17 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Weekend in het centrum van Deauville - 4*
Weekend in het centrum van Deauville - 4* - 2
Weekend in het centrum van Deauville - 4* - 3
Weekend in het centrum van Deauville - 4* - 4
Weekend in het centrum van Deauville - 4* - 5
Weekend in het centrum van Deauville - 4* (Ref. 308068)
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Welkomstdrankje Ons hotel ondergaat van maandag 2 november 2015 t/m zondag 24 april 2016 renovatiewerkzaamheden. Tijdens deze periode blijft het hotel gewoon geopend. De werkzaamheden worden per verdieping en uitsluitend doordeweeks, dus niet op zaterdag en zondag, uitgevoerd. Vanaf 10.00 uur is er geluidsoverlast mogelijk. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip. Snuif de frisse lucht op tijdens een Normandisch verblijf in het centrum van de badplaats Deauville, beroemd om zijn houten promenade en zijn fijne zandstrand. Overnacht in het Mercure Deauville Centre, een comfortabel en modern hotel, zeer gunstig gelegen in het centrum en op enkele minuten van het strand. Het rustige hotel biedt u een ruime, modern ingerichte kamer, met uitzicht op een mooie openbare tuin. Geniet van het zandstrand of maak een wandeling langs de zee over de beroemde houten promenade. Breng ook zeker een bezoek aan Trouville, cabourg, etretat en zijn kliffen, dives-sur-Mer en het plaatsje Guillaume-le-Conquérant. Wat verder weg gelegen maar toch zeer goed bereikbaar is het stadje Lisieux met zijn beroemde basiliek. Na een dag in de buitenlucht is het goed toeven in de loungebar "Le Winch" onder het genot van een drankje. Voor tussendoortjes kunt u terecht in het winkeltje van het hotel "M Shop", en voor uw lunch of diner zijn er tal van restaurants in de buurt van het hotel. Vraag het vriendelijke en behulpzame receptiepersoneel gerust om tips voor de beste adresjes.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 80 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
meest verkocht
Wellness weekend in een superior kamer in Deauville - 1
Wellness weekend in een superior kamer in Deauville - 2
Wellness weekend in een superior kamer in Deauville - 3
Wellness weekend in een superior kamer in Deauville - 4
Wellness weekend in een superior kamer in Deauville - 5
Wellness weekend in een superior kamer in Deauville (Ref. 303872)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt L'Augeval hotel, boutique hotel, ideaal gelegen tussen de renbaan en het strand, verwelkomt jou in twee villa's met typische architectuur van Deauville. De sfeer zal je inspireren om te ontspannen in een rustgevende decor. Het hotel heeft diverse ruime kamers en uitrustingen voor comfort, ingericht met antieke meubels. Helemaal tot rust komen doe je in de spa met stoombad, sauna, hydro-jet (te huur) en een fitnessruimte met verschillende voorzieningen. NIEUW: l'Augeval biedt nu verschillende massages aan, vanaf euros80 (op reservering).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 96 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Speciale aanbieding: Ontspanningsweekend in Deauville - 3* - 1
Speciale aanbieding: Ontspanningsweekend in Deauville - 3* - 2
Speciale aanbieding: Ontspanningsweekend in Deauville - 3* - 3
Speciale aanbieding: Ontspanningsweekend in Deauville - 3* - 4
Speciale aanbieding: Ontspanningsweekend in Deauville - 3* - 5
-12%
Speciale aanbieding: Ontspanningsweekend in Deauville - 3* (Ref. 309215)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Amirauté Hôtel, dicht bij Deauville, ligt op nauwelijks twee uur van Parijs. De kamers in het Amirauté Hôtel variëren van een comfort kamer tot een junior suite maar zijn allemaal ruim, verfijnd en warm ingericht, ideaal voor een aangenaam verblijf met z'n tweetjes of met het gezin. Proef 's avonds een van onze lekkere cocktails in onze ontspannende Amirauté Bar en schuif daarna aan tafel in een van onze drie restaurants: Le Carré, le Prés Saint-Arnoult of Les Chaumes. Liefhebbers van sport en ontspanning kunnen hun hartje ophalen in de twee verwarmde zwembaden (seizoen) van Amirauté Hôtel, een sportinfrastructuur met tennisvelden en een golfbaan met 27 holes op nauwelijks 5 minuten hier vandaan. Een unieke plek aan de Normandische kust.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-12%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 48 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 55
Bekijk
Betaal in 3X*
Weekend in een luxe kamer in Deauville - 3* - 1
Weekend in een luxe kamer in Deauville - 3* - 2
Weekend in een luxe kamer in Deauville - 3* - 3
Weekend in een luxe kamer in Deauville - 3* - 4
Weekend in een luxe kamer in Deauville - 3* - 5
-16%
Weekend in een luxe kamer in Deauville - 3* (Ref. 301195)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Amirauté Hôtel, dicht bij Deauville, ligt op nauwelijks twee uur van Parijs. De kamers in het Amirauté Hôtel variëren van een comfort kamer tot een junior suite maar zijn allemaal ruim, verfijnd en warm ingericht, ideaal voor een aangenaam verblijf met z'n tweetjes of met het gezin. Proef 's avonds een van onze lekkere cocktails in onze ontspannende Amirauté Bar en schuif daarna aan tafel in een van onze drie restaurants: Le Carré, le Prés Saint-Arnoult of Les Chaumes. Liefhebbers van sport en ontspanning kunnen hun hartje ophalen in de twee verwarmde zwembaden (seizoen) van Amirauté Hôtel, een sportinfrastructuur met tennisvelden en een golfbaan met 27 holes op nauwelijks 5 minuten hier vandaan. Een unieke plek aan de Normandische kust.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-16%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 54 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 65
Bekijk
Betaal in 3X*
Relaxweekend in een suite met bains à remous in Deauville - 3* - 1
Relaxweekend in een suite met bains à remous in Deauville - 3* - 2
Relaxweekend in een suite met bains à remous in Deauville - 3* - 3
Relaxweekend in een suite met bains à remous in Deauville - 3* - 4
Relaxweekend in een suite met bains à remous in Deauville - 3* - 5
-14%
Relaxweekend in een suite met bains à remous in Deauville - 3* (Ref. 303635)
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard suite + Met tuinzicht + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Amirauté Hôtel, dicht bij Deauville, ligt op nauwelijks twee uur van Parijs. De kamers in het Amirauté Hôtel variëren van een comfort kamer tot een junior suite maar zijn allemaal ruim, verfijnd en warm ingericht, ideaal voor een aangenaam verblijf met z'n tweetjes of met het gezin. Proef 's avonds een van onze lekkere cocktails in onze ontspannende Amirauté Bar en schuif daarna aan tafel in een van onze drie restaurants: Le Carré, le Prés Saint-Arnoult of Les Chaumes. Liefhebbers van sport en ontspanning kunnen hun hartje ophalen in de twee verwarmde zwembaden (seizoen) van Amirauté Hôtel, een sportinfrastructuur met tennisvelden en een golfbaan met 27 holes op nauwelijks 5 minuten hier vandaan. Een unieke plek aan de Normandische kust.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-14%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 64 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 75
Bekijk
Betaal in 3X*
Weekend met diner in Deauville - 3* - 1
Weekend met diner in Deauville - 3* - 2
Weekend met diner in Deauville - 3* - 3
Weekend met diner in Deauville - 3* - 4
Weekend met diner in Deauville - 3* - 5
-22%
Weekend met diner in Deauville - 3* (Ref. 303636)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de ontspanningsruimte Amirauté Hôtel, dicht bij Deauville, ligt op nauwelijks twee uur van Parijs. De kamers in het Amirauté Hôtel variëren van een comfort kamer tot een junior suite maar zijn allemaal ruim, verfijnd en warm ingericht, ideaal voor een aangenaam verblijf met z'n tweetjes of met het gezin. Proef 's avonds een van onze lekkere cocktails in onze ontspannende Amirauté Bar en schuif daarna aan tafel in een van onze drie restaurants: Le Carré, le Prés Saint-Arnoult of Les Chaumes. Liefhebbers van sport en ontspanning kunnen hun hartje ophalen in de twee verwarmde zwembaden (seizoen) van Amirauté Hôtel, een sportinfrastructuur met tennisvelden en een golfbaan met 27 holes op nauwelijks 5 minuten hier vandaan. Een unieke plek aan de Normandische kust.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
-22%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 67 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 87
Bekijk
Betaal in 3X*
Romantisch weekend in het centrum van Deauville - 4* - 1
Romantisch weekend in het centrum van Deauville - 4* - 2
Romantisch weekend in het centrum van Deauville - 4* - 3
Romantisch weekend in het centrum van Deauville - 4* - 4
Romantisch weekend in het centrum van Deauville - 4* - 5
Romantisch weekend in het centrum van Deauville - 4* (Ref. 303978)
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Klein flesje champagne + Welkomstdrankje Ons hotel ondergaat van maandag 2 november 2015 t/m zondag 24 april 2016 renovatiewerkzaamheden. Tijdens deze periode blijft het hotel gewoon geopend. De werkzaamheden worden per verdieping en uitsluitend doordeweeks, dus niet op zaterdag en zondag, uitgevoerd. Vanaf 10.00 uur is er geluidsoverlast mogelijk. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip. Snuif de frisse lucht op tijdens een Normandisch verblijf in het centrum van de badplaats Deauville, beroemd om zijn houten promenade en zijn fijne zandstrand. Overnacht in het Mercure Deauville Centre, een comfortabel en modern hotel, zeer gunstig gelegen in het centrum en op enkele minuten van het strand. Het rustige hotel biedt u een ruime, modern ingerichte kamer, met uitzicht op een mooie openbare tuin. Geniet van het zandstrand of maak een wandeling langs de zee over de beroemde houten promenade. Breng ook zeker een bezoek aan Trouville, cabourg, etretat en zijn kliffen, dives-sur-Mer en het plaatsje Guillaume-le-Conquérant. Wat verder weg gelegen maar toch zeer goed bereikbaar is het stadje Lisieux met zijn beroemde basiliek. Na een dag in de buitenlucht is het goed toeven in de loungebar "Le Winch" onder het genot van een drankje. Voor tussendoortjes kunt u terecht in het winkeltje van het hotel "M Shop", en voor uw lunch of diner zijn er tal van restaurants in de buurt van het hotel. Vraag het vriendelijke en behulpzame receptiepersoneel gerust om tips voor de beste adresjes.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 90 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Ontspannend uitje, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* - 1
Ontspannend uitje, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* - 2
Ontspannend uitje, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* - 3
Ontspannend uitje, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* - 4
Ontspannend uitje, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* - 5
Ontspannend uitje, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* (Ref. 327651)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa La Closerie Deauville is gebouwd in de kenmerkende stijl van de mooie, grote villa's aan de Normandische kust en is een viersterrenhotel in hartje Deauville. Het ligt op een steenworp afstand van het strand, het casino en de beroemde houten boulevard van de stad. La Closerie Deauville bestaat uit 75 ruime en comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn, elk met een schitterend uitzicht op de stad of de tuin. In het hotel hebt u vrije toegang tot vele relax- en wellnessactiviteiten: de spa met het verwarmde binnenbad, de sauna, de hamam en het bubbelbad. Uitsluitend voor de massages betaalt u een toeslag. De sauna en de hamam zijn niet toegankelijk op maandag 13 en dinsdag 14 januari 2014. (Het zwembad en bubbelbad zijn tijdens deze periode wel toegankelijk) Het zwembad en de bains à remous zijn voor onderhoud gesloten van maandag 3 tot en met donderdag 6 februari 2014. (De hamam en de sauna zijn tijdens deze periode wel toegankelijk) Het hotel beschikt over een ondergrondse parkeergarage die op reservering beschikbaar is tegen een toeslag (euros 15/dag) en parkeergelegenheid buiten (euros10/dag).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 102 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Weekend in de buurt van Deauville inclusief 3 hydrotherapie-behandelingen in de Thalasso van Deauville - 3* - 1
Weekend in de buurt van Deauville inclusief 3 hydrotherapie-behandelingen in de Thalasso van Deauville - 3* - 2
Weekend in de buurt van Deauville inclusief 3 hydrotherapie-behandelingen in de Thalasso van Deauville - 3* - 3
Weekend in de buurt van Deauville inclusief 3 hydrotherapie-behandelingen in de Thalasso van Deauville - 3* - 4
Weekend in de buurt van Deauville inclusief 3 hydrotherapie-behandelingen in de Thalasso van Deauville - 3* - 5
-16%
Weekend in de buurt van Deauville inclusief 3 hydrotherapie-behandelingen in de Thalasso van Deauville - 3* (Ref. 308594)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Thalasso Geniet van een gezellig en ontspannen verblijf in een mooi hotelcomplex met tal van voorzieningen op 2 uur rijden van Parijs, in de buurt van Deauville.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-16%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 139 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 167
Bekijk
Betaal in 3X*
Relax- en wellnessweekend met massage in Deauville - 4* - 1
Relax- en wellnessweekend met massage in Deauville - 4* - 2
Relax- en wellnessweekend met massage in Deauville - 4* - 3
Relax- en wellnessweekend met massage in Deauville - 4* - 4
Relax- en wellnessweekend met massage in Deauville - 4* - 5
Relax- en wellnessweekend met massage in Deauville - 4* (Ref. 327501)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Behandeling La Closerie Deauville is gebouwd in de kenmerkende stijl van de mooie, grote villa's aan de Normandische kust en is een viersterrenhotel in hartje Deauville. Het ligt op een steenworp afstand van het strand, het casino en de beroemde houten boulevard van de stad. La Closerie Deauville bestaat uit 75 ruime en comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn, elk met een schitterend uitzicht op de stad of de tuin. In het hotel hebt u vrije toegang tot vele relax- en wellnessactiviteiten: de spa met het verwarmde binnenbad, de sauna, de hamam en het bubbelbad. Uitsluitend voor de massages betaalt u een toeslag. De sauna en de hamam zijn niet toegankelijk op maandag 13 en dinsdag 14 januari 2014. (Het zwembad en bubbelbad zijn tijdens deze periode wel toegankelijk) Het zwembad en de bains à remous zijn voor onderhoud gesloten van maandag 3 tot en met donderdag 6 februari 2014. (De hamam en de sauna zijn tijdens deze periode wel toegankelijk) Het hotel beschikt over een ondergrondse parkeergarage die op reservering beschikbaar is tegen een toeslag (euros 15/dag) en parkeergelegenheid buiten (euros10/dag).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 158 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Ontspannend verblijf met familie of vrienden, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* - 1
Ontspannend verblijf met familie of vrienden, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* - 2
Ontspannend verblijf met familie of vrienden, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* - 3
Ontspannend verblijf met familie of vrienden, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* - 4
Ontspannend verblijf met familie of vrienden, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* - 5
Ontspannend verblijf met familie of vrienden, met toegang tot het wellnesscentrum, in Deauville - 4* (Ref. 327291)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort appartement + Ontbijt + Toegang tot de spa La Closerie Deauville is gebouwd in de kenmerkende stijl van de mooie, grote villa's aan de Normandische kust en is een viersterrenhotel in hartje Deauville. Het ligt op een steenworp afstand van het strand, het casino en de beroemde houten boulevard van de stad. La Closerie Deauville bestaat uit 75 ruime en comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn, elk met een schitterend uitzicht op de stad of de tuin. In het hotel hebt u vrije toegang tot vele relax- en wellnessactiviteiten: de spa met het verwarmde binnenbad, de sauna, de hamam en het bubbelbad. Uitsluitend voor de massages betaalt u een toeslag. De sauna en de hamam zijn niet toegankelijk op maandag 13 en dinsdag 14 januari 2014. (Het zwembad en bubbelbad zijn tijdens deze periode wel toegankelijk) Het zwembad en de bains à remous zijn voor onderhoud gesloten van maandag 3 tot en met donderdag 6 februari 2014. (De hamam en de sauna zijn tijdens deze periode wel toegankelijk) Het hotel beschikt over een ondergrondse parkeergarage die op reservering beschikbaar is tegen een toeslag (euros 15/dag) en parkeergelegenheid buiten (euros10/dag).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 159 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*