4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Domaine Résidentiel de Plein Air Elysée, 3*
Camping Domaine Résidentiel de Plein Air Elysée, 3* - 2
Camping Domaine Résidentiel de Plein Air Elysée, 3* - 3
Camping Domaine Résidentiel de Plein Air Elysée, 3* - 4
Camping Domaine Résidentiel de Plein Air Elysée, 3* - 5
Camping Domaine Résidentiel de Plein Air Elysée, 3* (Ref. 271968)
Le Grau du Roi, Languedoc Roussillon
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Elysée ligt aan de poort van de Camargue in Grau du Roi. Ideaal gelegen, met directe toegang tot het meer van Salonique en de jachthaven van Port Camargue. Ter plaatse vindt u een olympisch zwembad met een waterglijbaan en een verwarmd pierenbad, alsmede een solarium, alle geopend van april tot september. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de vele activiteiten die tot uw beschikking staan: minigolf en tennisbanen. De kinderclub en de club voor tieners zijn de meest bevoorrechte voor de jongsten. Een speeltuin en multisportterreinen staan tot uw beschikking. Om uw vakantie nog aangenamer te maken, biedt camping Elysée overdag en 's avonds animaties aan. Een danszaal is ook ter plaatse. Wat de diensten betreft, hebben de kampeerders toegang tot een wifi-verbinding zodat ze tijdens hun hele verblijf verbonden kunnen blijven. Camping Elysée heeft een restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Het terrein is geschikt voor gehandicapten. Huisdieren zijn ook toegestaan.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark kindvriendelijk Sportveld
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 192 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Abri de Camargue, 4* - 1
Camping Abri de Camargue, 4* - 2
Camping Abri de Camargue, 4* - 3
Camping Abri de Camargue, 4* - 4
Camping Abri de Camargue, 4* - 5
Camping Abri de Camargue, 4* (Ref. 270711)
Le Grau du Roi, Languedoc Roussillon
We weten dat het u gaat bevallen :
Op 1000 m van de zee en 1500 m van het vissersdorp Grau du Roi ontvangt camping Abri de Camargue u in een weelderig groen kader op een uitgestrekt domein en in een familiale sfeer. Geniet ter plaatse van een mooi buitenzwembad en een overdekt en verwarmd zwembad. Tijdens de zomerschoolvakanties wordt er dagelijks animatie voor het hele gezin aangeboden en organiseert een kinderclub leuke activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar. Profiteer ter plaatse van de diensten van de camping met een kruidenierswinkel, een snackbar en een restaurant. In juli en augustus brengt een gratis pendelbus u van de camping naar het strand.
Wifi Restaurant Buitenzwembad Binnenzwembad kindvriendelijk Sportveld Wasserette
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 209 / verblijf , 4D / 3N
Bekijk
Camping La Marine, 4* - 1
Camping La Marine, 4* - 2
Camping La Marine, 4* - 3
Camping La Marine, 4* - 4
Camping La Marine, 4* - 5
-36%
Camping La Marine, 4* (Ref. 273209)
Le Grau du Roi, Languedoc Roussillon
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Marine ligt bij de charmante vissershaven van Le Grau-du-Roi, op 2000 m van l'Espiguette, het grootste strand van Europa. Het is een ideale uitvalbasis om de Camargue te ontdekken: vijvers, duinen, flamingo's, wilde stieren en paarden. De camping heeft vier buitenzwembaden: twee grote zwembaden, een kinderbad (verwarmd) en een peuterbadje. Ook zijn er 3 waterglijbanen. Het team van Tohapi biedt het hele seizoen door een dagelijks animatieprogramma: gevarieerd, leuk, sportief en voor iedereen. De TOPI CLUB, voor kinderen van 4 tot 13 jaar, garandeert een professionele, leuke en veilige plek waar de kinderen veel plezier beleven. U kunt uw boodschappen doen in de minisupermarkt of u kunt wat eten in de snackbar van de camping, waar u trouwens ook maaltijden kunt afhalen.
Wifi Restaurant Buitenzwembad Waterpark Sauna - Hammam kindvriendelijk Wasserette
-36%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 288 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 456
Bekijk
Camping Eden, 5* - 1
Camping Eden, 5* - 2
Camping Eden, 5* - 3
Camping Eden, 5* - 4
Camping Eden, 5* - 5
-46%
Camping Eden, 5* (Ref. 270922)
Le Grau du Roi, Languedoc Roussillon
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping L´Eden ligt in de Camargue, op 800 m van de stranden van Grau du Roi. U kunt genieten van een heerlijke duik in onze zwembaden en van de wellness, jacuzzi, sauna en hammam. In het hoogseizoen wordt er animatie georganiseerd voor de kinderen en is er een miniclub voor de kleinsten. U kunt deelnemen aan fitness, aguagym en zumba-klassen. Een vakantie op uit te rusten of plezier te maken onder de Mediterraanse zon.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark Sauna - Hammam Fitnesszaal
-46%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 313 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 584
Bekijk