12 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Bella Austria, 4*
Camping Bella Austria, 4* - 2
Camping Bella Austria, 4* - 3
Camping Bella Austria, 4* - 4
Camping Bella Austria, 4* - 5
-66%
Camping Bella Austria, 4* (Ref. 275407)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Bella Austria ligt in het Katschtal in Oostenrijk. Deze camping ligt op 800 meter hoogte en is ideaal voor een ontspannen en rustgevende vakantie. Je kunt ontspannen in het verwarmde zwembad of genieten van wat tijd met het gezin. In juli en augustus kunnen kinderen deelnemen aan de dagelijkse activiteiten van de kinderclub. Je kunt ook gebruik maken van de recreatiefaciliteiten van de camping, zoals de sportvelden en de speeltuin. Er zijn ter plaatse verschillende diensten beschikbaar om je verblijf te vergemakkelijken: restaurant, afhaalmaaltijden, wifi-toegang, wasserette, enz.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Sauna - Hammam Kindvriendelijk Sportveld Airconditioning
-66%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 84 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 249
Bekijk
Camping Bella Italia, 5* - 1
Camping Bella Italia, 5* - 2
Camping Bella Italia, 5* - 3
Camping Bella Italia, 5* - 4
Camping Bella Italia, 5* - 5
-68%
Camping Bella Italia, 5* (Ref. 274982)
Verone-Peschiera del Garda, Italië
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Bella Italia ligt aan de oever van het Gardameer en biedt een directe toegang tot het meer, waar u kunt genieten van een natuurlijke zwempartij in het meer dankzij het uitgeruste strand. U kunt ook genieten van het zwemparadijs met verschillende buitenzwembaden, waterglijbanen en een kinderbadje. Tijdens de zomerschoolvakanties wordt er overdag en 's avonds gezinsanimatie aangeboden en kunnen 4- tot 12-jarigen genieten van de miniclub voor de gezelligheid. Ter plaatse zijn veel diensten voor u beschikbaar. U kunt winkelen in de minimarkt, eten in een van de 4 restaurants en uw souvenirs kopen in de campingwinkel. De camping ligt op slechts 30 km van de stad Verona.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark Fitnesszaal Kindvriendelijk
-68%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 104 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 329
Bekijk
Camping Bontempo La Yole, 4* - 1
Camping Bontempo La Yole, 4* - 2
Camping Bontempo La Yole, 4* - 3
Camping Bontempo La Yole, 4* - 4
Camping Bontempo La Yole, 4* - 5
Camping Bontempo La Yole, 4* (Ref. 270633)
Saint Jean de Monts, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Bontempo La Yole is ideaal gelegen op minder dan 2 km van de zee en prachtige zandstranden, aan de rand van het nationale bos Pays de Monts en dicht bij fiets- en wandelpaden. Je kunt genieten van een uitgestrekt zwembadterrein van 800 m2 met drie zwembaden, waarvan één overdekt met een verwarmde ontspanningsruimte en een buitenzwembad met glijbaan en peuterbad voor de kinderen. In de activiteitenruimten organiseert de camping verschillende gratis activiteiten: aquagymlessen, tennis-, tafeltennis- en jeu de boules-toernooien, enz. Dus als je kind 's ochtends een moment in de miniclub doorbrengt, aarzel dan niet om je uit te leven. Qua voorzieningen vind je een minimarkt met elke ochtend vers brood en gebak, basisbenodigdheden en streekproducten, en een snackbar-restaurant waar je iets kunt drinken of eten met vrienden of familie bij het zwembad.
Restaurant Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Fitnesszaal Kindvriendelijk Sportveld
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 137 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Maïana Resort, 4* - 1
Camping Maïana Resort, 4* - 2
Camping Maïana Resort, 4* - 3
Camping Maïana Resort, 4* - 4
Camping Maïana Resort, 4* - 5
Camping Maïana Resort, 4* (Ref. 270919)
La Grande Motte, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
In de Languedoc, op slechts 450 meter van de stranden van de badplaats La Grande Motte (Frankrijk), heet de camping Maiana Resort u welkom in een natuurlijke en schaduwrijke omgeving. Dicht bij de winkels, het stadscentrum en de jachthaven, is dit de ideale plek om ontspanning, strand en zon te combineren. Van de opening tot de sluiting van de camping (afhankelijk van het weer) kunt u genieten van een prachtig verwarmd buitenzwembad om te ontspannen onder de mediterrane zon, een peuterbad en waterglijbanen voor de glijbaanliefhebbers! Tijdens de zomerschoolvakanties kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar elkaar ontmoeten in de miniclub voor recreatieve en ludieke activiteiten. Het campingteam biedt het hele gezin ook sporttoernooien overdag en shows 's avonds. U zult het terras van het bar-restaurant op prijs stellen om iets te drinken of te eten met vrienden. U kunt ook gebruik maken van de afhaalservice om pizza's, patat, enz. te bestellen. Er is ook een kruidenierswinkel met eerste levensbehoeften en een brood- en banketbakkerij op de camping.
Wifi Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Sportveld TV Parking
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 138 / verblijf , 4D / 3N
Bekijk
Camping Lou Pignada, 5* - 1
Camping Lou Pignada, 5* - 2
Camping Lou Pignada, 5* - 3
Camping Lou Pignada, 5* - 4
Camping Lou Pignada, 5* - 5
Camping Lou Pignada, 5* (Ref. 270723)
Landes - Messanges, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Gelegen aan de rand van de Atlantische Oceaan, in Messanges, biedt camping Lou Pignada een comfortabele en gezellige vakantie. De camping beschikt over een balneobad en een wellnessruimte met sauna, hammam en bubbelbad. Er is ook een verwarmd zwembad met kikkerbaden en glijbanen voor plezier en verfrissing. Een solarium is ook beschikbaar. Camping Lou Pignada zal er alles aan doen om uw vakantie onvergetelijk te maken. Kinderen zullen het plezier hebben om een nieuwsgierige dag door te brengen op de mini-boerderij ter plaatse. Een kinderclub staat ook klaar om hen te ontvangen voor leuke en speelse activiteiten. Oudere kinderen kunnen genieten van het prachtige fietspad door het bos. U kunt ook naar het strand gaan voor ontspannende en luie momenten. Aan het eind van de dag worden er shows en avonden georganiseerd om u te verwonderen en uw verblijf ritme te geven. Wat de diensten betreft, biedt camping Lou Pignada u een groot aantal faciliteiten. U kunt er lunchen en dineren. Een restaurant en een pizzeria zijn ook beschikbaar op de camping als u een hapje wilt eten. In de bar kunt u terecht voor een koud drankje. In de minimarkt van de camping kunt u terecht voor al uw boodschappen.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam Fitnesszaal
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 145 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 1
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 2
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 3
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 4
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 5
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* (Ref. 271187)
Landes - Messanges, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Vieux Port ligt in de Landes streek met directe toegang tot het strand. Deze camping ligt vlak bij het stadscentrum en is ideaal voor een ontspannende gezinsvakantie. Ter plaatse kunt u genieten van een waterpark van 7.000 m2, volledig getemperd op 25 graden, met verschillende baden, waarvan één overdekt, glijbanen, bubbelbaden en een peuterbad. Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen en tieners deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door de clubs, die activiteiten aanbieden die geschikt zijn voor kinderen van 4 tot 17 jaar. U kunt ook gebruik maken van de animatie voor het hele gezin die overdag en 's avonds wordt georganiseerd. Ter plaatse zijn talrijke diensten beschikbaar om uw verblijf aangenamer te maken: minimarkt, snackbar, meeneemmaaltijden, restaurant, brood- en banketbakkerij, boetiekjes, enz.
Wifi Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam Kindvriendelijk Sportveld
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 149 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Atlantic 2000 sur Camping Acapulco, 5* - 1
Atlantic 2000 sur Camping Acapulco, 5* - 2
Atlantic 2000 sur Camping Acapulco, 5* - 3
Atlantic 2000 sur Camping Acapulco, 5* - 4
Atlantic 2000 sur Camping Acapulco, 5* - 5
Atlantic 2000 sur Camping Acapulco, 5* (Ref. 271083)
Saint Jean de Monts, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Acapulco heet u welkom in een echte waterwereld dat zich op slechts 600 meter van een zandstrand bevindt. Dit kampeerterrein is gelegen in Saint Jean de Monts waar u kunt profiteren van een groot verwarmd waterpark met 3 buitenzwembaden, een golfslagbad, 2 reuzenglijbanen, een peuterbad, een wellnessruimte van 220 m2, allemaal in een Mexicaanse omgeving. Tijdens de schoolvakanties worden familieactiviteiten aangeboden en een kinderclub vermaakt de 4 tot 11-jarige. Om het maximale uit uw vrije tijd te halen, kunt u gebruikmaken van de vele voorzieningen op locatie (afhankelijk van het seizoen en soms tegen betaling): speeltuin, multisportterrein, jeu-de-boules-terrein en tafeltennis. U vindt vele facilititeien op het terrein: bar, restaurant, afhaalmaaltijden en een kruidenierswinkel. U zult geen gebruik hoeven te maken van de auto van op vakantie, de camping ligt op een paar minuten lopen van alle winkels, restaurant, bar en strand.
Wifi Restaurant Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Vakantie met tieners TV
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 169 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping l'Océan, 5* - 1
Camping l'Océan, 5* - 2
Camping l'Océan, 5* - 3
Camping l'Océan, 5* - 4
Camping l'Océan, 5* - 5
Camping l'Océan, 5* (Ref. 271490)
Brem sur Mer, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping l'Océan ligt in Brem sur Mer op slechts 600 meter van het strand. Geniet ter plaatse van een groot watercomplex van 1000m2 met binnenbaden en buitenbaden met kikkerbaden en waterspelletjes. Het hele waterpark is verwarmd. Tijdens de schoolvakanties en in de weekenden wordt uw verblijf onderbroken door tal van activiteiten. Sporttoernooien, thema-avonden en diners, concerten en voorstellingen, er is voor alle leeftijden en smaken wat wils. In juli en augustus heeft de camping 2 kinderclubs die activiteiten aanbieden die geschikt zijn voor kinderen van 4 tot 17 jaar. De camping heeft ter plaatse een kruidenierswinkel met basisbenodigdheden, strandartikelen en lokale producten. Geniet van vers brood en gebak dat elke ochtend ter plaatse wordt gebakken. U kunt ook naar de bar-brouwerij gaan die een afhaalservice aanbiedt. Blijf verbonden tijdens uw vakantie dankzij het wifi-netwerk dat op de hele camping beschikbaar is.
Wifi Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam Kindvriendelijk Sportveld
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 175 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Les Aventuriers de la Calypso, 4* - 1
Camping Les Aventuriers de la Calypso, 4* - 2
Camping Les Aventuriers de la Calypso, 4* - 3
Camping Les Aventuriers de la Calypso, 4* - 4
Camping Les Aventuriers de la Calypso, 4* - 5
-42%
Camping Les Aventuriers de la Calypso, 4* (Ref. 271514)
Saint Jean de Monts, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Les Aventuriers de la Calypso, gelegen in Saint Jean de Monts in de Vendée, ligt op 700 meter van het strand van Tonnelles en op 200 meter van de fietspaden die langs de kust door het bos lopen. Geniet ter plaatse van het zwemparadijs dat bestaat uit een overdekt zwembad, een buitenzwembad, waterglijbanen, sauna, jacuzzi en spa. Tijdens de schoolvakanties in de zomer biedt de camping elke dag verschillende activiteiten aan en de club voor de allerkleinsten van 4 tot 12 jaar zal hen vermaken. Voor uw vrije tijd biedt de camping vele activiteiten: boogschieten, speeltuinen, handbal, basketbal, multisportterrein, fietsverhuur, georganiseerde excursies, speelzaal met biljarttafel... Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, biedt de camping diensten aan zoals: een snackbar, een bar, een brooddepot en een wifi-zone.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam
-42%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 238 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 414
Bekijk
Camping Les Amandiers, 4* - 1
Camping Les Amandiers, 4* - 2
Camping Les Amandiers, 4* - 3
Camping Les Amandiers, 4* - 4
Camping Les Amandiers, 4* - 5
-66%
Camping Les Amandiers, 4* (Ref. 271494)
Gallargues Le Montueux, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Les Amandiers ligt in een bosrijk park, op 20 km van de stranden en verwelkomt u in een gezellige omgeving. Ter plaatse kunt u genieten van een ontspannend moment dankzij de aquatische ruimte bestaande uit lagunes, een tegenstroomrivier en bubbelbaden. Kinderen zullen het pierenbadje op prijs stellen. Tijdens de zomerschoolvakanties wordt er 's avonds familie-entertainment aangeboden. Een kinderclub zal de kinderen van 6-12 jaar van maandag tot vrijdag 's morgens vermaken. Voor de sportievelingen zijn er sportvelden beschikbaar. De camping biedt snacks en meeneemmaaltijden. U kunt ook lunchen of dineren in het restaurant van de camping om de mediterrane smaken te ontdekken. Vers brood en gebak zijn elke ochtend vanaf 8 uur beschikbaar.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam
-66%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 248 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 748
Bekijk
Montana Parc - Oasis Village - Coeur de l'estérel, 5* - 1
Montana Parc - Oasis Village - Coeur de l'estérel, 5* - 2
Montana Parc - Oasis Village - Coeur de l'estérel, 5* - 3
Montana Parc - Oasis Village - Coeur de l'estérel, 5* - 4
Montana Parc - Oasis Village - Coeur de l'estérel, 5* - 5
Montana Parc - Oasis Village - Coeur de l'estérel, 5* (Ref. 270645)
Puget sur Argens, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Montana Parc - Oasis Village - Coeur de l'estérel ligt in 45 hectare natuurlijke vegetatie, op slechts 10 km van de stranden. Je kunt genieten van het zwemparadijs met 4 zwembaden, waaronder een verwarmd buitenzwembad (afhankelijk van de buitentemperatuur) van meer dan 500m2, glijbanen van 35 m, een verwarmd balneobad (afhankelijk van de buitentemperatuur), een golfslagbad en een tegenstroombad. Kinderen kunnen genieten van de watertuin met het nieuwe peuterbad. Tijdens de paasvakantie en de zomerschoolvakanties kunnen kinderen zich vermaken in de miniclub (tegen betaling). Tot begin november kun je overdag en 's avonds genieten van gezinsactiviteiten, maar ook van de multisportterreinen of de fitnessruimte (tegen betaling voor bepaalde activiteiten). In deze village club is je accommodatie net als in een echt Provençaals dorp, met alle winkels die je nodig hebt. Je kunt je boodschappen doen in de minimarkt of iets drinken in de bar, een snack eten in de snackbar en een maaltijd nuttigen in het restaurant.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark Fitnesszaal Discotheek
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 268 / verblijf , 4D / 3N
Bekijk
Camping La Parée du Jonc, 3* - 1
Camping La Parée du Jonc, 3* - 2
Camping La Parée du Jonc, 3* - 3
Camping La Parée du Jonc, 3* - 4
Camping La Parée du Jonc, 3* - 5
Camping La Parée du Jonc, 3* (Ref. 271904)
Saint Jean de Monts, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Parée du Jonc is ideaal gelegen op slechts 150 m van het strand, geklasseerd voor de kwaliteit van zijn omgeving, en op 50 m van de fietspaden om de streek te ontdekken. Op een open plek tussen de duinen en de oceaan zal het hele gezin genieten van het buitenzwembad van de camping en de waterglijbanen. Tijdens de zomervakantie zullen de kinderen zich vermaken in de voor hen bestemde club of op het springkussen, terwijl de gezinsanimatie uw verblijf zal opluisteren (sportmiddagen, karaoke en 's avonds shows). Wat de voorzieningen betreft, vindt u er een minimarkt, een snackbar en een brooddepot. Overdag kunt u ter plaatse ook fietsen huren en uw nieuwe buren ontmoeten dankzij de collectieve barbecues.
Restaurant Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Sportveld
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 1188 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk