6 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Charmant weekend in Nîmes - 3*
Charmant weekend in Nîmes - 3* - 2
Charmant weekend in Nîmes - 3* - 3
Charmant weekend in Nîmes - 3* - 4
Charmant weekend in Nîmes - 3* - 5
-20%
Charmant weekend in Nîmes - 3* (Ref. 303524)
Gard - Nîmes, Languedoc Roussillon
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt Gelegen binnen de ring van Nîmes op 10 minuten van het centrum, nabij de zee, met goede openbaar-vervoerverbindingen, biedt het Hotel Kyriad Nimes Ouest u een warm en gezellig onthaal in een traditioneel en modern etablissement. Dit hotel nodigt u uit om deze Romaanse stad en zijn geschiedenis te ontdekken, gelegen tussen de Provence, de Camargue en nabij de mooie stranden van de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over 48 lichte kamers met persoonlijke stijl, die volledig gerenoveerd zijn. Deze zijn voorzien van wc, bad en douche, flatscreen TV, canal + en Satelliet, welkomstplateau (koffie, thee, biscuits), telefoon, aDSL, airconditioning, waterkoker. In de bar kunt u een drankje bestellen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-20%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 36 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 45
Bekijk
Romantisch weekend in Nîmes - 3* - 1
Romantisch weekend in Nîmes - 3* - 2
Romantisch weekend in Nîmes - 3* - 3
Romantisch weekend in Nîmes - 3* - 4
Romantisch weekend in Nîmes - 3* - 5
Romantisch weekend in Nîmes - 3* (Ref. 303576)
Gard - Nîmes, Languedoc Roussillon
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt Breng een weekend door in het zuiden van Frankrijk op het platteland. Op minder dan 5 kilometer van het centrum van Nîmes ligt het INTER-HOTEL Nîmes Costières dat ideaal gesitueerd is om de stad en haar omgeving te bezoeken. De kamers zijn met veel smaak ingericht en beschikking over ruime afmetingen en moderne meubels. Ter plaatse kun je gezellig een drankje aan de bar van het hotel drinken voorafgaand aan een traditionele keuken in het restaurant. Nîmes en omgeving liggen in het hart van de Camargue regio. De stad is zeer bekend vanwege haar moderne kunst en vele historische rijkdommen. Tijdens je verblijf wordt dan ook sterk aangeraden om de stad en omgeving te ontdekken met bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het aquaduct Pont du Gard, het Maison Carrée, de Arena's... Profiteer ook van de nabijheid van de Middellandse Zee of de bergen die er in de buurt liggen voor een prachtige wandeling midden in de beschermde natuur. Bezoek de Rhône vallei, de oude tradities uit Nîmes, de Pont du Gard...alles om je heen wijst naar karakter en rijkdom uit het verleden, het zou jammer zijn om dit over te slaan.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 47 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
 - 3* - 1
 - 3* - 2
 - 3* - 3
 - 3* - 4
 - 3* - 5
- 3* (Ref. 303319)
Gard - Nîmes, Languedoc Roussillon
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt Ontdek tijdens een cultureel weekendje weg de grandeur van het Romeinse Rijk in de gezellige en zonnige stad Nîmes. Aan de place d'Assas, op een steenworp afstand van het Maison Carrée en op zo'n tien minuten van de 'Arênes', ligt het Royal Hôtel, ee...
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 68 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Ontdekkingsweekend in Nîmes - 4* - 1
Ontdekkingsweekend in Nîmes - 4* - 2
Ontdekkingsweekend in Nîmes - 4* - 3
Ontdekkingsweekend in Nîmes - 4* - 4
Ontdekkingsweekend in Nîmes - 4* - 5
-11%
Ontdekkingsweekend in Nîmes - 4* (Ref. 304661)
Gard - Nîmes, Languedoc Roussillon
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt Gelegen in de streek Languedoc-Roussillon in het centrum van Nîmes, bevindt zich het charmante 3-sterrenhotel Marquis de la Baume. Het hotel beschikt over 34 elegant ingerichte kamers. Tijdens uw verblijf kunt u een bezoekje brengen aan de nabijgelegen badplaatsjes, steden zoals Arles en Montpellier, evenals musea zoals La Maison Carrée of les Arènes du vieux Nîmes.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-11%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 70 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 79
Bekijk