5 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4*
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
-20%
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 302967)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke suite + Ontbijt + Toegang tot de spa + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-20%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 89 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 112
Bekijk
Camping les Cigales, 3* - 1
Camping les Cigales, 3* - 2
Camping les Cigales, 3* - 3
Camping les Cigales, 3* - 4
Camping les Cigales, 3* - 5
Camping les Cigales, 3* (Ref. 274755)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Welkom op 3* camping Les Cigales Pézenas, geopend van 30 maart 2024 tot 29 september 2024. Een kleine camping met verwarmd zwembad aan de poort van de middeleeuwse stad Pézenas, bekend als "La cité de Molière". De 3 sterren camping Les Cigales Pézenas, gelegen in het gehucht Conas, verwelkomt u voor een verblijf in harmonie met de natuur, op een steenworp afstand van een bijzondere stad, maar ver weg van alle drukte. Een camping met 40 staanplaatsen, 32 verschillende types accommodatie van ingerichte lodgetenten tot luxe stacaravans, en 8 kampeerplaatsen. Een klein eiland van mediterraan groen. Camping met restaurant, bar, kookgelegenheid, kleine kruidenierswinkel en verwarmd zwembad. Gratis Wifi. Kom nieuwe energie opdoen aan de poorten van Pézenas, op 20 minuten van de stranden van Vias en Cap d'Agde. Dichtbij de snelwegen A75 en A9, op 2 uur van de Spaanse grens en op 20 minuten van het vliegveld van Béziers/Cap d'Agde. De steden Montpellier, Sète en Béziers zijn gemakkelijk te bereiken, een ideale locatie om het departement Hérault te ontdekken. De eigenaren, een Frans-Engels echtpaar, zullen er alles aan doen om je een geweldige vakantie te bezorgen!
Wifi Zwembad Buitenzwembad TV Beddengoed Parking Dieren toegelaten
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 99 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 1
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 2
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 3
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 4
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 5
-20%
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* (Ref. 316937)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Familie suite + Ontbijt + Toegang tot de spa + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-20%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 101 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 127
Bekijk
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 1
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 324893)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke suite + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 120 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 1
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 312089)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Toegang tot de spa + Behandeling + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 179 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk