3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Genieten van een romantisch nachtje weg in het mooie Gouda - 4*
Genieten van een romantisch nachtje weg in het mooie Gouda - 4* - 2
Genieten van een romantisch nachtje weg in het mooie Gouda - 4* - 3
Genieten van een romantisch nachtje weg in het mooie Gouda - 4* - 4
Genieten van een romantisch nachtje weg in het mooie Gouda - 4* - 5
-35%
Genieten van een romantisch nachtje weg in het mooie Gouda - 4* (Ref. 305734)
Gouda, Nederland
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Welkomstdrankje + Welkomstgeschenk + Late check-out Best Western Plus City Hotel Gouda ligt op een uitstekende locatie in het centrum van Gouda aan de gracht de Hoge Gouwe. In het hotel dat over een bijzonder interieur beschikt met historische details zijn in totaal 101 kamers beschikbaar. Je kamer is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Onder het hotel is een Qpark parkeergarage, het parkeerkaartje kan vooraf online met korting gekocht worden. Let op: Korting is dus alleen toepasbaar op vooraf gereserveerde parkeerplekken. Vanuit Best Western Plus City Hotel Gouda kun je de gezellige kaasstad op je gemak ontdekken en bezienswaardigheden bekijken, zoals het oude hofje dat uit 1449 afstamt. Of je kunt een bezoek brengen aan het Kaas- en Ambachtenmuseum. Er zijn ook mogelijkheden om een speciale wandelroute of fietsroute te volgen. Zo kun je de ambachtenroute of de kleipijpenroute volgen. In Bar Bistro komt veel daglicht binnen door de lichtkoepel die het hotel en de oude gas- en lichtfabriek met elkaar verbindt. Je kunt het restaurant zowel bezoeken voor het ontbijt als voor de lunch en het diner. In de sfeervolle bar kun je ontspannen een drankje drinken of plaatsnemen aan de leestafel.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-35%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 60 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 93
Bekijk
Betaal in 3X*
Ontdek het mooie Gouda en proef de beste oerhollandse kazen - 4* - 1
Ontdek het mooie Gouda en proef de beste oerhollandse kazen - 4* - 2
Ontdek het mooie Gouda en proef de beste oerhollandse kazen - 4* - 3
Ontdek het mooie Gouda en proef de beste oerhollandse kazen - 4* - 4
Ontdek het mooie Gouda en proef de beste oerhollandse kazen - 4* - 5
-20%
Ontdek het mooie Gouda en proef de beste oerhollandse kazen - 4* (Ref. 305939)
Gouda, Nederland
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Proeverij + Welkomstdrankje Best Western Plus City Hotel Gouda ligt op een uitstekende locatie in het centrum van Gouda aan de gracht de Hoge Gouwe. In het hotel dat over een bijzonder interieur beschikt met historische details zijn in totaal 101 kamers beschikbaar. Je kamer is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Onder het hotel is een Qpark parkeergarage, het parkeerkaartje kan vooraf online met korting gekocht worden. Let op: Korting is dus alleen toepasbaar op vooraf gereserveerde parkeerplekken. Vanuit Best Western Plus City Hotel Gouda kun je de gezellige kaasstad op je gemak ontdekken en bezienswaardigheden bekijken, zoals het oude hofje dat uit 1449 afstamt. Of je kunt een bezoek brengen aan het Kaas- en Ambachtenmuseum. Er zijn ook mogelijkheden om een speciale wandelroute of fietsroute te volgen. Zo kun je de ambachtenroute of de kleipijpenroute volgen. In Bar Bistro komt veel daglicht binnen door de lichtkoepel die het hotel en de oude gas- en lichtfabriek met elkaar verbindt. Je kunt het restaurant zowel bezoeken voor het ontbijt als voor de lunch en het diner. In de sfeervolle bar kun je ontspannen een drankje drinken of plaatsnemen aan de leestafel.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-20%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 65 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 82
Bekijk
Betaal in 3X*
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 1
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 2
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 3
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 4
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* - 5
Ontdek Gouda en geniet van luxe en comfort - 4* (Ref. 307629)
Gouda, Nederland
We weten dat het u gaat bevallen :
Executive tweepersoonskamer + Ontbijt Best Western Plus City Hotel Gouda ligt op een uitstekende locatie in het centrum van Gouda aan de gracht de Hoge Gouwe. In het hotel dat over een bijzonder interieur beschikt met historische details zijn in totaal 101 kamers beschikbaar. Je kamer is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Onder het hotel is een Qpark parkeergarage, het parkeerkaartje kan vooraf online met korting gekocht worden. Let op: Korting is dus alleen toepasbaar op vooraf gereserveerde parkeerplekken. Vanuit Best Western Plus City Hotel Gouda kun je de gezellige kaasstad op je gemak ontdekken en bezienswaardigheden bekijken, zoals het oude hofje dat uit 1449 afstamt. Of je kunt een bezoek brengen aan het Kaas- en Ambachtenmuseum. Er zijn ook mogelijkheden om een speciale wandelroute of fietsroute te volgen. Zo kun je de ambachtenroute of de kleipijpenroute volgen. In Bar Bistro komt veel daglicht binnen door de lichtkoepel die het hotel en de oude gas- en lichtfabriek met elkaar verbindt. Je kunt het restaurant zowel bezoeken voor het ontbijt als voor de lunch en het diner. In de sfeervolle bar kun je ontspannen een drankje drinken of plaatsnemen aan de leestafel.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 91 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*