4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Wellness in de buurt van Annecy (beperkt tot 1 sessie / persoon) - 3*
Wellness in de buurt van Annecy (beperkt tot 1 sessie / persoon) - 3* - 2
Wellness in de buurt van Annecy (beperkt tot 1 sessie / persoon) - 3* - 3
Wellness in de buurt van Annecy (beperkt tot 1 sessie / persoon) - 3* - 4
Wellness in de buurt van Annecy (beperkt tot 1 sessie / persoon) - 3* - 5
-42%
Wellness in de buurt van Annecy (beperkt tot 1 sessie / persoon) - 3* (Ref. 301091)
Neydens, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard twin kamer + Ontbijt + Waterpark + Toegang tot de ontspanningsruimte Geniet een weekend lang van pretparkplezier in aquapark Vitam, op een paar minuten van Annecy Genève. Het ideaal in het aquacomplex Vitam Park gelegen Hôtel ibis Styles Saint Julien Vitam biedt haar bezoekers comfort en moderniteit. Verblijf in een ruime kamer met een ingetogen en moderne inrichting. Geniet in de Vitam'In van heerlijke, traditioneel Franse gerechten en laat u tijdens uw verblijf verleiden door de vele activiteiten die u kunt ondernemen in Vitam Park (zoals een aquacomplex, laserlabyrint en klimmen). Vermaak u naar hartelust in het park, maar maak vooral ook wat tijd vrij voor een bezoek aan Annecy, dat ook wel het Kleine Venetië van de Savoie wordt genoemd! Bezoek de oude stad met zijn kanalen, het Palais de l'Ile of de kastelen van Annecy. Bij mooi weer kunt u een fiets huren en de veilige fietspaden volgen langs het meer over ruim veertig kilometer!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-42%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 80 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 140
Bekijk
Relaxweekend met het hele gezin in de Haute-Savoie - 3* - 1
Relaxweekend met het hele gezin in de Haute-Savoie - 3* - 2
Relaxweekend met het hele gezin in de Haute-Savoie - 3* - 3
Relaxweekend met het hele gezin in de Haute-Savoie - 3* - 4
Relaxweekend met het hele gezin in de Haute-Savoie - 3* - 5
Relaxweekend met het hele gezin in de Haute-Savoie - 3* (Ref. 309813)
Neydens, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Familie driepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Zwemparadijs Geniet een weekend lang van pretparkplezier in aquapark Vitam, op een paar minuten van Annecy Genève. Het ideaal in het aquacomplex Vitam Park gelegen Hôtel ibis Styles Saint Julien Vitam biedt haar bezoekers comfort en moderniteit. Verblijf in een ruime kamer met een ingetogen en moderne inrichting. Geniet in de Vitam'In van heerlijke, traditioneel Franse gerechten en laat u tijdens uw verblijf verleiden door de vele activiteiten die u kunt ondernemen in Vitam Park (zoals een aquacomplex, laserlabyrint en klimmen). Vermaak u naar hartelust in het park, maar maak vooral ook wat tijd vrij voor een bezoek aan Annecy, dat ook wel het Kleine Venetië van de Savoie wordt genoemd! Bezoek de oude stad met zijn kanalen, het Palais de l'Ile of de kastelen van Annecy. Bij mooi weer kunt u een fiets huren en de veilige fietspaden volgen langs het meer over ruim veertig kilometer!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 90 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Wellness en toegang tot waterpark in de buurt van Annecy - 3* - 1
Wellness en toegang tot waterpark in de buurt van Annecy - 3* - 2
Wellness en toegang tot waterpark in de buurt van Annecy - 3* - 3
Wellness en toegang tot waterpark in de buurt van Annecy - 3* - 4
Wellness en toegang tot waterpark in de buurt van Annecy - 3* - 5
-13%
Wellness en toegang tot waterpark in de buurt van Annecy - 3* (Ref. 301076)
Neydens, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard twin kamer + Ontbijt + Waterpark + Toegang tot de spa Het Ibis Styles Saint Julien Vitam ligt tussen Annecy en Genève Lakes in de regio Rhône-Alpes. Geniet en ontspan in de spa van het hotel met sauna's, stoombaden en zwembaden met verschillende temperaturen! Bij waterpark Vitam heb je gegarandeerd waterpret in een ongelooflijk zwembad. Ontspanning en plezier gegarandeerd!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-13%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 100 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 115
Bekijk
La Colombière - Camping Sites et Paysages, 4* - 1
La Colombière - Camping Sites et Paysages, 4* - 2
La Colombière - Camping Sites et Paysages, 4* - 3
La Colombière - Camping Sites et Paysages, 4* - 4
La Colombière - Camping Sites et Paysages, 4* - 5
La Colombière - Camping Sites et Paysages, 4* (Ref. 315895)
Neydens, Sud Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Colombière ligt in een boomgaard met fruitbomen in Neydens, op enkele minuten van het centrum van Genève in de Haute-Savoie. Het verwelkomt vakantiegangers in een vredige, groene, authentieke en vriendelijke omgeving terwijl ze de geschiedenis van de familie Bussat ontdekken. De camping beschikt over een zwemparadijs met twee verwarmde buitenbaden, een verwarmd binnenbad, glijbanen, een pierenbad en een balneoruimte met massagebanken. Op de camping worden van zondag tot vrijdag elke dag talrijke sportactiviteiten aangeboden. U kunt de dag beginnen met een aquagym-sessie. Neem deel aan de toernooien die de camping organiseert: voetbal, volleybal, petanque, enz. Ideeën voor wandelingen staan op het programma om de wijngaarden van de familie Bussat te ontdekken. Wandelaars kunnen gebruik maken van de gemarkeerde paden rond de camping. Uw kleintjes zullen vriendjes maken in de kinderclub die in juli en augustus open is. Er vinden verschillende avonden plaats voor een moment van gezelligheid en ontmoeting. Ter plaatse kunt u in het restaurant proeven van de lokale wijn en de sappige specialiteiten van de Haute-Savoie. U vindt er ook een kruidenierswinkel met 's morgens vers brood en gebak. Blijf in contact met uw familie dankzij de Wifi. Grote winkels zijn ook bereikbaar vanaf het terrein. U kunt ook auto's huren om de stad Haute-Savoie te verkennen.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark kindvriendelijk
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 209 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk