5 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Les Sablines, 4*
Camping Les Sablines, 4* - 2
Camping Les Sablines, 4* - 3
Camping Les Sablines, 4* - 4
Camping Les Sablines, 4* - 5
Camping Les Sablines, 4* (Ref. 272599)
Valras Vendres, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze mooie camping ligt in Vendres, op slechts 900m van het strand met directe toegang door de duinen. Er is een mooi zwembad met verschillende baden, glijbanen en een bubbelbad. In juli en augustus ontvangt de miniclub kinderen voor recreatieve en ludieke activiteiten. Het campingteam organiseert overdag sporttoernooien en er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. Wat de voorzieningen betreft, vindt u er een snackbar met meeneemmaaltijden of om op het terras op te eten, alsook een kruidenierswinkel met brood en gebak.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Beddengoed
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 124 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Domaine de La Yole, 5* - 1
Camping Domaine de La Yole, 5* - 2
Camping Domaine de La Yole, 5* - 3
Camping Domaine de La Yole, 5* - 4
Camping Domaine de La Yole, 5* - 5
Camping Domaine de La Yole, 5* (Ref. 320999)
Valras Vendres, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping de la Yole ligt op slechts 500 meter van het strand op 23 hectare bloemrijk terrein. Je kunt gebruik maken van het prachtige zwemparadijs met meerdere buitenzwembaden, glijbanen, bubbelbaden en een overdekte kinderspeelplaats. Je kunt genieten van avondentertainment en sporttoernooien terwijl de kleintjes meedoen aan de activiteiten in de kinderclub. Mis een bezoek aan de wijngaard voor de deur van de camping niet. Er zijn tal van diensten beschikbaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt eten in het restaurant, iets drinken aan de bar of boodschappen doen in de kruidenierswinkel.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 136 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Les Muriers, 4* - 1
Camping Les Muriers, 4* - 2
Camping Les Muriers, 4* - 3
Camping Les Muriers, 4* - 4
Camping Les Muriers, 4* - 5
-8%
Camping Les Muriers, 4* (Ref. 270771)
Valras Vendres, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Les Mûriers ligt aan de Middellandse Zeekust. Warm zand, helder water zo ver het oog reikt, het gezang van de meeuwen... zonder twijfel, u bent op vakantie! Als u zin hebt om wat rond te kijken, Les Mûriers de Vendre ligt op slechts 30 minuten van Agde en 20 minuten van Béziers. Het watercomplex met glijbanen zal het hele gezin bekoren. Voor uw vrije tijd biedt camping Les Mûriers in Vendres een hele reeks activiteiten ter plaatse: sportterreinen, petanqueterrein, tafeltennis en een speeltuin voor de kinderen. Bovendien worden er de hele zomer door gratis animaties georganiseerd voor jong en oud, en niet te vergeten de miniclub die in het hoogseizoen open is voor kinderen van 5-12 jaar. Houdt u niet van uit eten gaan? Geen probleem. Camping Les Mûriers in Vendres biedt u zijn bar/restaurant direct ter plaatse! Als u de voorkeur geeft aan afhaalmaaltijden, is er ook een snackbar en een supermarkt op het terrein.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Sportveld
-8%
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 148 / verblijf , 4D / 3N in plaats van 162
Bekijk
Camping Siblu Les Sables du midi 4* - 1
Camping Siblu Les Sables du midi 4* - 2
Camping Siblu Les Sables du midi 4* - 3
Camping Siblu Les Sables du midi 4* - 4
Camping Siblu Les Sables du midi 4* - 5
Camping Siblu Les Sables du midi 4* (Ref. 271728)
Valras Vendres, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Les Sables du Midi ligt op minder dan 15 minuten lopen van Valras Plage, in de Hérault. Ouders en kinderen genieten samen van de spatzone en de glijbanen. Er wordt gezinsanimatie aangeboden en een Miniclub verwelkomt kinderen van 1 tot 14 jaar voor leuke en sportieve activiteiten (ouders moeten de kinderen van 1 tot 4 jaar begeleiden). Het campingteam biedt overdag sporttoernooien aan en er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. Aan de servicekant heeft u de beschikking over een snackbar met kant-en-klare maaltijden om mee te nemen of om op het terras te eten, evenals een kruidenierswinkel met brood en gebak.
Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark Sauna - Hammam Fitnesszaal Kindvriendelijk
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 253 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Camping Le Bellevue, 4* - 1
Camping Le Bellevue, 4* - 2
Camping Le Bellevue, 4* - 3
Camping Le Bellevue, 4* - 4
Camping Le Bellevue, 4* - 5
Camping Le Bellevue, 4* (Ref. 272804)
Valras Vendres, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Vakantiepark Bellevue ligt in een schaduwrijk dennenbos op 940 meter van zee. Het is een ideale camping voor een fijne gezinsvakantie. De camping heeft een waterpark van 3000m2, bestaande uit een overloopzwembad, een kinderbad en 3 glijbanen. Tijdens de zomermaanden worden zowel overdag als 's avonds veel activiteiten aangeboden en organiseren de kinderclub en de tienerclub allerlei leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar en van 13 tot 16 jaar. Ook vindt u in het park diverse sportfaciliteiten. En om uw verblijf helemaal compleet te maken is er een snackbar met afhaalmaaltijden en een minisupermarkt, zodat u het terrein niet eens af hoeft.
Restaurant Buitenzwembad Sportveld Parking Dieren toegelaten
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 697 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk