5 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4*
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
-31%
Ontspannen verblijf in een suite in Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 302967)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke suite + Ontbijt + Toegang tot de spa + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-31%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 66 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 96
Bekijk
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 1
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 2
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 3
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 4
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* - 5
-27%
Gezinsuitstapje in een oude distilleerderij in Pézenas - 4* (Ref. 316937)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Familie suite + Ontbijt + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-27%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 81 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 111
Bekijk
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* - 1
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* - 2
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* - 3
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* - 4
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* - 5
-13%
Uitje naar Pézenas in een mooi designhotel met diner - 4* (Ref. 302968)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Diner inbegrepen + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
-13%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 90 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 104
Bekijk
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 1
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
-24%
Ontspanning en gastronomie in het hart van Pézenas (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 324893)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke suite + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-24%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 94 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 124
Bekijk
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 1
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
-16%
Verblijf in een oude distilleerderij met toegang tot de Spa (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 312089)
Hérault - Pézenas, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Toegang tot de spa + Behandeling + Parkeergarage Ontdek het rustige leven in Zuid-Frankrijk met uw voeten in het water tijdens een relaxweekend in de zonnige regio Languedoc. De oude distilleerderij is gerenoveerd tot een boetiekhotel en bevindt zich op enkele minuten van het strand en vlakbij het historische centrum van het betoverende dorpje Pézenas. U verblijft in een ruime kamer met een moderne inrichting. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, een terras of zelfs een privétuin. Wandel rond in de geplaveide straatjes en ontdek de omgeving, zoals Montpellier of Carcassonne, de Gorges de l'Hérault, het Lac du Salagou, etc. Na een drukke dag is niets lekkerder dan ontspannen in het buitenband en de spa van het hotel, die voorzien is van een hamam, een relaxruimte, wellnesscabines en een verwarmd binnenbad. (Spa toegankelijk tegen een toeslag van euros20 per persoon per dag. Geen toegang voor minderjarigen.) In de wijnbar geniet je van een gezellige avond met een goed glas wijn en tapas of regionale gerechten. Ons restaurant/wijnbar is gesloten op zondag en maandag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-16%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 152 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 181
Bekijk