Driesterrenhotel Almas

Marrakech, Marokko
Driesterrenhotel Almas - 1
Driesterrenhotel Almas - 2
Driesterrenhotel Almas - 3
Driesterrenhotel Almas - 4
Driesterrenhotel Almas - 5
Driesterrenhotel Almas - 6
Driesterrenhotel Almas - 7
Driesterrenhotel Almas - 8
Driesterrenhotel Almas - 9
Driesterrenhotel Almas - 10
Driesterrenhotel Almas - 11
Driesterrenhotel Almas - 12
Driesterrenhotel Almas - 13
Driesterrenhotel Almas - 14
Driesterrenhotel Almas - 15
Bekijk diavoorstelling Bekijk geolokalisatie
Driesterrenhotel Almas REF : 155092
vanaf 227 all-in / persoon van Wereldreis de 4 dagen / 3 nachten bij vetrek van Parijs 10 okt 2022
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
 • Vlucht H/T bij vetrek van Rijsel (+6 andere steden)
 • Ontbijt
 • Slaapkamer
 • Transfer
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Description

Diensten en materialen

 • Wifi
 • Restaurant
 • Zwembad
 • Buitenzwembad
 • TV
 • Airconditioning
 • Franstalige Receptie
vanaf
227 € all-in
Bekijk aanbiedingen

Voorstelling van je bestemming

Marrakech! Bij je aankomst word je overrompeld door het kleurencontrast. De stad, haar roze muren uit stampaarde, de muren die bedekt zijn met bourgainvillea's en waarop bosjes palmbomen en planten groeien, een fantastisch decor met op de achtergrond besneeuwde toppen van de Hoge Atlas, onder een stralende azuurblauwe hemel die de echte aard van deze stad laat zien.
Marrakech, mythische stad, culturele hoofdstad, bron van inspiratie voor kunstenaars, mode en evenementen; Marrakech van de kunstgalerijen, de festivals, de tentoonstellingen; Marrakech, sinds meer dan een eeuw een toeristische hoofdstad, biedt een knap evenwicht tussen de schatten uit het verleden en de voortdurende dynamiek van de levende culturen.

Verblijf

Een van de beste hotels in haar categorie, ideaal om de stad te doorkruisen en al haar schatten te ontdekken. Almas is een comfortabel hotel midden in het hart van de drukke wijk Gueliz in Marrakesh en op slechts enkele minuten van het plein Djemaa El Fna. Je geniet er van de gastvrijheid en het comfort van een groot hotel, dicht bij Boulevard Mohammed V, gekend voor de cafC)s, restaurants en winkels. Hotel Almas biedt ook een vrij zicht over de stad en het Atlasgebergte vanop het terras, voorzien van een panoramisch zwembad waar je trouwens kan relaxen in de zon.

Restaurants en bars

Het hotel heeft een hoofdrestaurant, Le Mogador, met een internationale keuken, geserveerd in buffetvorm. Le Mogador heet je welkom voor het ontbijt, de lunch en het diner. Er bevindt zich een snackbar langs het zwembad op het panoramisch terras van het hotel voor een hapje tussendoor.

Sport en ontspanning

Sporten en vrijetijdsbestedingen inbegrepen: Het hotel beschikt over een zwembad op het dak met panoramisch uitzicht op de stad en het Atlasgebergte, omringd met een mooi houten terras voorzien van ligstoelen en parasols die gratis ter beschikking zijn


Opmerking: Onze vertegenwoordiger ter plaatse stelt met plezier de verschillende excursies aan je voor.
Betalingen en details ter plaats.

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Charter- of lijnvlucht BelgiC+/Marrakech heen en terug
- Onthaal en assistentie op de luchthaven van aankomst
- Assistentie ter plaatse door onze lokale vertegenwoordiger
- De transfers luchthaven/hotel heen & terug
- Verblijfsduur zoals gekozen in een 3-sterrenhotel (plaatselijke normen), in een standaard tweepersoonskamer
- Het ontbijt
- De luchthavenbelastingen die kunnen schommelen tussen 30 en 200b,

In deze prijs is niet inbegrepen

Optionele persoonlijke verzekeringen
- Uitgaven van persoonlijke aard
- Excursies die bij onze lokale vertegenwoordigers zijn gereserveerd
- Het dragen van de bagage in het hotel
- Niet-vermelde maaltijden en dranken
- Toeristenbelasting ter plaatse te betalen
- De eventuele bagagekosten naargelang de luchtvaartmaatschappij

Nuttig om te weten

Als je alleen reist, zal de prijs in je offerte automatisch berekend worden op basis van het tarief voor een eenpersoonskamer.
- Kindertarieven zijn van toepassing voor kinderen tussen 2 en 12 jaar, die de kamer met twee volwassenen delen. Als je kind of baby buiten deze leeftijdsgroep valt, zal het toepasselijke tarief je worden meegedeeld op het moment dat je aanvraag wordt verwerkt.
- Opgelet: kinderkortingen zijn niet cumuleerbaar met promotieaanbiedingen.
- In het laagseizoen kunnen bepaalde activiteiten niet beschikbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden en van de hotelbezetting.
- Opgelet: de verblijfsduur wordt berekend op basis van het aantal nachten, niet op basis van het aantal dagen (dat kan variC+ren afhankelijk van het tijdsschema van luchtvaartmaatschappijen). Het is mogelijk dat er voor de terugvlucht gebruik wordt gemaakt van nachtvluchten, met aankomst 's avonds heel laat of 's ochtends heel vroeg. Het aantal nachten van je verblijf zal worden gerespecteerd.
- Hoteldiensten en pensionformules beginnen de dag van aankomst en eindigen de dag van vertrek conform de tijdsbepalingen van de hoteluitbater, zonder rekening te houden met aankomst- of vertrekuren van vluchten.
- Indien een van de reizigers in een dossier voor een bepaalde verblijfsformule kiest, zal deze formule automatisch ook worden toegepast voor de andere personen in het reisgezelschap.
- Service tijdens vluchten: maaltijden en dranken zijn niet inbegrepen in de boordservice op heen- en terugvluchten. Er zullen je wel snacks en dranken worden aangeboden, die je betaalt aan de vliegtuigcrew (uitsluitend in cash en in euro).
- Tenzij anders aangegeven in de beschrijving van het aanbod, zijn onze diensten niet aangepast voor personen met een beperkte mobiliteit.

- Volgens de regels van het internationale hotelwezen, zijn hotelkamers beschikbaar vanaf 14 of 15 uur; huurwoningen vanaf 17 uur op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek verlaat je de hotelkamer voor de middag en de huurwoning voor 10 uur, ook als je terugvlucht maar later op de dag is gepland. Heel wat hotels bieden aanvullende diensten aan, al dan niet mits betaling van een toeslag, om je comfort op de dag van aankomst of vertrek te verhogen: de mogelijkheid om langer in je kamer te blijven (late check-out), terbeschikkingstelling van een 'courtesy room' waar je je kunt verfrissen en omkleden voor de luchthaventransfer, beveiligde bagagebewaring tot je in je kamer kunt of nadat je ze hebt verlaten, enz. Deze dienstverlening is afhankelijk van plaatselijke beschikbaarheid en omstandigheden en dus niet afdwingbaar.

- Dit aanbod kan niet worden gewijzigd en is niet terugbetaalbaar