7 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Geniet van een gratis upgrade naar een superior kamer met bubbles en gratis parking - 4*
Geniet van een gratis upgrade naar een superior kamer met bubbles en gratis parking - 4* - 2
Geniet van een gratis upgrade naar een superior kamer met bubbles en gratis parking - 4* - 3
Geniet van een gratis upgrade naar een superior kamer met bubbles en gratis parking - 4* - 4
Geniet van een gratis upgrade naar een superior kamer met bubbles en gratis parking - 4* - 5
-25%
Geniet van een gratis upgrade naar een superior kamer met bubbles en gratis parking - 4* (Ref. 334095)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Fles inbegrepen + Parkeergarage + Late check-out + Borrelplank In het historische stadscentrum van Maaseik reis je terug in de tijd. Ontdek heel wat onverwachte plekjes tijdens een stadwandeling of bezoek één van de vele boeiende musea. Pal op de supergezellige markt van de stad wacht je een aangename verrassing: het prachtige, luxueuze 4-sterren Hotel Van Eyck. Een hotel met karakter, dat pure klasse en elegantie uitstraalt. Hotel Van Eyck is een prachtig nieuw hotel, direct gelegen aan het marktplein van Maaseik. Al bij de binnenkomst proef je de bijzondere sfeer van luxe en gezelligheid. De kaarsen branden en de trendy bar-brasserie die uitgeeft op het marktplein is altijd gezellig druk. Het hotel is ingericht in een paar smaakvol gerestaureerde gebouwen, waarvan één het geboortehuis was van de bekende schilders Jan en Hubert Van Eyck, beide behorend tot de groep van Vlaamse Primitieven. Hun geboortehuis is volledig geïntegreerd in de verrassend ingerichte lobby met aan de ene kant de gerestaureerde bakstenen muren met ramen van het geboortehuis van de schilders (een tweetal hotelkamers bevinden zich nu daadwerkelijk in hun geboortehuis!) en aan de andere kant een hoog glazen atrium waaronder zich de bar en de brasserie bevinden. Helaas kun je de keuken niet zien vanuit het elegant ingerichte en uitstekende à-la-carte restaurant, maar daar hebben ze iets op gevonden: in de keuken hangt een camera en de beelden van de keuken worden geprojecteerd op een wand van het restaurant (niet constant aangeschakeld). De 27 zeer ruime Deluxe hotelkamers zijn modern en strak ingericht, in een art-deco/designstijl. Ze beschikken over telefoon, tV, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, airco, zithoek, wireless internet en een luxe badkamer met bad, toilet, scheerspiegel, haardroger, badjas en slippers.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-25%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 75 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 100
Bekijk
Fietsweekend in pittoresk kasteel in Maaseik - 4* - 1
Fietsweekend in pittoresk kasteel in Maaseik - 4* - 2
Fietsweekend in pittoresk kasteel in Maaseik - 4* - 3
Fietsweekend in pittoresk kasteel in Maaseik - 4* - 4
Fietsweekend in pittoresk kasteel in Maaseik - 4* - 5
-24%
Fietsweekend in pittoresk kasteel in Maaseik - 4* (Ref. 304618)
Maaseik, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Fiets + Welkomstdrankje In het midden van een schilderachtig landschap vind je het historische Kasteel Wurfeld dat dateert van de 17e eeuw. Geniet van de prachtige tuinen van het kasteel en trek er met de fiets op uit om het Maasland te verkennen!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-24%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 77 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 102
Bekijk
Kom tot rust in de wellness en verblijf in een schitterend hotel in Maaseik - 4* - 1
Kom tot rust in de wellness en verblijf in een schitterend hotel in Maaseik - 4* - 2
Kom tot rust in de wellness en verblijf in een schitterend hotel in Maaseik - 4* - 3
Kom tot rust in de wellness en verblijf in een schitterend hotel in Maaseik - 4* - 4
Kom tot rust in de wellness en verblijf in een schitterend hotel in Maaseik - 4* - 5
Kom tot rust in de wellness en verblijf in een schitterend hotel in Maaseik - 4* (Ref. 301797)
Maaseik, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Welkomstdrankje Op een steenworp van Maaseik ligt het pittoreske Kasteel Wurfeld te midden van een domein van maar liefst 2.5 hectare. Laat je verrassen door de riante kasteeltuinen, de Limburgse gastvrijheid en het historische kader van het hotel. Gun jezelf een moment van ontspanning en geniet van alle rust in de Wellness van aquadroom.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 86 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Geniet in een wellness suite met sauna en bains à remous in het centrum van Maaseik - 4* - 1
Geniet in een wellness suite met sauna en bains à remous in het centrum van Maaseik - 4* - 2
Geniet in een wellness suite met sauna en bains à remous in het centrum van Maaseik - 4* - 3
Geniet in een wellness suite met sauna en bains à remous in het centrum van Maaseik - 4* - 4
Geniet in een wellness suite met sauna en bains à remous in het centrum van Maaseik - 4* - 5
-38%
Geniet in een wellness suite met sauna en bains à remous in het centrum van Maaseik - 4* (Ref. 334094)
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe suite + Ontbijt + Fles inbegrepen + Parkeergarage + Late check-out + Borrelplank In het historische stadscentrum van Maaseik reis je terug in de tijd. Ontdek heel wat onverwachte plekjes tijdens een stadwandeling of bezoek één van de vele boeiende musea. Pal op de supergezellige markt van de stad wacht je een aangename verrassing: het prachtige, luxueuze 4-sterren Hotel Van Eyck. Een hotel met karakter, dat pure klasse en elegantie uitstraalt. Hotel Van Eyck is een prachtig nieuw hotel, direct gelegen aan het marktplein van Maaseik. Al bij de binnenkomst proef je de bijzondere sfeer van luxe en gezelligheid. De kaarsen branden en de trendy bar-brasserie die uitgeeft op het marktplein is altijd gezellig druk. Het hotel is ingericht in een paar smaakvol gerestaureerde gebouwen, waarvan één het geboortehuis was van de bekende schilders Jan en Hubert Van Eyck, beide behorend tot de groep van Vlaamse Primitieven. Hun geboortehuis is volledig geïntegreerd in de verrassend ingerichte lobby met aan de ene kant de gerestaureerde bakstenen muren met ramen van het geboortehuis van de schilders (een tweetal hotelkamers bevinden zich nu daadwerkelijk in hun geboortehuis!) en aan de andere kant een hoog glazen atrium waaronder zich de bar en de brasserie bevinden. Helaas kun je de keuken niet zien vanuit het elegant ingerichte en uitstekende à-la-carte restaurant, maar daar hebben ze iets op gevonden: in de keuken hangt een camera en de beelden van de keuken worden geprojecteerd op een wand van het restaurant (niet constant aangeschakeld). De 27 zeer ruime Deluxe hotelkamers zijn modern en strak ingericht, in een art-deco/designstijl. Ze beschikken over telefoon, tV, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, airco, zithoek, wireless internet en een luxe badkamer met bad, toilet, scheerspiegel, haardroger, badjas en slippers.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-38%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 105 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 170
Bekijk
Verken de omgeving te voet en ontspan daarna met een lekker menu (halfpension) - 4* - 1
Verken de omgeving te voet en ontspan daarna met een lekker menu (halfpension) - 4* - 2
Verken de omgeving te voet en ontspan daarna met een lekker menu (halfpension) - 4* - 3
Verken de omgeving te voet en ontspan daarna met een lekker menu (halfpension) - 4* - 4
Verken de omgeving te voet en ontspan daarna met een lekker menu (halfpension) - 4* - 5
-41%
Verken de omgeving te voet en ontspan daarna met een lekker menu (halfpension) - 4* (Ref. 304418)
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Ontbijt + Fles inbegrepen + Parkeergarage + Borrelplank In het historische stadscentrum van Maaseik reis je terug in de tijd. Ontdek heel wat onverwachte plekjes tijdens een stadwandeling of bezoek één van de vele boeiende musea. Pal op de supergezellige markt van de stad wacht je een aangename verrassing: het prachtige, luxueuze 4-sterren Hotel Van Eyck. Een hotel met karakter, dat pure klasse en elegantie uitstraalt. Hotel Van Eyck is een prachtig nieuw hotel, direct gelegen aan het marktplein van Maaseik. Al bij de binnenkomst proef je de bijzondere sfeer van luxe en gezelligheid. De kaarsen branden en de trendy bar-brasserie die uitgeeft op het marktplein is altijd gezellig druk. Het hotel is ingericht in een paar smaakvol gerestaureerde gebouwen, waarvan één het geboortehuis was van de bekende schilders Jan en Hubert Van Eyck, beide behorend tot de groep van Vlaamse Primitieven. Hun geboortehuis is volledig geïntegreerd in de verrassend ingerichte lobby met aan de ene kant de gerestaureerde bakstenen muren met ramen van het geboortehuis van de schilders (een tweetal hotelkamers bevinden zich nu daadwerkelijk in hun geboortehuis!) en aan de andere kant een hoog glazen atrium waaronder zich de bar en de brasserie bevinden. Helaas kun je de keuken niet zien vanuit het elegant ingerichte en uitstekende à-la-carte restaurant, maar daar hebben ze iets op gevonden: in de keuken hangt een camera en de beelden van de keuken worden geprojecteerd op een wand van het restaurant (niet constant aangeschakeld). De 27 zeer ruime Deluxe hotelkamers zijn modern en strak ingericht, in een art-deco/designstijl. Ze beschikken over telefoon, tV, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, airco, zithoek, wireless internet en een luxe badkamer met bad, toilet, scheerspiegel, haardroger, badjas en slippers.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-41%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 115 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 195
Bekijk
Heerlijk fietsen in het Maasland met lunch en diner en keuze uit fietsroutes - 4* - 1
Heerlijk fietsen in het Maasland met lunch en diner en keuze uit fietsroutes - 4* - 2
Heerlijk fietsen in het Maasland met lunch en diner en keuze uit fietsroutes - 4* - 3
Heerlijk fietsen in het Maasland met lunch en diner en keuze uit fietsroutes - 4* - 4
Heerlijk fietsen in het Maasland met lunch en diner en keuze uit fietsroutes - 4* - 5
-31%
Heerlijk fietsen in het Maasland met lunch en diner en keuze uit fietsroutes - 4* (Ref. 303463)
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Ontbijt + Fles inbegrepen + Parkeergarage + Borrelplank Het gezellige stadje Maaseik is de ideale uitvalsbasis voor diverse fietsroutes. Een uitgebreid netwerk van knooppunten en fietslussen ligt in en om Maaseik. Hierdoor kan U perfect zelf de lengte van uw route bepalen. De prachtige natuur, authentieke dorpjes en interessante bezienswaardigheden zijn een garantie voor onvergetelijke dagen op de fiets in het Belgische Limburg! Bij terugkeer in het hotel verwennen wij u met een heerlijk 3 gangen diner. U overnacht in een comfortabele kamer en maakt gebruik van een uitgebreid ontbijtbuffet. Hotel Van Eyck is volledig uitgerust voor fietslogies. Je kan er gewone heren- en damesfietsen huren alsook elektrische fietsen en beschikken ook over een uitgebreid assortiment fietsroutekaarten van de omgeving. Tevens beschikken ze over een afgesloten fietsenstalling met stroomvoorzieningen voor het opladen van de elektrische fiets. Deze stalling bevindt zich aan de overkant van de ingang van ons hotel en is gratis voor alle hotelgasten.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-31%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 117 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 170
Bekijk
Luxesuite met bains à remous en sauna voor een romantische nacht met 3-gangen diner - 4* - 1
Luxesuite met bains à remous en sauna voor een romantische nacht met 3-gangen diner - 4* - 2
Luxesuite met bains à remous en sauna voor een romantische nacht met 3-gangen diner - 4* - 3
Luxesuite met bains à remous en sauna voor een romantische nacht met 3-gangen diner - 4* - 4
Luxesuite met bains à remous en sauna voor een romantische nacht met 3-gangen diner - 4* - 5
-44%
Luxesuite met bains à remous en sauna voor een romantische nacht met 3-gangen diner - 4* (Ref. 373753)
Maaseik, België
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe suite + Ontbijt + Romantisch diner + Fles inbegrepen + Parkeergarage + Romantische sfeer + Late check-out + Borrelplank In het historische stadscentrum van Maaseik reis je terug in de tijd. Ontdek heel wat onverwachte plekjes tijdens een stadwandeling of bezoek één van de vele boeiende musea. Pal op de supergezellige markt van de stad wacht je een aangename verrassing: het prachtige, luxueuze 4-sterren Hotel Van Eyck. Een hotel met karakter, dat pure klasse en elegantie uitstraalt. Hotel Van Eyck is een prachtig nieuw hotel, direct gelegen aan het marktplein van Maaseik. Al bij de binnenkomst proef je de bijzondere sfeer van luxe en gezelligheid. De kaarsen branden en de trendy bar-brasserie die uitgeeft op het marktplein is altijd gezellig druk. Het hotel is ingericht in een paar smaakvol gerestaureerde gebouwen, waarvan één het geboortehuis was van de bekende schilders Jan en Hubert Van Eyck, beide behorend tot de groep van Vlaamse Primitieven. Hun geboortehuis is volledig geïntegreerd in de verrassend ingerichte lobby met aan de ene kant de gerestaureerde bakstenen muren met ramen van het geboortehuis van de schilders (een tweetal hotelkamers bevinden zich nu daadwerkelijk in hun geboortehuis!) en aan de andere kant een hoog glazen atrium waaronder zich de bar en de brasserie bevinden. Helaas kun je de keuken niet zien vanuit het elegant ingerichte en uitstekende à-la-carte restaurant, maar daar hebben ze iets op gevonden: in de keuken hangt een camera en de beelden van de keuken worden geprojecteerd op een wand van het restaurant (niet constant aangeschakeld). De 27 zeer ruime Deluxe hotelkamers zijn modern en strak ingericht, in een art-deco/designstijl. Ze beschikken over telefoon, tV, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, airco, zithoek, wireless internet en een luxe badkamer met bad, toilet, scheerspiegel, haardroger, badjas en slippers.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-44%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 140 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 253
Bekijk