3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Le Saulou, 3*
Camping Le Saulou, 3* - 2
Camping Le Saulou, 3* - 3
Camping Le Saulou, 3* - 4
Camping Le Saulou, 3* - 5
Camping Le Saulou, 3* (Ref. 278028)
Monceaux-sur-Dordogne, Sud Ouest
We weten dat het u gaat bevallen :
Ideaal gelegen in de Dordogne vallei langs de rivier, zult u een zeer toeristische streek ontdekken en de know-how van de lokale gastronomie waarderen. Ter plaatse kunt u genieten van een mooi zwembad en een pierenbad voor de kinderen. U heeft toegang tot het privéstrand van de camping dat langs de rivier de Dordogne loopt. Hier is het ontspanning en rust verzekerd in het hart van de natuur en het is ook de plaats van voorkeur van de amateurs van het vliegvissen. In juli en augustus verwelkomt de kinderclub de 6-10 jarigen voor recreatieve en speelse activiteiten. Overdag worden sportieve activiteiten aangeboden en 's avonds kunt u ontspannen op het terras en deelnemen aan thema-avonden. Ter plaatse vindt u pingpongtafels maar ook 4 sportmodules. Vertrek met lichte koffers! Ter plaatse kunt u de televisie, het kinderbedje en de barbecue huren en uw kleren wassen in de wasserij van de camping! Een snackbar biedt pizza's en gebraden kippen en in de minimarkt vindt u alles wat u nodig heeft, inclusief brood en gebak.
Wifi Zwembad Buitenzwembad kindvriendelijk Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 106 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Paradis Au Soleil d'Oc, 4* - 1
Camping Paradis Au Soleil d'Oc, 4* - 2
Camping Paradis Au Soleil d'Oc, 4* - 3
Camping Paradis Au Soleil d'Oc, 4* - 4
Camping Paradis Au Soleil d'Oc, 4* - 5
-57%
Camping Paradis Au Soleil d'Oc, 4* (Ref. 270653)
Monceaux-sur-Dordogne, Sud Ouest
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Paradis Au Soleil d'Oc ligt in de gemeente Monceaux sur Dordogne. Het biedt kampeerliefhebbers een onvergetelijke vakantie. De camping heeft twee verwarmde binnen- en buitenzwembaden en een pierenbad met waterspelletjes. Voor vermaak biedt de camping diverse activiteiten. Profiteer van het multisportterrein en speel basketbal, voetbal en volleybal. De camping beschikt ook over tafeltennis, petanque en golf. Neem deel aan het sporttoernooi dat door de instelling wordt georganiseerd. Een speeltuin met opblaasbare structuren is beschikbaar voor de kleintjes. Ze kunnen ook lid worden van de Kids Club. s Avonds kunt u genieten van thema-amusement en concerten. Profiteer tijdens uw vakantie van de diensten die camping Paradis Au Soleil d'Oc aanbiedt. De site biedt toegang tot internet. Geniet van lokale gerechten in het restaurant op het terrein. De snackbar is open voor gezellige momenten met familie en vrienden. Er is ook een wasservice en een bibliotheek. Een gemeenschappelijke barbecueplaats is ook beschikbaar.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad kindvriendelijk Sportveld
-57%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 183 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 433
Bekijk
Camping L'Europe, 3* - 1
Camping L'Europe, 3* - 2
Camping L'Europe, 3* - 3
Camping L'Europe, 3* - 4
Camping L'Europe, 3* - 5
Camping L'Europe, 3* (Ref. 281727)
Monceaux-sur-Dordogne, Sud Ouest
We weten dat het u gaat bevallen :
Ideaal gelegen op 1500 meter van Argentat, aan de oevers van de rivier de Dordogne met een vrij uitzicht op de Malpas waterval, heet camping L'Europe u welkom in een rustige en familiale omgeving. Geniet van een buitenzwembad en een peuterbad voor kinderen. Vanaf de camping kunt u ook kanovaren langs de rivier de Dordogne of genieten van de speeltuinen en de aangeboden activiteiten: tennisbaan, volleybal, jeu-de-boules en een kinderspeeltuin. Meerdere faciliteiten staan er tot uw beschikking om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Elke ochtend is er een broodbalie en er is een snackbar langs de rivier.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 374 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk