9 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Laat je zorgen verdampen in de thermale baden in Louvain-la-Neuve - 4*
Laat je zorgen verdampen in de thermale baden in Louvain-la-Neuve - 4* - 2
Laat je zorgen verdampen in de thermale baden in Louvain-la-Neuve - 4* - 3
Laat je zorgen verdampen in de thermale baden in Louvain-la-Neuve - 4* - 4
Laat je zorgen verdampen in de thermale baden in Louvain-la-Neuve - 4* - 5
-31%
Laat je zorgen verdampen in de thermale baden in Louvain-la-Neuve - 4* (Ref. 305647)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Late check-out Het viersterren superior hotel Martin's All Suites maakt deel uit van het innoverende AGORA-Stadsresort, samen met het aanpalende Martin's Louvain-la-Neuve. Het AGORA-Stadsresort is een residentieel en hotelcomplex van 30 000m2 dat ideaal is gelegen in het kloppende hart van België en Waals Brabant, tussen het centrum en het meer van Louvain-la-Neuve. De ruime kamers van het hotel Martin's All Suites zullen je zeker kunnen bekoren met hun verfijnde inrichting met zachte kleuren. Ze beschikken over al het nodige voor een comfortabel en ontspannend verblijf: Een keukentje met koelkast en koogelegenheid , kluisje, televisie, airconditioning en meer. Lekker smullen kan je in de restaurantzone die beschikt over verschillende eetgelegenheden. Geniet van een heerlijke maaltijd in het brasserie-restaurant met een terras, de wijnbar, de streetfood-zone en het proefatelier met de degustatieruimte, voor ieder wat wils! 100% uitrusten en ontspannen kan je in de volledig uitgeruste ‘Martin's City Spa'. De spa is een oase van rust die voorzien is van een binnenzwembad, sauna, stoombad, fitnesszaal, ontspanningsruimte, theebar etc. Verken Louvain-la-Neuve en de streek dankzij de centrale ligging van het complex. Deze universiteitsstad is uitgegroeid tot een waar technologisch, commercieel en sociocultureel centrum. Louvain-la-Neuve is een voetgangersstad die een evenwicht vindt tussen het bruisende culturele leven, het gevarieerde sport- en vrijetijdsaanbod, vele handelszaken en veel meer. Maak een ontspannende fiets- of wandeltocht om de groene omgeving te ontdekken. In de omgeving van het hotel vind je 256 ha bossen, verschillende parken, valleien en adembenemende uitzichten. In de stad kan je ook een bezoekje brengen aan het interessante Hergémuseum, een eerbetoon aan de vader van Kuifje en Bobby. Daguitstapje naar Brussel gepland om de mooie bezienswaardigheden te bezoeken? Dit is perfect mogelijk aangezien het verblijf op ongeveer 33 km gelegen is.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-31%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 70 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 102
Bekijk
Het trefpunt voor fijnproevers in Louvain-la-Neuve - 3* - 1
Het trefpunt voor fijnproevers in Louvain-la-Neuve - 3* - 2
Het trefpunt voor fijnproevers in Louvain-la-Neuve - 3* - 3
Het trefpunt voor fijnproevers in Louvain-la-Neuve - 3* - 4
Het trefpunt voor fijnproevers in Louvain-la-Neuve - 3* - 5
-25%
Het trefpunt voor fijnproevers in Louvain-la-Neuve - 3* (Ref. 305726)
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Diner inbegrepen Het driesterrenhotel Martin's Louvain-la-Neuve maakt, samen met het aanpalende Martin's All Suites, deel uit van het innoverende AGORA-Stadsresort, een residentieel en hotelcomplex van 30 000 m2. Het is strategisch gelegen in het kloppende hart van België en Waals Brabant, tussen het centrum en het meer van Louvain-la-Neuve. Door de centrale ligging van het complex is het de ideale uitvalsbasis om de Louvain-la-Neuve en de streek te verkennen. Deze universiteitsstad is uitgegroeid tot een waar technologisch, commercieel en sociocultureel centrum. Deze voetgangersstad vindt een evenwicht tussen het bruisende culturele leven, het gevarieerde sport- en vrijetijdsaanbod, vele handelszaken en veel meer. U kan er ook een fiets- of wandeltocht ondernemen om de groene omgeving te ontdekken. De streek biedt 256 ha bossen, verschillende parken, valleien en prachtige uitzichten. In de stad vind je ook het interessante Hergémuseum, een eerbetoon aan de vader van Kuifje en Bobby. Het verblijf is daarnaast ook een aangenaam vertrekpunt voor een uitstapje naar Brussel, op ongeveer 33 km van het resort. De moderne en praktische kamers van Martin's Louvain-la-Neuve bieden je al het nodige comfort en verwelkomen je in een ontspannende sfeer met sobere kleuren. Ze beschikken over een koelkast, kluisje, televisie, airconditioning en meer. Lekker smullen kan je in de restaurantzone, die beschikt over verschillende eetgelegenheden. Je kan genieten van een heerlijke maaltijd in het brasserie-restaurant dat beschikt over een terras, de wijnbar, de streetfood-zone en het proefatelier met de degustatieruimte, voor ieder wat wils!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-25%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 90 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 120
Bekijk
Ontdek het oeuvre van Hergé tijdens jou bezoek aan Louvain-la-Neuve (2 nachten) - 3* - 1
Ontdek het oeuvre van Hergé tijdens jou bezoek aan Louvain-la-Neuve (2 nachten) - 3* - 2
Ontdek het oeuvre van Hergé tijdens jou bezoek aan Louvain-la-Neuve (2 nachten) - 3* - 3
Ontdek het oeuvre van Hergé tijdens jou bezoek aan Louvain-la-Neuve (2 nachten) - 3* - 4
Ontdek het oeuvre van Hergé tijdens jou bezoek aan Louvain-la-Neuve (2 nachten) - 3* - 5
-44%
Ontdek het oeuvre van Hergé tijdens jou bezoek aan Louvain-la-Neuve (2 nachten) - 3* (Ref. 305802)
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Toegang tot museum + Late check-out Dit moderne hotel is gelegen aan de Grand Place van Louvain-la-Neuve tussen het meer en het centrum en op een half uur van Brussel. Je zult overnachten in een ruime, smaakvolle kamer In de ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet waarna je vol energie de stad en omgeving kunt verkennen! Over het museum Meer dan 80 originele platen, 800 foto's, documenten en voorwerpen zijn samengebracht in één museum dat door de Franse architect Christian de Portzamparc werd gecreëerd in het hart van Waals-Brabant. Dit verbluffende gebouw heeft iets van een graal die verborgen zou liggen in een woud. Hergé is niet alleen Kuifje. Hij was ook succesvol als illustrator, letterontwerper, publicist, karikaturist en verteller . Ook inzake scenografie slaat het Hergé Museum totaal nieuwe wegen in : het grote publiek kan er immers niet enkel kennismaken met een man en diens oeuvre maar wordt tegelijk meegezogen in de boeiende geschiedenis van de 20ste eeuw.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-44%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 94 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 169
Bekijk
Vier de liefde in Louvain la Neuve tijdens een romantische nacht - 4* - 1
Vier de liefde in Louvain la Neuve tijdens een romantische nacht - 4* - 2
Vier de liefde in Louvain la Neuve tijdens een romantische nacht - 4* - 3
Vier de liefde in Louvain la Neuve tijdens een romantische nacht - 4* - 4
Vier de liefde in Louvain la Neuve tijdens een romantische nacht - 4* - 5
-36%
Vier de liefde in Louvain la Neuve tijdens een romantische nacht - 4* (Ref. 345452)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Lovebox + Fles inbegrepen + Toegang tot de ontspanningsruimte + Romantische sfeer Het is mogelijk in het hotel een ´´ inroom-diner ´´te bestellen. Geniet van een 3 gangen diner geserveerd op de kamer.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-36%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 95 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 150
Bekijk
Unieke smaakbelevenis in Louvain-La-Neuve in een trendy luxe hotel - 4* - 1
Unieke smaakbelevenis in Louvain-La-Neuve in een trendy luxe hotel - 4* - 2
Unieke smaakbelevenis in Louvain-La-Neuve in een trendy luxe hotel - 4* - 3
Unieke smaakbelevenis in Louvain-La-Neuve in een trendy luxe hotel - 4* - 4
Unieke smaakbelevenis in Louvain-La-Neuve in een trendy luxe hotel - 4* - 5
-40%
Unieke smaakbelevenis in Louvain-La-Neuve in een trendy luxe hotel - 4* (Ref. 307913)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de ontspanningsruimte + Late check-out Het viersterren superior hotel Martin's All Suites maakt deel uit van het innoverende AGORA-Stadsresort, samen met het aanpalende Martin's Louvain-la-Neuve. Het AGORA-Stadsresort is een residentieel en hotelcomplex van 30 000m2 dat ideaal is gelegen in het kloppende hart van België en Waals Brabant, tussen het centrum en het meer van Louvain-la-Neuve. De ruime kamers van het hotel Martin's All Suites zullen je zeker kunnen bekoren met hun verfijnde inrichting met zachte kleuren. Ze beschikken over al het nodige voor een comfortabel en ontspannend verblijf: Een keukentje met koelkast en koogelegenheid , kluisje, televisie, airconditioning en meer. Lekker smullen kan je in de restaurantzone die beschikt over verschillende eetgelegenheden. Geniet van een heerlijke maaltijd in het brasserie-restaurant met een terras, de wijnbar, de streetfood-zone en het proefatelier met de degustatieruimte, voor ieder wat wils! 100% uitrusten en ontspannen kan je in de volledig uitgeruste ‘Martin's City Spa'. De spa is een oase van rust die voorzien is van een binnenzwembad, sauna, stoombad, fitnesszaal, ontspanningsruimte, theebar etc. Verken Louvain-la-Neuve en de streek dankzij de centrale ligging van het complex. Deze universiteitsstad is uitgegroeid tot een waar technologisch, commercieel en sociocultureel centrum. Louvain-la-Neuve is een voetgangersstad die een evenwicht vindt tussen het bruisende culturele leven, het gevarieerde sport- en vrijetijdsaanbod, vele handelszaken en veel meer. Maak een ontspannende fiets- of wandeltocht om de groene omgeving te ontdekken. In de omgeving van het hotel vind je 256 ha bossen, verschillende parken, valleien en adembenemende uitzichten. In de stad kan je ook een bezoekje brengen aan het interessante Hergémuseum, een eerbetoon aan de vader van Kuifje en Bobby. Daguitstapje naar Brussel gepland om de mooie bezienswaardigheden te bezoeken? Dit is perfect mogelijk aangezien het verblijf op ongeveer 33 km gelegen is.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-40%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 100 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 167
Bekijk
Luxe verblijf in een ruime suite en toegang de wellness - 4* - 1
Luxe verblijf in een ruime suite en toegang de wellness - 4* - 2
Luxe verblijf in een ruime suite en toegang de wellness - 4* - 3
Luxe verblijf in een ruime suite en toegang de wellness - 4* - 4
Luxe verblijf in een ruime suite en toegang de wellness - 4* - 5
-18%
Luxe verblijf in een ruime suite en toegang de wellness - 4* (Ref. 333999)
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe suite + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Het viersterren superior hotel Martin's All Suites maakt deel uit van het innoverende AGORA-Stadsresort, samen met het aanpalende Martin's Louvain-la-Neuve. Het AGORA-Stadsresort is een residentieel en hotelcomplex van 30 000m2 dat ideaal is gelegen in het kloppende hart van België en Waals Brabant, tussen het centrum en het meer van Louvain-la-Neuve. De ruime kamers van het hotel Martin's All Suites zullen je zeker kunnen bekoren met hun verfijnde inrichting met zachte kleuren. Ze beschikken over al het nodige voor een comfortabel en ontspannend verblijf: Een keukentje met koelkast en koogelegenheid , kluisje, televisie, airconditioning en meer. Lekker smullen kan je in de restaurantzone die beschikt over verschillende eetgelegenheden. Geniet van een heerlijke maaltijd in het brasserie-restaurant met een terras, de wijnbar, de streetfood-zone en het proefatelier met de degustatieruimte, voor ieder wat wils! 100% uitrusten en ontspannen kan je in de volledig uitgeruste ‘Martin's City Spa'. De spa is een oase van rust die voorzien is van een binnenzwembad, sauna, stoombad, fitnesszaal, ontspanningsruimte, theebar etc. Verken Louvain-la-Neuve en de streek dankzij de centrale ligging van het complex. Deze universiteitsstad is uitgegroeid tot een waar technologisch, commercieel en sociocultureel centrum. Louvain-la-Neuve is een voetgangersstad die een evenwicht vindt tussen het bruisende culturele leven, het gevarieerde sport- en vrijetijdsaanbod, vele handelszaken en veel meer. Maak een ontspannende fiets- of wandeltocht om de groene omgeving te ontdekken. In de omgeving van het hotel vind je 256 ha bossen, verschillende parken, valleien en adembenemende uitzichten. In de stad kan je ook een bezoekje brengen aan het interessante Hergémuseum, een eerbetoon aan de vader van Kuifje en Bobby. Daguitstapje naar Brussel gepland om de mooie bezienswaardigheden te bezoeken? Dit is perfect mogelijk aangezien het verblijf op ongeveer 33 km gelegen is.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-18%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 110 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 135
Bekijk
3 Nachten en betaal er 2 in Louvain-la-Neuve - 3* - 1
3 Nachten en betaal er 2 in Louvain-la-Neuve - 3* - 2
3 Nachten en betaal er 2 in Louvain-la-Neuve - 3* - 3
3 Nachten en betaal er 2 in Louvain-la-Neuve - 3* - 4
3 Nachten en betaal er 2 in Louvain-la-Neuve - 3* - 5
-41%
3 Nachten en betaal er 2 in Louvain-la-Neuve - 3* (Ref. 306891)
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Toegang tot museum + Thermen + Welkomstdrankje We nodigen u uit om in Martin's Louvain-la-Neuve op adem te komen tijdens een onvergetelijk verblijf. Martin's Louvain-la-Neuve ligt in het hart van België en Waals Brabant. Door zijn centrale ligging is het hotel de ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Houdt u van plekken waar geschiedenis geschreven werd? Of zoekt u liever de natuur op tijdens uw vakantie? Wilt u vertoeven in een streek waar u uw passie voor sport kunt botvieren (golfen, fietsen, joggen, ...)? waals Brabant bruist van de culturele, sportieve en gastronomische activiteiten. Ideaal om van te genieten met uw gezin, onder vrienden of met zijn tweetjes. De glooiende streek biedt u bossen en wouden, dorpjes en valleien met adembenemende uitzichten en paradijselijke plekjes waar de tijd is blijven stilstaan.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-41%
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 138 all-in / persoon , 4D / 3N in plaats van 234
Bekijk
Tijd voor ontspanning en cultuur in Louvain-La-Neuve ( vanaf 2 nachten) - 4* - 1
Tijd voor ontspanning en cultuur in Louvain-La-Neuve ( vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Tijd voor ontspanning en cultuur in Louvain-La-Neuve ( vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Tijd voor ontspanning en cultuur in Louvain-La-Neuve ( vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Tijd voor ontspanning en cultuur in Louvain-La-Neuve ( vanaf 2 nachten) - 4* - 5
-31%
Tijd voor ontspanning en cultuur in Louvain-La-Neuve ( vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 339708)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot museum + Welkomstdrankje + Late check-out Een onvergetelijke reis doorheen het oeuvre van één van de grootste kunstenaars van de 20ste eeuw. Een indringende kijk op duizenden documenten uit het archief van Hergé. Dit is het wezen van het Hergé Museum in Louvain-la-Neuve. Meer dan 80 originele platen, 800 foto's, documenten en voorwerpen zijn samengebracht in één museum dat door de Franse architect Christian de Portzamparc werd gecreëerd in het hart van Waals-Brabant. Dit verbluffende gebouw heeft iets van een graal die verborgen zou liggen in een woud. Hergé is niet alleen Kuifje. Hij was ook succesvol als illustrator, letterontwerper, publicist, karikaturist en verteller . Ook inzake scenografie slaat het Hergé Museum totaal nieuwe wegen in : het grote publiek kan er immers niet enkel kennismaken met een man en diens oeuvre maar wordt tegelijk meegezogen in de boeiende geschiedenis van de 20ste eeuw.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-31%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 139 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 202
Bekijk
Luxueus verblijf met een ontspannende behandeling ´´ Cinq Mondes´´van 50 minuten - 4* - 1
Luxueus verblijf met een ontspannende behandeling ´´ Cinq Mondes´´van 50 minuten - 4* - 2
Luxueus verblijf met een ontspannende behandeling ´´ Cinq Mondes´´van 50 minuten - 4* - 3
Luxueus verblijf met een ontspannende behandeling ´´ Cinq Mondes´´van 50 minuten - 4* - 4
Luxueus verblijf met een ontspannende behandeling ´´ Cinq Mondes´´van 50 minuten - 4* - 5
-19%
Luxueus verblijf met een ontspannende behandeling ´´ Cinq Mondes´´van 50 minuten - 4* (Ref. 305650)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Behandeling + Late check-out Martin's City Spa biedt een verzorgings- en massageruimte die in een bijzonder mooie Zweedse stijl is ingericht. Natuurlijke materialen bepalen de sfeer. Er zijn 4 behandel- en massagecabines - waaronder een voor twee personen - en een kruidentheehoek. Behandelingen Cinq Mondes U zorgt graag goed voor uzelf en houdt ervan behandelingen en technieken te ontdekken die uw zintuigen wakker maken. Met de behandelingen Cinq Mondes nodigt Martin'Spa u uit tot een reis volgens het concept "Schoonheidsrituelen van de wereld", waarbij u de vijf werelddelen bezoekt.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-19%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 150 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 187
Bekijk