2 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Hotel Lagrange Le Moulin de l'Abbaye 4*
Hotel Lagrange Le Moulin de l'Abbaye 4* - 2
Hotel Lagrange Le Moulin de l'Abbaye 4* - 3
Hotel Lagrange Le Moulin de l'Abbaye 4* - 4
Hotel Lagrange Le Moulin de l'Abbaye 4* - 5
Hotel Lagrange Le Moulin de l'Abbaye 4* (Ref. 21327)
Brantôme, Sud Ouest, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Een sikkelvormige klif geplaatst op een bebost juwelenkistje waarbij aan de voet ervan een abdij ligt en waar de Dronne stroomt die de plaats omringt: het Venetië van de Périgord is een eiland.
Brantôme ligt aan het begin van het regionale natuurpark Périgord-Limousin en is een klein juweeltje van de Val-de-Dronne. Het is ideaal voor wie natuur, het goede leven en goed eten wel weet te appreciëren.
Romantisch, rustgevend, rijk aan geschiedenis, sportactiviteiten en ontspannende activiteiten, Brantôme doet in iedereen de innerlijke rust ontwaken waar we zo'n nood aan hebben. Het geeft u door de verschillende overblijfselen heen de essentiële antwoorden op de vragen die iedereen zich stelt.
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 87 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Camping Brantôme Peyrelevade, 4* - 1
Camping Brantôme Peyrelevade, 4* - 2
Camping Brantôme Peyrelevade, 4* - 3
Camping Brantôme Peyrelevade, 4* - 4
Camping Brantôme Peyrelevade, 4* - 5
Camping Brantôme Peyrelevade, 4* (Ref. 318063)
Brantôme, Sud Ouest, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Brantome ontvangt u al bijna 30 jaar in een bosrijk park, doorkruist door de rivier de Dronne. U heeft de keuze tussen het waterpark (bestaande uit een zwembad, peuterbad en waterspelletjes), zwemmen in de rivier en het witte zandstrand. De camping organiseert gedurende de hele zomerperiode ochtenden en gezellige avonden die uw vakantie zullen opluisteren: miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar, jeu de boules, pingpong, volleybal, voetbaltoernooien.. voor het hele gezin! Gelegen op 10 minuten lopen van het centrum van Brantome en Périgord (1 km via een voetgangersweg) dat u zal verleiden met zijn middeleeuwse architectuur en de charme van het water dat de stad omringt, waaraan het de bijnaam "Venetië van de Périgord" dankt.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Parking Dieren toegelaten
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 149 / verblijf , 4D / 3N
Bekijk