3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping La Marine, 4*
Camping La Marine, 4* - 2
Camping La Marine, 4* - 3
Camping La Marine, 4* - 4
Camping La Marine, 4* - 5
Camping La Marine, 4* (Ref. 273209)
Le Grau du Roi, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
In het hart van de Camargue ligt de camping La Marine niet ver van het charmante vissershaventje van Grau-du-Roi, op 2000 m van de Espiguette, het grootste strand van Europa. Ter plaatse kunt u genieten van vier buitenzwembaden: twee grote zwembaden, een verwarmd kinderbad en een zwembad voor de kleintjes. Dit zwembadcomplex wordt gecompleteerd door 3 pentagliss hellingen. Kinderen, tieners, ouders, als gezin of met vrienden op camping La Marine, Tohapi biedt u het hele seizoen een dagelijks animatieprogramma, gevarieerd, leuk en sportief aangepast aan iedereen. Van 4 tot 17 jaar verwelkomt de TOPI CLUB van de camping uw kinderen en staat garant voor een professionele, leuke en veilige opvang. Of u nu besluit boodschappen te doen in de kruidenierswinkel van de camping om in uw accommodatie te koken of dat u besluit buiten de deur te eten, alles is mogelijk dankzij de snackbar en de afhaalservice ter plaatse.
Wifi Restaurant Buitenzwembad Waterpark Sauna - Hammam Kindvriendelijk Wasserette
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 112 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Abri de Camargue, 4* - 1
Camping Abri de Camargue, 4* - 2
Camping Abri de Camargue, 4* - 3
Camping Abri de Camargue, 4* - 4
Camping Abri de Camargue, 4* - 5
Camping Abri de Camargue, 4* (Ref. 270711)
Le Grau du Roi, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Op 1000 m van de zee en 1500 m van het vissersdorp Grau du Roi ontvangt camping Abri de Camargue u in een weelderig groen kader op een uitgestrekt domein en in een familiale sfeer. Geniet ter plaatse van een mooi buitenzwembad en een overdekt en verwarmd zwembad. Tijdens de zomerschoolvakanties wordt er dagelijks animatie voor het hele gezin aangeboden en organiseert een kinderclub leuke activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar. Profiteer ter plaatse van de diensten van de camping met een kruidenierswinkel, een snackbar en een restaurant. In juli en augustus brengt een gratis pendelbus u van de camping naar het strand.
Wifi Restaurant Buitenzwembad Binnenzwembad Kindvriendelijk Sportveld Wasserette
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 197 / verblijf , 4D / 3N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Eden, 5* - 1
Camping Eden, 5* - 2
Camping Eden, 5* - 3
Camping Eden, 5* - 4
Camping Eden, 5* - 5
Camping Eden, 5* (Ref. 270922)
Le Grau du Roi, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Op 800m van de stranden van Grau du Roi, in het hart van de Camargue in een groen park, verwelkomt camping Eden u voor een ontspannende gezinsvakantie. U zult het watergebied met buitenlagunes, glijbanen en een pierenbadje voor kinderen zeker waarderen. Neem de tijd om te genieten van het spagedeelte met bubbelbaden, sauna, hammam, massagestralen, ... In juli en augustus, en soms buiten het seizoen, biedt het animatieteam van de camping overdag en 's avonds gezinsactiviteiten aan. De miniclub verwelkomt kinderen van 6 tot 17 jaar voor buitenactiviteiten, knutselworkshops of ontdekkingsactiviteiten. De camping biedt vele diensten: kruidenierswinkel, restaurant, snackbar, wifi (betalend) en brooddepot. In juli en augustus kunt u op vertoon van uw campingarmband gebruik maken van de gratis pendelbus die u naar het strand van Espiguette brengt.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark Sauna - Hammam Fitnesszaal
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 289 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Betaal in 3X*