3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Les Fauvettes, 3*
Camping Les Fauvettes, 3* - 2
Camping Les Fauvettes, 3* - 3
Camping Les Fauvettes, 3* - 4
Camping Les Fauvettes, 3* - 5
Camping Les Fauvettes, 3* (Ref. 270628)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Les Fauvettes ligt in Anduze, in de Gard. Anduze is een Romeinse stad waar u de lokale tradities ontdekt onder de zon van de Languedoc. De camping ligt op 400 meter van de rivier de Gardon. Er is een verwarmd buitenzwembad, een 50m lange glijbaan en een jacuzzi. De kleintjes zullen zich vermaken in het kinderbad. In juli en augustus opent de kinderclub 's morgens haar deuren met een programma vol met knutselen, buitenactiviteiten en feestjes. Daarnaast is er een tafeltennistafel en een jeu de boulesbaan. U kunt ook deelnemen aan aquayoga of een van de vele toernooien die in het hoogseizoen worden georganiseerd. Op de camping vindt u een cafetaria met terras waar u tevens afhaalmaaltijden kunt verkrijgen; ideaal om niet te hoeven koken tijdens de vakantie.
Buitenzwembad Kindvriendelijk Sportveld Parking Dieren toegelaten
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 104 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Les Plans, 4* - 1
Camping Les Plans, 4* - 2
Camping Les Plans, 4* - 3
Camping Les Plans, 4* - 4
Camping Les Plans, 4* - 5
Camping Les Plans, 4* (Ref. 270717)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Les Plans ligt in Anduze in de Cevennen. Het ligt dicht bij de steden Mialet en Peyrolles, maar ook bij Alès. Er is een waterpark met glijbanen, verwarmde zwembaden en peuterbaden met een verwarmde speeltuin. In Les Plans zijn vele activiteiten mogelijk, te beginnen met vissen en zwemmen in de rivier, die direct toegankelijk is. Kinderen zullen graag spelen in de opblaasbare structuur en op de speelplaats. In juli en augustus is er een gratis kinderclub voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In juli/augustus worden zwembadactiviteiten georganiseerd, evenals tiener- en gezinsactiviteiten. Qua dienstverlening is er een bar, een snackbar, een restaurant en een kruidenierswinkel.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Sportveld TV
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 152 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Le Bel été d'Anduze, 4* - 1
Camping Le Bel été d'Anduze, 4* - 2
Camping Le Bel été d'Anduze, 4* - 3
Camping Le Bel été d'Anduze, 4* - 4
Camping Le Bel été d'Anduze, 4* - 5
Camping Le Bel été d'Anduze, 4* (Ref. 270790)
We weten dat het u gaat bevallen :
Gelegen in de Gard, verwelkomt de camping le Bel été d'Anduze u voor een onvergetelijke familievakantie. In een vriendelijke en familiale sfeer geniet u van een kwaliteitsvolle dienstverlening. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het grote zwembad met zijn gloednieuwe waterglijbanen. In juli en augustus worden verschillende activiteiten gratis aangeboden (tokkelbaan, aquagym, waterbal, petanque, volleybal, minigolf, tafeltennis, wandelen, fietsen, zwemmen, fitness...). Het verfrissende water van de rivier aan de voet van de camping, zal er voor u zijn om te genieten van uw verblijf op een camping met een eigen strand en zijn wateractiviteiten. De Gardon zal ook de vissers tevreden stellen die hun activiteit in alle rust kunnen uitoefenen. Regelmatig en vooral in de zomerperiode worden er op de camping avonden en animaties georganiseerd. Er is voor elk wat wils: muzikale shows, echte tableaux vivants, cabaretavonden, revues, karaoke, dansshows met uitgebreide choreografieën... Ontsnappen! U bent op vakantie op camping Le Bel été...
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark Sportveld TV
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 670 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Betaal in 3X*