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 1878 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk