3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Uitje op de route van de Ducs de Bourgogne - 4*
Uitje op de route van de Ducs de Bourgogne - 4* - 2
Uitje op de route van de Ducs de Bourgogne - 4* - 3
Uitje op de route van de Ducs de Bourgogne - 4* - 4
Uitje op de route van de Ducs de Bourgogne - 4* - 5
-38%
Uitje op de route van de Ducs de Bourgogne - 4* (Ref. 301861)
Côte d'Or - Marsannay-la-Côte, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Welkomstdrankje 3* hotel gelegen op 10 minuten rijden van het historische centrum van Dijon en op 20 km van de van Nuits Saint Georges, beroemd om zijn wijn. Ontspan aan de rand van het buitenzwembad of op het terras in de zomer en de kinderen kunnen genieten van de speeltuin. Ideaal gelegen aan de bekende Route des Grands Crus om de prachtige wijngaarden van de regio te ontdekken.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-38%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 54 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 88
Bekijk
Betaal in 3X*
Weekend met diner in de Bourgogne - 3* - 1
Weekend met diner in de Bourgogne - 3* - 2
Weekend met diner in de Bourgogne - 3* - 3
Weekend met diner in de Bourgogne - 3* - 4
Weekend met diner in de Bourgogne - 3* - 5
-23%
Weekend met diner in de Bourgogne - 3* (Ref. 306525)
Dijon, Centrum, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Welkomstdrankje Op de wijnroute der grands crus uit de Bourgogne wacht je een culinair weekend vlakbij Dijon. Het hotel Balladins dat op minder dan 10 kilometer van het centrum van Dijon ligt, reserveert je een ruime en goed ingerichte kamer. Geniet van een ontspanningsmoment aan de rand van het verwarmde buiten zwembad of van het zonnige terras. Ter plaatse kun je genieten van de vele bourgondische specialiteiten in het restaurant of op het terras onder de parasol. Dijon, stad "der honderd klokken" heeft vele verassingen voor je in het vooruitzicht van zowel oude als moderne komaf. Nadat je heerlijk hebt gewandeld door het park van de Colombière dat gecreëerd is door een leerling van Le Nôtre of door de tuin van Darcy, kun je gaan kijken in het oude Dijon en de geplaveide straatjes met vele typische huizen. Loop langs het Hotel de Vogüé, het Hotel Chartraire de Montigny of het Maison Millière, vereeuwigd in de film "Cyrano de Bergerac". Niet ver van het hotel ligt tevens de stad Beaune, bekend vanwege haar Hospitia.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren
-23%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 61 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 80
Bekijk
Betaal in 3X*
Romantisch weekend met diner in de buurt van Dijon - 3* - 1
Romantisch weekend met diner in de buurt van Dijon - 3* - 2
Romantisch weekend met diner in de buurt van Dijon - 3* - 3
Romantisch weekend met diner in de buurt van Dijon - 3* - 4
Romantisch weekend met diner in de buurt van Dijon - 3* - 5
-17%
Romantisch weekend met diner in de buurt van Dijon - 3* (Ref. 303977)
Côte d'Or - Marsannay-la-Côte, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Fles inbegrepen + Welkomstdrankje Op de wijnroute der grands crus uit de Bourgogne wacht je een culinair weekend vlakbij Dijon. Het hotel Balladins dat op minder dan 10 kilometer van het centrum van Dijon ligt, reserveert je een ruime en goed ingerichte kamer. Geniet van een ontspanningsmoment aan de rand van het verwarmde buiten zwembad of van het zonnige terras. Ter plaatse kun je genieten van de vele bourgondische specialiteiten in het restaurant of op het terras onder de parasol. Dijon, stad "der honderd klokken" heeft vele verassingen voor je in het vooruitzicht van zowel oude als moderne komaf. Nadat je heerlijk hebt gewandeld door het park van de Colombière dat gecreëerd is door een leerling van Le Nôtre of door de tuin van Darcy, kun je gaan kijken in het oude Dijon en de geplaveide straatjes met vele typische huizen. Loop langs het Hotel de Vogüé, het Hotel Chartraire de Montigny of het Maison Millière, vereeuwigd in de film "Cyrano de Bergerac". Niet ver van het hotel ligt tevens de stad Beaune, bekend vanwege haar Hospitia.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren
-17%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 75 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 91
Bekijk
Betaal in 3X*