9 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Weekend in Honfleur - 3*
Weekend in Honfleur - 3* - 2
Weekend in Honfleur - 3* - 3
Weekend in Honfleur - 3* - 4
Weekend in Honfleur - 3* - 5
Weekend in Honfleur - 3* (Ref. 303594)
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer Dit weekend in de Basse Normandie regio is een perfect uitstapje voor ontspanning door te genieten van de frisse zeelucht en de stranden van de mooie badplaats Honfleur. Het hotel La Diligence dat op vijf minuten lopen van de oude haven en het centrum van Honfleur ligt, ontvangt je in haar typische kader aan de rand van de zee. De kamers zijn warm ingericht waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag in de buitenlucht. Je kunt ook van een goed glas genieten in de bar van het hotel alvorens naar een lekker restaurant de vertrekken. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich vele goede restaurants die je de lokale specialiteiten zullen voorschotelen. Het kleine nautische stadje Honfleur bied je vele wandelingen langs de kust of in het centrum met haar kleine straatjes en oude huizen. Je bevindt je tevens aan de poorten van de Pays d'Auge en de Côte Fleurie, dichtbij de badplaatsen Deauville en Cabourg.
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 60 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Relaxweekend in Honfleur - 3* - 1
Relaxweekend in Honfleur - 3* - 2
Relaxweekend in Honfleur - 3* - 3
Relaxweekend in Honfleur - 3* - 4
Relaxweekend in Honfleur - 3* - 5
Relaxweekend in Honfleur - 3* (Ref. 306283)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort studio + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte La Closerie Honfleur ligt op 10 minuten lopen van het centrum en ontvangt u in een chique en ontspannen sfeer. Het driesterrenhotel bevindt zich in het juweeltje dat ooit het begin van de impressionistische beweging was en doet denken aan een betoverende poëtische ankerplaats. Het hotel ligt aan de zuidelijke oever van de monding van de Seine, op twee uur van Parijs en met een panoramisch uitzicht op de Pont de Normandie. U kunt er genieten van een onvergetelijk romantisch weekend of van een gezellig weekend met het hele gezin of met vrienden. Het hotel heeft 45 comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn en waarvan sommige een balkon met uitzicht op de Pont de Normandie hebben. Om te ontspannen kunt u eveneens genieten van het verwarmde buitenzwembad (geopend van april tot oktober), de sauna en de hamam.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 63 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Weekend met het hele gezin in Honfleur - 3* - 1
Weekend met het hele gezin in Honfleur - 3* - 2
Weekend met het hele gezin in Honfleur - 3* - 3
Weekend met het hele gezin in Honfleur - 3* - 4
Weekend met het hele gezin in Honfleur - 3* - 5
Weekend met het hele gezin in Honfleur - 3* (Ref. 302340)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort appartement + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte La Closerie Honfleur ligt op 10 minuten lopen van het centrum en ontvangt u in een chique en ontspannen sfeer. Het driesterrenhotel bevindt zich in het juweeltje dat ooit het begin van de impressionistische beweging was en doet denken aan een betoverende poëtische ankerplaats. Het hotel ligt aan de zuidelijke oever van de monding van de Seine, op twee uur van Parijs en met een panoramisch uitzicht op de Pont de Normandie. U kunt er genieten van een onvergetelijk romantisch weekend of van een gezellig weekend met het hele gezin of met vrienden. Het hotel heeft 45 comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn en waarvan sommige een balkon met uitzicht op de Pont de Normandie hebben. Om te ontspannen kunt u eveneens genieten van het verwarmde buitenzwembad (geopend van april tot oktober), de sauna en de hamam.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Verblijf Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 68 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Weekend in een superior kamer in Honfleur - 3* - 1
Weekend in een superior kamer in Honfleur - 3* - 2
Weekend in een superior kamer in Honfleur - 3* - 3
Weekend in een superior kamer in Honfleur - 3* - 4
Weekend in een superior kamer in Honfleur - 3* - 5
Weekend in een superior kamer in Honfleur - 3* (Ref. 303595)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer Dit weekend in de Basse Normandie regio is een perfect uitstapje voor ontspanning door te genieten van de frisse zeelucht en de stranden van de mooie badplaats Honfleur. Het hotel La Diligence dat op vijf minuten lopen van de oude haven en het centrum van Honfleur ligt, ontvangt je in haar typische kader aan de rand van de zee. De kamers zijn warm ingericht waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag in de buitenlucht. Je kunt ook van een goed glas genieten in de bar van het hotel alvorens naar een lekker restaurant de vertrekken. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich vele goede restaurants die je de lokale specialiteiten zullen voorschotelen. Het kleine nautische stadje Honfleur bied je vele wandelingen langs de kust of in het centrum met haar kleine straatjes en oude huizen. Je bevindt je tevens aan de poorten van de Pays d'Auge en de Côte Fleurie, dichtbij de badplaatsen Deauville en Cabourg.
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 73 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Citytrip in een oud vissershuis - 3* - 1
Citytrip in een oud vissershuis - 3* - 2
Citytrip in een oud vissershuis - 3* - 3
Citytrip in een oud vissershuis - 3* - 4
Citytrip in een oud vissershuis - 3* - 5
-19%
Citytrip in een oud vissershuis - 3* (Ref. 305542)
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Plateau zeevruchten + Klein flesje Het 3-sterren Hôtel Entre Terre et Mer bevindt zich in een oude visserswoning met een ideale ligging in de historische wijk van Honfleur. De inrichting van het hotel is elegant en eigentijds. Het hotel beschikt over elegante, ruime en van alle comfort voorziene kamers. Het gastronomische restaurant in het hotel laat u kennismaken met Normandische specialiteiten. Met gebruikmaking van verse plaatselijke ingrediënten worden originele schotels bereid. Voor uw ontspanning staat u een oesterbar ter beschikking die tegelijkertijd chic en ontspannen is. U kunt u hier een zeevruchtenschotel laten smaken, of een keuze maken uit de menukaart. Vanuit het Hôtel Entre Terre et Mer kunt u een wandeling maken naar de Pont de Normandie waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de monding van de Seine.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-19%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 104 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 129
Bekijk
Relax- en wellnessweekend in Honfleur - 3* - 1
Relax- en wellnessweekend in Honfleur - 3* - 2
Relax- en wellnessweekend in Honfleur - 3* - 3
Relax- en wellnessweekend in Honfleur - 3* - 4
Relax- en wellnessweekend in Honfleur - 3* - 5
-16%
Relax- en wellnessweekend in Honfleur - 3* (Ref. 302339)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort studio + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Behandeling + Late check-out La Closerie Honfleur ligt op 10 minuten lopen van het centrum en ontvangt u in een chique en ontspannen sfeer. Het driesterrenhotel bevindt zich in het juweeltje dat ooit het begin van de impressionistische beweging was en doet denken aan een betoverende poëtische ankerplaats. Het hotel ligt aan de zuidelijke oever van de monding van de Seine, op twee uur van Parijs en met een panoramisch uitzicht op de Pont de Normandie. U kunt er genieten van een onvergetelijk romantisch weekend of van een gezellig weekend met het hele gezin of met vrienden. Het hotel heeft 45 comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn en waarvan sommige een balkon met uitzicht op de Pont de Normandie hebben. Om te ontspannen kunt u eveneens genieten van het verwarmde buitenzwembad (geopend van april tot oktober), de sauna en de hamam.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-16%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 108 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 130
Bekijk
Forfait voor 3 behandelingen in het thalassocentrum van Deauville en charmant weekend in Honfleur - 3* - 1
Forfait voor 3 behandelingen in het thalassocentrum van Deauville en charmant weekend in Honfleur - 3* - 2
Forfait voor 3 behandelingen in het thalassocentrum van Deauville en charmant weekend in Honfleur - 3* - 3
Forfait voor 3 behandelingen in het thalassocentrum van Deauville en charmant weekend in Honfleur - 3* - 4
Forfait voor 3 behandelingen in het thalassocentrum van Deauville en charmant weekend in Honfleur - 3* - 5
Forfait voor 3 behandelingen in het thalassocentrum van Deauville en charmant weekend in Honfleur - 3* (Ref. 302861)
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Thalasso Het 3-sterren Hôtel Entre Terre et Mer bevindt zich in een oude visserswoning met een ideale ligging in de historische wijk van Honfleur. De inrichting van het hotel is elegant en eigentijds. Het hotel beschikt over elegante, ruime en van alle comfort voorziene kamers. Het gastronomische restaurant in het hotel laat u kennismaken met Normandische specialiteiten. Met gebruikmaking van verse plaatselijke ingrediënten worden originele schotels bereid. Voor uw ontspanning staat u een oesterbar ter beschikking die tegelijkertijd chic en ontspannen is. U kunt u hier een zeevruchtenschotel laten smaken, of een keuze maken uit de menukaart. Vanuit het Hôtel Entre Terre et Mer kunt u een wandeling maken naar de Pont de Normandie waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de monding van de Seine.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 145 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Week-end à Honfleur avec 3 soins d'hydrothérapie à la Thalasso de Deauville - 3* - 1
Week-end à Honfleur avec 3 soins d'hydrothérapie à la Thalasso de Deauville - 3* - 2
Week-end à Honfleur avec 3 soins d'hydrothérapie à la Thalasso de Deauville - 3* - 3
Week-end à Honfleur avec 3 soins d'hydrothérapie à la Thalasso de Deauville - 3* - 4
Week-end à Honfleur avec 3 soins d'hydrothérapie à la Thalasso de Deauville - 3* - 5
-16%
Week-end à Honfleur avec 3 soins d'hydrothérapie à la Thalasso de Deauville - 3* (Ref. 306665)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort studio + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Behandeling La Closerie Honfleur ligt op 10 minuten lopen van het centrum en ontvangt u in een chique en ontspannen sfeer. Het driesterrenhotel bevindt zich in het juweeltje dat ooit het begin van de impressionistische beweging was en doet denken aan een betoverende poëtische ankerplaats. Het hotel ligt aan de zuidelijke oever van de monding van de Seine, op twee uur van Parijs en met een panoramisch uitzicht op de Pont de Normandie. U kunt er genieten van een onvergetelijk romantisch weekend of van een gezellig weekend met het hele gezin of met vrienden. Het hotel heeft 45 comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn en waarvan sommige een balkon met uitzicht op de Pont de Normandie hebben. Om te ontspannen kunt u eveneens genieten van het verwarmde buitenzwembad (geopend van april tot oktober), de sauna en de hamam.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-16%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 170 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 204
Bekijk
Gun jezelf een romantisch en ontspannend verblijf in de charmante stad Honfleur - 3* - 1
Gun jezelf een romantisch en ontspannend verblijf in de charmante stad Honfleur - 3* - 2
Gun jezelf een romantisch en ontspannend verblijf in de charmante stad Honfleur - 3* - 3
Gun jezelf een romantisch en ontspannend verblijf in de charmante stad Honfleur - 3* - 4
Gun jezelf een romantisch en ontspannend verblijf in de charmante stad Honfleur - 3* - 5
-16%
Gun jezelf een romantisch en ontspannend verblijf in de charmante stad Honfleur - 3* (Ref. 405306)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort studio + Ontbijt + Massage + Klein flesje champagne + Toegang tot de ontspanningsruimte + Romantische sfeer + Late check-out La Closerie Honfleur ligt op 10 minuten lopen van het centrum en ontvangt u in een chique en ontspannen sfeer. Het driesterrenhotel bevindt zich in het juweeltje dat ooit het begin van de impressionistische beweging was en doet denken aan een betoverende poëtische ankerplaats. Het hotel ligt aan de zuidelijke oever van de monding van de Seine, op twee uur van Parijs en met een panoramisch uitzicht op de Pont de Normandie. U kunt er genieten van een onvergetelijk romantisch weekend of van een gezellig weekend met het hele gezin of met vrienden. Het hotel heeft 45 comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn en waarvan sommige een balkon met uitzicht op de Pont de Normandie hebben. Om te ontspannen kunt u eveneens genieten van het verwarmde buitenzwembad (geopend van april tot oktober), de sauna en de hamam.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-16%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 176 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 212
Bekijk