3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Le Capanne, 3*
Camping Le Capanne, 3* - 2
Camping Le Capanne, 3* - 3
Camping Le Capanne, 3* - 4
Camping Le Capanne, 3* - 5
Camping Le Capanne, 3* (Ref. 307728)
Marina di Bibbona, Italië
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze gastvrije camping in Toscane ligt op maar een paar minuten van het strand. De camping heeft een prachtig buitenzwembad en voor de kinderen is er een peuterbad. In juli en augustus verwelkomt de miniclub de kinderen van 4 tot 12 jaar met allerlei activiteiten. Het campingteam organiseert ook sportactiviteiten en af en toe muziekavonden. Er is een snackbar met afhaalmaaltijden en pizza's (ook om mee te nemen), evenals een minisupermarkt met brood en gebak.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Kindvriendelijk Beddengoed Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 129 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Free Time, 3* - 1
Camping Free Time, 3* - 2
Camping Free Time, 3* - 3
Camping Free Time, 3* - 4
Camping Free Time, 3* - 5
Camping Free Time, 3* (Ref. 275822)
Marina di Bibbona, Italië
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Free Time ligt in Toscane, Italië. Op slechts 800 meter van het strand is deze camping de ideale plek om te genieten van een vakantie die het plezier van de zee combineert met het ontdekken van schitterende schatten. Het zwembad is een heerlijke plek om te ontspannen en plezier te maken met het hele gezin. In juli en augustus kun je overdag en 's avonds genieten van animaties voor het hele gezin. De kleintjes kunnen deelnemen aan de activiteiten van de miniclub. Tijdens je verblijf zijn er ter plaatse verschillende diensten beschikbaar, waaronder een minimarkt, restaurant, bar, wifi-toegang, enz.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 135 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Free Beach, 3* - 1
Camping Free Beach, 3* - 2
Camping Free Beach, 3* - 3
Camping Free Beach, 3* - 4
Camping Free Beach, 3* - 5
Camping Free Beach, 3* (Ref. 275566)
Marina di Bibbona, Italië
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Free Beach ligt in Marina di Bibbona in Italië en wordt begrensd door een pijnbomenbos en ligt op slechts 450 meter van het strand. Deze camping is de ideale plek voor een ontspannen en rustige familievakantie. U kunt gebruik maken van het zwembad om te ontspannen of een leuke tijd te hebben met uw gezin. Van half juni tot eind augustus wordt overdag en 's avonds animatie voor het hele gezin georganiseerd. De kleintjes zullen kunnen deelnemen aan de activiteiten die in de miniclub worden opgezet. U kunt ook gebruik maken van de volleybal-, voetbal- en petanquebanen... U vindt vele diensten ter plaatse, u kunt winkelen in de minimarkt of op het terras gaan zitten voor een hapje of een drankje... U zult het waarderen dat de camping autovrij is en de gratis pendeldienst naar het strand.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 246 / verblijf , 4D / 3N
Bekijk