3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Geniet van een weekendje weg in Mechelen met gratis ontbijt - 4*
Geniet van een weekendje weg in Mechelen met gratis ontbijt - 4* - 2
Geniet van een weekendje weg in Mechelen met gratis ontbijt - 4* - 3
Geniet van een weekendje weg in Mechelen met gratis ontbijt - 4* - 4
Geniet van een weekendje weg in Mechelen met gratis ontbijt - 4* - 5
-20%
Geniet van een weekendje weg in Mechelen met gratis ontbijt - 4* (Ref. 302407)
Malines, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Ontbijt + Welkomstdrankje Novotel Mechelen Centrum is op een leuke locatie in het centrum van Mechelen langs de Dijle gevestigd. Ooit heeft op deze zelfde locatie het voorouderlijk huis gestaan van Ludwig van Beethoven. Daarvan is nu een gedenksteen te vinden in de lobby van het hotel. De Vismarkt is binnen twee minuten lopen te bereiken. Er zijn in totaal 122 kamers beschikbaar in het hotel die van een strakke en moderne inrichting zijn voorzien met kleurrijke elementen. Je kunt de stad vanuit Novotel Mechelen Centrum op verschillende manieren ontdekken. Bijvoorbeeld op de fiets, maar ook door een wandeling te maken in het middeleeuwse centrum. Daarnaast is het mogelijk om een boottocht over het water te maken. Op cultureel gebied kun je een uitstapje maken naar Museum Schepenhuis of naar het Spoorwegmuseum De Mijlpaal. Technopolis en de dierentuin Planckendael zijn eveneens leuke attracties om te bezoeken. Je kunt in het hotel van smakelijke gerechten genieten die bereid worden met verse ingrediënten. Food Square biedt een variatie aan snelle maaltijden, seizoensspecialiteiten en snacks. In de gezellige Gourmetbar worden internationale en lokale gerechten gepresenteerd. Je kunt hier ook terecht om alleen een drankje te drinken. Voor ontspanning kun je een bezoek brengen aan het Turks stoombad in de hamam. Wil je aan je conditie werken dan is dat mogelijk in de fitnessruimte.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-20%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 65 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 82
Bekijk
Mechelen op grote hoogte - 4* - 1
Mechelen op grote hoogte - 4* - 2
Mechelen op grote hoogte - 4* - 3
Mechelen op grote hoogte - 4* - 4
Mechelen op grote hoogte - 4* - 5
Mechelen op grote hoogte - 4* (Ref. 304371)
Malines, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Ontbijt + Bezoek + Welkomstdrankje Ontdek Mechelen vanaf de 97 meter hoge Sint-Romboutstoren Novotel Mechelen bevindt zich in het hartje van de stad, nabij de Dijle
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 148 all-in / persoon , 3D / 2N
Bekijk
Cultuur en ontspanning in Mechelen (2nachten) - 4* - 1
Cultuur en ontspanning in Mechelen (2nachten) - 4* - 2
Cultuur en ontspanning in Mechelen (2nachten) - 4* - 3
Cultuur en ontspanning in Mechelen (2nachten) - 4* - 4
Cultuur en ontspanning in Mechelen (2nachten) - 4* - 5
Cultuur en ontspanning in Mechelen (2nachten) - 4* (Ref. 302173)
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Ontbijt + Cruise + Welkomstdrankje Novotel Mechelen Centrum is op een leuke locatie in het centrum van Mechelen langs de Dijle gevestigd. Ooit heeft op deze zelfde locatie het voorouderlijk huis gestaan van Ludwig van Beethoven. Daarvan is nu een gedenksteen te vinden in de lobby van het hotel. De Vismarkt is binnen twee minuten lopen te bereiken. Er zijn in totaal 122 kamers beschikbaar in het hotel die van een strakke en moderne inrichting zijn voorzien met kleurrijke elementen. Je kunt de stad vanuit Novotel Mechelen Centrum op verschillende manieren ontdekken. Bijvoorbeeld op de fiets, maar ook door een wandeling te maken in het middeleeuwse centrum. Daarnaast is het mogelijk om een boottocht over het water te maken. Op cultureel gebied kun je een uitstapje maken naar Museum Schepenhuis of naar het Spoorwegmuseum De Mijlpaal. Technopolis en de dierentuin Planckendael zijn eveneens leuke attracties om te bezoeken. Je kunt in het hotel van smakelijke gerechten genieten die bereid worden met verse ingrediënten. Food Square biedt een variatie aan snelle maaltijden, seizoensspecialiteiten en snacks. In de gezellige Gourmetbar worden internationale en lokale gerechten gepresenteerd. Je kunt hier ook terecht om alleen een drankje te drinken. Voor ontspanning kun je een bezoek brengen aan het Turks stoombad in de hamam. Wil je aan je conditie werken dan is dat mogelijk in de fitnessruimte.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 151 all-in / persoon , 3D / 2N
Bekijk