6 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4*
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
-24%
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 302967)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke suite + Ontbijt + Toegang tot de spa + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-24%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 85 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 112
Bekijk
Betaal in 3X*
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 1
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 2
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 3
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 4
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 5
-21%
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* (Ref. 316937)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Familie suite + Ontbijt + Toegang tot de spa + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-21%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 100 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 127
Bekijk
Betaal in 3X*
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 1
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 324893)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke suite + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 113 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* - 1
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* - 2
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* - 3
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* - 4
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* - 5
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* (Ref. 302968)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 115 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 1
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 312089)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Toegang tot de spa + Behandeling + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 178 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Ecolodge les Cigales, 3* - 1
Camping Ecolodge les Cigales, 3* - 2
Camping Ecolodge les Cigales, 3* - 3
Camping Ecolodge les Cigales, 3* - 4
Camping Ecolodge les Cigales, 3* - 5
Camping Ecolodge les Cigales, 3* (Ref. 274755)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Ecolodge les Cigales ligt in een groene omgeving aan de poort van de middeleeuwse stad Pézenas, op 20 minuten van het strand. Het heeft een verwarmd zwembad in een zen-omgeving om van een duik te genieten. Het zwembad is uitgerust met ligstoelen waar u zich kunt koesteren in de zon voor een moment van nietsdoen. Ter plaatse hebben vakantiegangers de beschikking over verschillende recreatiemogelijkheden, waaronder tafeltennis en tafelvoetbal. Een familiediner vindt plaats in de Bali-bar om zelfgemaakte of lokale producten te ontdekken. In juli en augustus wordt ook een kampeerdersmaaltijd gehouden. Les Cigales is ook een goed vertrekpunt om de steden in en rond Pézenas te ontdekken. Brood en gebak zijn elke ochtend verkrijgbaar in juli en augustus. Een wasmachine staat ook ter beschikking van de kampeerders. Een netwerk bestrijkt de hele camping. De belangrijkste winkels zijn vanaf het terrein bereikbaar.
Wifi Zwembad Buitenzwembad TV Beddengoed Parking Dieren toegelaten
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 545 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Betaal in 3X*