3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Kom tot rust tijdens een weekend op het Franse eiland Île de Ré - 3*
Kom tot rust tijdens een weekend op het Franse eiland Île de Ré - 3* - 2
Kom tot rust tijdens een weekend op het Franse eiland Île de Ré - 3* - 3
Kom tot rust tijdens een weekend op het Franse eiland Île de Ré - 3* - 4
Kom tot rust tijdens een weekend op het Franse eiland Île de Ré - 3* - 5
Kom tot rust tijdens een weekend op het Franse eiland Île de Ré - 3* (Ref. 302700)
Rivedoux plage, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Zwembad Ile de Ré, een authentiek eiland ter hoogte van La Rochelle, brengt je met pittoreske kleine haventjes en fijne zandstranden geheel onder haar bekoring. Het in 2008 compleet gerenoveerde 3 sterren Hôtel de la Marée biedt je in een nieuwe en geraffineerde omlijsting een totaal vernieuwde sfeer. Door de ligging aan de haven van Rivedoux op Ile de Ré beschikt het hotel over een buitengewoon weids uitzicht op de brug van Ile de Ré en over de Atlantische Oceaan. In het hotel vindt je verschillende ruimtes waar je je in een totaal andere wereld waant en die een lust voor het oog zijn. Voor momenten van ontspanning beschikt het hotel over een salon waar je zowel een bibliotheek aantreft als gezelschapsspelletjes.  Er is een terras aan de "hotelzijde" waar je kunt ontbijten of gewoon van het uitzicht kunt genieten, en een tweede terras aan de "havenzijde" voor het restaurant. Het restaurant de "M" doet je tijdens de maaltijd de perfecte combinatie ontdekken van een omgeving in moderne kleuren en het Atlantische karakter. De chefkok geeft de voorkeur aan geurige en authentieke zeegerechten. Hij stelt het menu samen aan de hand van de producten op de markt. Het restaurant mocht het "Table distinguée" label in ontvangst nemen. Je kunt er in de salon van het restaurant op elk gewenst moment van een drankje genieten.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 75 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
 - 3* - 1
 - 3* - 2
 - 3* - 3
 - 3* - 4
 - 3* - 5
- 3* (Ref. 308134)
Rivedoux plage, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt Ile de Ré, een authentiek eiland ter hoogte van La Rochelle, brengt je met pittoreske kleine haventjes en fijne zandstranden geheel onder haar bekoring. Het in 2008 compleet gerenoveerde 3 sterren Hôtel de la Marée biedt je in een nieuwe en geraffin...
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 113 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Les Fougères, 3* - 1
Camping Les Fougères, 3* - 2
Camping Les Fougères, 3* - 3
Camping Les Fougères, 3* - 4
Camping Les Fougères, 3* - 5
Camping Les Fougères, 3* (Ref. 271898)
Rivedoux plage, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Voor een vakantie met de voeten in het water gaat u naar camping Les Fougères op het Ile de Ré, tussen Sainte Marie en Rivedoux-plage. Dit is een echt hoekje van het paradijs, vol van de zoetheid van het leven, natuurlijke schoonheid en heerlijke gastronomie. U zult ook verleid worden door zijn verwarmd buitenzwembad, ideaal om te loungen, te zwemmen en verschillende waterspelletjes te doen. Les Fougères camping biedt een breed scala aan activiteiten voor het plezier van jong en oud. Er is een speeltuin met een glijbaan, een schommel en een touwladder voor de kinderen. Voor de groteren is er een petanque- en tafeltennisbaan beschikbaar gedurende uw verblijf. Het is ook mogelijk om te wandelen in het bos van Bragauds of te fietsen op de fietspaden van het Ile de Ré. Op het terrein vindt u verschillende diensten en voorzieningen om uw verblijf te vergemakkelijken. Een wasserij en een fietsverhuur zijn beschikbaar op het terrein. U hebt ook gratis toegang tot het internet op de hele camping.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Parking Dieren toegelaten
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 190 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*