3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Internacional Palamos, 4*
Camping Internacional Palamos, 4* - 2
Camping Internacional Palamos, 4* - 3
Camping Internacional Palamos, 4* - 4
Camping Internacional Palamos, 4* - 5
Camping Internacional Palamos, 4* (Ref. 276131)
Palamos, Spanje
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Internacional Palamos, gelegen aan de Costa Brava in Girona, biedt u de mogelijkheid om de schoonheid van Spanje te ontdekken. Voor een onvergetelijke vakantie beschikt de camping over een zwembad met pierenbad waar u comfortabel kunt afkoelen onder de zon. Wat de activiteiten betreft, is Camping Internacional Palamos levendig. Er is onder andere een watergymles in het zwembad. Een speeltuin en een kinderclub zijn beschikbaar op het terrein. Voor het plezier van de gasten biedt de camping tafeltennis en andere sportactiviteiten. Er is een supermarkt voor uw boodschappen, een restaurant voor uw maaltijden en een bar om gezellig bij te kletsen met vrienden en familie. Een wasservice is ook beschikbaar. De camping heeft toiletten met geïsoleerde cabines, evenals rolstoelvriendelijke badkamers en kinderbadjes.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad kindvriendelijk Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 140 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping 3 Estrellas Costa Brava, 3* - 1
Camping 3 Estrellas Costa Brava, 3* - 2
Camping 3 Estrellas Costa Brava, 3* - 3
Camping 3 Estrellas Costa Brava, 3* - 4
Camping 3 Estrellas Costa Brava, 3* - 5
Camping 3 Estrellas Costa Brava, 3* (Ref. 275526)
Palamos, Spanje
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping 3 Estrellas Costa Brava ligt ten noorden van Barcelona, in de buurt van Figueras en Lloret del Mar, vlak bij de stranden van Castell, La Fosca en de baai van Palamos. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een mooi buitenzwembad met uw familie of vrienden. Om uw vrije tijd aangenamer te maken vindt u een kinderspeelplaats, sportvelden en een speelkamer met biljart en tafelvoetbal. In juli en augustus biedt de camping een wekelijkse animatie voor kinderen en een familieanimatie. Om uw verblijf te vergemakkelijken beschikt de camping over een bar, een snackbar, een restaurant, een pizzeria, meeneemmaaltijden, een brooddepot en een minimarkt.
Restaurant Zwembad Buitenzwembad kindvriendelijk Sportveld Airconditioning Beddengoed
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 144 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping King's, 4* - 1
Camping King's, 4* - 2
Camping King's, 4* - 3
Camping King's, 4* - 4
Camping King's, 4* - 5
Camping King's, 4* (Ref. 316465)
Palamos, Spanje
We weten dat het u gaat bevallen :
King's Camping biedt u een aangename en plezierige omgeving op slechts 200m van het strand. Gelegen aan de Costa Brava, is het de ideale plek voor een vakantie in de zon. U kunt genieten van het buitenzwembad van de camping, evenals van een pierenbad voor de kinderen. Profiteer van de animaties voor het hele gezin die in juli en augustus worden georganiseerd: goochelshow, dansfeesten. Een kinderclub verwelkomt kinderen van 6-12 jaar voor leuke activiteiten. Voor de sportievelingen zijn er activiteiten in de buurt van de camping. Om uw verblijf te vergemakkelijken, vindt u ter plaatse een restaurant en een bar.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Fitnesszaal kindvriendelijk Sportveld Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 160 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*