Hotel 50 Bowery 4*

New York, Verenigde Staten van Amerika Productnummer invullen : 411431
Hotel 50 Bowery 4* - 1
Hotel 50 Bowery 4* - 2
Hotel 50 Bowery 4* - 3
Hotel 50 Bowery 4* - 4
Hotel 50 Bowery 4* - 5
Hotel 50 Bowery 4* - 6
Hotel 50 Bowery 4* - 7
Hotel 50 Bowery 4* - 8
Hotel 50 Bowery 4* - 9
Bekijk diavoorstelling Bekijk geolokalisatie
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Diensten en faciliteiten

  • Wifi
  • Restaurant
  • Fitnesszaal
  • TV

Samenvatting

op een steenworp van SoHo en Little Italy
Toegang tot de Empire State Building inbegrepen
op 5 minuten lopen van de metro


Voorstelling van je bestemming

New York, het symbool van de American Dream, is één groot lappendeken van culturen en contrasten. De bruisende metropool bestaat uit vijf stadsdelen of ‘boroughs’: Manhattan (waar je de meeste toeristische bezienswaardigheden vindt), de Bronx, Queens, Brooklyn en Staten Island.

NYC gaat steeds maar door, onvermoeibaar, op het oneindige ritme van culturele tentoonstellingen en shows. Musea, de theaters op Broadway, opera, ballet, jazzconcerten ... Hier valt dag en nacht heel wat te beleven. De bijnaam van New York, ‘de stad die nooit slaapt’, is dan ook meer dan verdiend.

Hotel 50 Bowery 4* kijkt uit over Bowery, een van de oudste straten van New York en de overgang tussen het bruisende Lower Manhattan en de Lower East Side. Ontdek dit boetiekhotel vlak bij SoHo en Little Italy. De Brooklyn Bridge en het stadhuis liggen op slechts een kilometer afstand.Accommodaties

Hotel 50 Bowery 4* heet je van harte welkom in zijn moderne kamers en suites.

Alle kamers beschikken over een regendouche, badjassen, gratis wifi en een minikoelkast.

Tijdens je vakantie verblijf je in een King-kamer van 24 m².

Met toeslag is ook een kamer mogelijk met twee tweepersoonsbedden van 26 m².


Restaurants en bars

In je verblijf is het ontbijt inbegrepen.

The Crown, de bar op het dak van 50 Bowery (21e verdieping), biedt een prachtig uitzicht over de skyline van New York. Je nipt er van Aziatisch geïnspireerde cocktails en van kleine internationale snacks.

Ontdek de ongelooflijke culinaire diversiteit die Lower Manhattan te bieden heeft. Hotel 50 Bowery is speciaal hiervoor een samenwerking aangegaan met restaurants in de buurt in de vorm van Bowery Takeout. Bowery Takeout biedt de gasten heerlijke gerechten die aan het hotel worden geleverd.


Aanbod en activiteiten

Om je conditie op peil te houden is er ter plaatse ook een fitnessruimte aanwezig

met 2 cross-trainers, 2 loopbanden, 2 spinningfietsen en halters.


Inbegrepen in het arrangement: toegang tot het Empire State Building


Nuttig om te weten

Amerikaanse hotels aanvaarden geen reserveringen voor min 21-jarigen als deze niet vergezeld zijn door een volwassene van meer dan 21 jaar


Onze mening

Geniet van een comfortabele vakantie in hotel 50 Bowery 4*. Het hotel is ideaal gelegen om de stad te verkennen.


Mogelijkheid om collectieve shuttletransfers toe te voegen tussen de luchthaven en uw hotel in Manhattan met toeslag en afhankelijk van beschikbaarheid.
​Op feestdagen (4/07/2023 -​ ​04/09/2023 - 11/11/2023 - 15/01/2024​) ​en op evenementdagen zoals Formule 1, NYC Marathon, etc...​ , rijden de shuttles niet tijdens deze periodes. Het hele weekend valt vaak rond deze data.
Transfers worden 15 dagen voor aankomst bevestigd.Als het onmogelijk is om de transfer te honoreren, moet u op eigen gelegenheid naar het hotel gaan.De betaalde transfer wordt dan aan u terugbetaald. De onbeschikbaarheid van de transfer kan geen aanleiding geven tot annulering van het verblijf. Anders worden de annuleringskosten in rekening gebracht.
Transfers zijn alleen beschikbaar tot 21.00 uur, dus idealiter voor vluchten die voor 19.00 uur in New York aankomen (de inklaringstijd kan lang zijn).
Houd er rekening mee dat uw mobiele nummer wordt doorgegeven aan de transferist in het geval dat deze contact met u moet opnemen.

Mogelijkheid tot privé transfer op aanvraag, raadpleeg uw reisadviseur voor prijzen.

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Charter- of lijnvlucht naar New York heen & terug, rechtstreeks of met tussenlanding
Luchthaventaksen
Verblijf in een King-kamer
Ontbijt
Lokale belastingen en toeristenbelasting
Toegang tot het Empire State Building


In deze prijs is niet inbegrepen

Groepstransfers per shuttle of privé van en naar de luchthaven /het hotel
Assistentie tijdens de transfers
Niet-vermelde maaltijden en dranken
Fooien voor de chauffeur en gids (1 à 2$ per persoon)
Kosten voor Esta
Excursies gereserveerd bij onze plaatselijke vertegenwoordigers
Excursies voorgesteld bij de reservering
Eventuele bagagekosten, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij


Nuttig om te weten

- Als je alleen reist, zal de prijs in je offerte automatisch berekend worden op basis van het tarief voor een eenpersoonskamer.
- Kindertarieven zijn van toepassing voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar, die de kamer met twee volwassenen delen. Als je kind of baby buiten deze leeftijdsgroep valt, wordt het tarief meegedeeld op het moment dat je aanvraag wordt verwerkt.
- Opgelet: kinderkortingen zijn niet cumuleerbaar met promotieaanbiedingen.
- In het laagseizoen kunnen bepaalde activiteiten niet beschikbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden en de hotelbezetting.
- Service tijdens vluchten: maaltijden en dranken zijn niet inbegrepen in de boordservice op heen- en terugvluchten. Er worden wel snacks en dranken aangeboden, die je betaalt aan de bemanning (uitsluitend in cash en in euro).

- Dit aanbod kan niet worden gewijzigd en is niet terugbetaalbaar.


Formaliteiten

Voor Belgische staatsburgers, in alle gevallen: internationaal paspoort dat geldig is tot 6 maand na het verblijf of de doorreis binnen de VS.

Visa Waiver Program: Belgische reizigers die naar de VS reizen of er op doorreis zijn, voor vakantie en/of zakenreis en met een maximumduur van 90 dagen, hebben niet langer een visum nodig als aan volgende voorwaarden voldaan is:

1/ Ze moeten over een paspoort beschikken met volgende kenmerken:
- individueel (de Amerikaanse overheid erkent geen inschrijving van kinderen, ongeacht hun leeftijd, op het paspoort van een van de ouders; ze moeten dus over een eigen paspoort beschikken)
- machineleesbaar (model DELPHINE dat over een optische leesstrook beschikt, en afgeleverd uiterlijk op 25 oktober 2005
- machineleesbaar met ten minste een digitale foto voor paspoorten afgeleverd tussen 26 oktober 2005 en 25 oktober 2006
- machineleesbaar met ten minste een digitale foto en een elektronische chip ('e-paspoort') voor paspoorten na 26 oktober 2006, met inbegrip van noodpaspoorten

2/ Ze moeten een elektronische reistoestemming krijgen (ESTA):
Franse staatsburgers die naar de Verenigde Staten reizen en die het programma voor visumvrijstelling genieten, moeten verplicht een betalende aanvraag indienen voor elektronische goedkeuring van een reis (14 dollar) d.m.v. het Electronic System for Travel Authorisation (ESTA), ten minste 72 uur voor vertrek. Daarvoor ga je naar de sitehttps://esta.cbp.dhs.gov en vul je het formulier in. Zorg ervoor dat alle informatie overeenkomt met je paspoort en je reisdocumenten (vliegtickets, boekingen …). Geldigheidsduur: 2 jaar of de vervaldatum van je paspoort (eerstvolgende vervaldatum). Met de toelating van ESTA reis je in het kader van het Visa Waiver Program, maar dat betekent niet dat je zomaar toegang hebt tot het Amerikaanse grondgebied. De toegang wordt je bij aankomst door de immigratieambtenaar toegestaan of geweigerd. We raden je dan ook aan om bewijzen van kredietwaardigheid te tonen (kredietkaart, reischeques).

3/ Ze moeten over een vliegticket heen & terug beschikken:
Alle reizigers die niet in aanmerking komen voor het Visa Waiver Program of bij wie dat wel zo is, maar de ESTA geweigerd werd, moeten een visum aanvragen.
De verschillende stappen hiertoe voert de klant zelf en op eigen kosten uit, via de Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika in België.
Voor bepaalde categorieën van reizigers (studenten, mensen aan wie eerder een visum geweigerd werd) is een visum altijd noodzakelijk.
Deze informatie wordt verstrekt onder voorbehoud van wijzigingen door de bevoegde autoriteiten.

Sinds 8 juli 2014 en op vraag van de Amerikaanse autoriteiten zijn de maatregelen voor luchthavenbeveiliging voor vluchten naar en/of via de VS versterkt: veiligheidsagenten zullen alle elektronische apparaten controleren (bijvoorbeeld: laptop, fototoestel, tablet, smartphone, spelconsole …). Tijdens deze controle kan gevraagd worden om de apparaten aan te zetten, inclusief gsm’s.
Toestellen die niet opgeladen zijn, zullen niet aan boord worden toegelaten. De reiziger riskeert in dit geval ook een extra controle.

Ga voor meer informatie naar de website van de Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika in België: http://french.france.usembassy.gov/

Buitenlandse staatsburgers zullen, naargelang hun nationaliteit, moeten voldoen aan de verschillende geldende voorschriften.

**************************************
HERVORMING VAN HET VISA WAIVER PROGRAM:
UITSLUITING VAN BEPAALDE CATEGORIEËN REIZIGERS

Op 18 december 2015 heeft het Amerikaanse Congres een wet aangenomen tot hervorming van het Visa Waiver Program. Deze werd op 21 januari 2016 van kracht. Op die dag heeft de Amerikaanse overheid een persbericht gepubliceerd over de invoering van deze hervorming: http://www.dhs.gov/news/2016/01/21/united-states-begins-implementation-changes-visa-waiver-program.

Voortaan hebben de volgende personen geen recht meer op de visumvrijstelling: enerzijds reizigers die na 1 maart 2011 naar Iran, Irak, Syrië of Soedan zijn geweest; anderzijds personen die ook de nationaliteit van een van deze vier landen hebben. Deze personen moeten vanaf nu een visum aanvragen bij de ambassade van de Verenigde Staten. Volgens de Amerikaanse overheid zullen personen die dringend een visum nodig hebben voor een zakenreis, voor medische of humanitaire redenen, gebruik kunnen maken van een versnelde aanvraagprocedure.

Aangezien het om reizen naar Iran, Irak, Syrië en Soedan gaat vanaf 1 maart 2011, voorziet de hervorming een permanente uitzondering voor voltijdse functionarissen van burgerlijke of militaire overheden op officiële missie. Zij zullen dus nog altijd gebruik kunnen maken van de visumvrijstelling voor de Verenigde Staten. Daarnaast heeft de overheid vijf andere situaties omschreven waarbij reizigers die naar de vier hierboven genoemde landen zijn geweest, eventueel toch nog de visumvrijstelling kunnen genieten.
Deze situaties hebben betrekking op verplaatsingen:
- voor een officiële missie, in naam van een internationale, regionale of subnationale organisatie;
- voor een officiële missie, in naam van een humanitaire organisatie;
- als journalist;
- naar Iran, voor legitieme zakelijke redenen, als de verplaatsing na 14 juli 2015 plaatsvond;
- naar Irak, voor legitieme zakelijke redenen.
Voor dit soort situaties zal er geval per geval over de visumvrijstelling beslist worden.

Volgens de Amerikaanse overheid zullen reizigers met de nationaliteit van een van deze vier landen die onder de hervorming vallen en die vroeger al een ESTA gebruikten, schriftelijk gewaarschuwd worden over de intrekking ervan en uitgenodigd worden om een visum aan te vragen. Ook andere personen op wie de hervorming betrekking heeft en die op korte termijn naar de Verenigde Staten willen reizen, worden aanbevolen om zo snel mogelijk een visumaanvraag te doen. Personen die momenteel gebruikmaken van een ESTA, kunnen hun status hier controleren: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/.

Aan reizigers op wie de hervorming betrekking heeft, maar die pas op langere termijn naar de Verenigde Staten willen reizen, wordt aanbevolen om, voordat ze hun vliegtickets boeken, de website van de ambassade van de Verenigde Staten te raadplegen (http://french.france.usembassy.gov/fr/visas.html; http://french.france.usembassy.gov/visas/vwp.html)), zodat ze op de hoogte blijven van veranderingen.

************************************** BELANGRIJKE INFORMATIE:
Meerderjarigheid ligt in de Verenigde Staten vast op 21 jaar. Personen jonger dan 21 kunnen daarom geen boekingen doen wanneer ze niet vergezeld worden door iemand ouder dan 21.

Om je reis goed voor te bereiden
Als gevolg van nieuwe veiligheidsmaatregelen bij douanecontroles richting de VS raden we je aan om de informatie van het reisbureau aandachtig te lezen, zodat je goed bent voorbereid: http://www.office-tourisme-usa.com/etape-de-preparation/le-passage-en-douane

VEILIGHEIDSMAATREGELEN inzake elektronische apparaten:

Er zijn nieuwe veiligheidsmaatregelen ingevoerd: Alle elektronische toestellen (telefoons, tablets, computers, e-readers, spelconsoles, fototoestellen, videocamera’s ...) in de handbagage moeten bij het boarden zijn opgeladen en aan staan.
Aan passagiers wordt aanbevolen om hun laders in de handbagage te bewaren. Tijdens deze controle kan gevraagd worden om de apparaten aan te zetten, inclusief gsm’s. Wanneer het apparaat niet kan worden aangeschakeld, mag de reiziger mogelijk niet boarden, met 100% van de kosten van de vlucht en/of inbeslagname van het toestel. Je reisbureau kan hiervoor niet aansprakelijk worden gehouden. Elk apparaat dat in beslag wordt genomen, wordt vernietigd.

INFORMATIE OVER JE VLUCHTEN:
Hou er rekening mee dat er bij vluchten naar deze bestemming vaak tussenlandingen gebeuren.
Hou er rekening mee dat de aankomstluchthaven in Parijs kan verschillen van de vertrekluchthaven.

VERVOER VOOR EN NA DE VLUCHT: Vertrek vanuit een andere provincie.
De verplaatsingen voor en na de vlucht gebeuren per vliegtuig, trein of bus. Om technische redenen is het mogelijk dat de verplaatsing voor en/of na de vlucht de dag voor vertrek of de dag na terugkomst plaatsvindt. De kosten voor de transfer luchthaven/luchthaven, station/luchthaven en omgekeerd, de eventuele maaltijden en overnachtingen op de doorreis richting Parijs als gevolg van een vertrek/terugkomst in een andere provincie zijn ten koste van de klant. Tickets kunnen niet gewijzigd worden en zijn niet terugbetaalbaar.

TER INFORMATIE:
De paspoortgegevens van alle passagiers moeten doorgegeven worden zodra je boeking bevestigd wordt, meerdere weken voor de vertrekdatum.
DEEL VOLGENDE PASPOORTGEGEVENS MEE (BIJ DE BOEKING OF 2 MAAND VOOR DE VERTREKDATUM):
- NAAM (identiek aan het ESTA-formulier)
- VOORNAAM
- PASPOORTNUMMER
- PLAATS VAN UITGIFTE VAN HET PASPOORT
- VERVALDATUM VAN HET PASPOORT
- GEBOORTEDATUM VAN DE PASSAGIER
- GESLACHT
- NATIONALITEIT
- LAND VAN VERBLIJF
- INDIEN VISUM: NR. VISUM, UITGIFTEPLAATS EN -DATUM VISUM, GEBOORTEPLAATS VAN DE PASSAGIER


BELANGRIJK: wanneer je je ESTA-formulier invult (https://esta.cbp.dhs.gov),let erop dat je dezelfde naam invoert als de naam die je hebt opgegeven bij de aanmaak van het dossier: de naam op het vliegticket, moet exact dezelfde zijn als die op het ESTA-formulier).
Bv.: als je je meisjesnaam hebt opgegeven, vul op het ESTA dan ook je meisjesnaam in. De documenten moeten exact hetzelfde zijn.