3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Ontspannend weekend in het hart van de Munster-vallei - 3*
Ontspannend weekend in het hart van de Munster-vallei - 3* - 2
Ontspannend weekend in het hart van de Munster-vallei - 3* - 3
Ontspannend weekend in het hart van de Munster-vallei - 3* - 4
Ontspannend weekend in het hart van de Munster-vallei - 3* - 5
Ontspannend weekend in het hart van de Munster-vallei - 3* (Ref. 306973)
Munster, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Het Hôtel Verte Vallée, 3 sterren, een hotel met spa, is gelegen in een prachtige bergachtige omgeving in het hart van de Elzas en verwelkomt u in een verfijnd en overdacht kader voor uw comfort en ontspanning.De 111 zeer comfortabele en rookvrije kamers vormen een elegant onderkomen voor uw verblijf in de regio. Ze hebben allemaal airconditioning en zijn heel compleet ingericht: groot bed of lits jumeaux, kabeltelevisie, kluis, minibar, gratis Wi-Fi-toegang en haardroger.Voor uw ontspanning stelt het hotel een zwembad, een fitnesszaal, een spa, sauna, hamam tot uw beschikking evenals een centrum voor welzijn en conditieherstel waar u kunt genieten van massages en lichaamsverzorgingen.Voor uw maaltijden beschikt het etablissement over een gastronomisch restaurant dat een smakelijke en creatieve keuken biedt waarbij de streekproducten op de voorgrond staan.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 86 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Ontspannen en dineren in de Elzas - 3* - 1
Ontspannen en dineren in de Elzas - 3* - 2
Ontspannen en dineren in de Elzas - 3* - 3
Ontspannen en dineren in de Elzas - 3* - 4
Ontspannen en dineren in de Elzas - 3* - 5
Ontspannen en dineren in de Elzas - 3* (Ref. 302217)
Munster, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa Het Hôtel Verte Vallée, 3 sterren, een hotel met spa, is gelegen in een prachtige bergachtige omgeving in het hart van de Elzas en verwelkomt u in een verfijnd en overdacht kader voor uw comfort en ontspanning.De 111 zeer comfortabele en rookvrije kamers vormen een elegant onderkomen voor uw verblijf in de regio. Ze hebben allemaal airconditioning en zijn heel compleet ingericht: groot bed of lits jumeaux, kabeltelevisie, kluis, minibar, gratis Wi-Fi-toegang en haardroger.Voor uw ontspanning stelt het hotel een zwembad, een fitnesszaal, een spa, sauna, hamam tot uw beschikking evenals een centrum voor welzijn en conditieherstel waar u kunt genieten van massages en lichaamsverzorgingen.Voor uw maaltijden beschikt het etablissement over een gastronomisch restaurant dat een smakelijke en creatieve keuken biedt waarbij de streekproducten op de voorgrond staan.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 125 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Parc de Fecht, 3* - 1
Camping Parc de Fecht, 3* - 2
Camping Parc de Fecht, 3* - 3
Camping Parc de Fecht, 3* - 4
Camping Parc de Fecht, 3* - 5
Camping Parc de Fecht, 3* (Ref. 307640)
Munster, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping le Parc de la Fecht verwelkomt u in het hart van de Elzas tussen Colmar en Mulhouse, voor een gezellige vakantie met het gezin, vrienden of stellen. Om te ontspannen en aangename momenten met uw gezin door te brengen, beschikt de camping over faciliteiten zoals een petanqueterrein, pingpongtafels en een kinderspeeltuin. Het gemeentelijk zwembad verwelkomt u op slechts 500m van de camping (betalende toegang). Om te genieten van een rustig en ontspannen verblijf, kunt u vissen en luieren aan de rivier die op slechts 100m van de camping ligt.
Wifi Sportveld Beddengoed Parking Dieren toegelaten
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 170 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*