Hotel Amadeus 4*

Venetië, Italië Productnummer invullen : 408671
Hotel Amadeus 4* - 1
Hotel Amadeus 4* - 2
Hotel Amadeus 4* - 3
Hotel Amadeus 4* - 4
Hotel Amadeus 4* - 5
Hotel Amadeus 4* - 6
Hotel Amadeus 4* - 7
Hotel Amadeus 4* - 8
Hotel Amadeus 4* - 9
Hotel Amadeus 4* - 10
Hotel Amadeus 4* - 11
Bekijk diavoorstelling
Hotel Amadeus 4* REF : 408671
vanaf 303 all-in / persoon van Wereldreis de 3 dagen / 2 nachten bij vetrek van Parijs 18 nov 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Vlucht H/T bij vetrek van Parijs (+3 andere steden)
  • Ontbijt
  • Slaapkamer
  • Transfer
vanaf
303 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Diensten en faciliteiten

  • Wifi
  • Restaurant
  • TV
  • Airconditioning

Samenvatting

Venetiaanse decoratie
Kleine tuin van het hotel
Transfers per boot vanaf de luchthaven inbegrepen


Ligging

Venetië, een stad die uit de zee is ontstaan en naar de zee gericht staat ...
Loop verloren in de doolhoven van straatjes en laat je verrassen door deze stad met bakken vol charme. Maak een wandeling op het Sint-Marcusplein, waar je niet om de duiven heen kan, die er hun thuis van hebben gemaakt, bewonder het Dogepaleis en de adembenemende architectuur, geniet van een magisch moment op de kanalen, begeleid door een gondelaar, stop even om van een heerlijk Italiaans ijsje te genieten of om wat te shoppen, ... Venetië is het hele jaar door een buitengewone stad, en dat is nog zacht uitgedrukt, en herbergt tal van schatten.

In Hotel Amadeus 4* kan je je volledig onderdompelen in Venetië, vooral dankzij de ligging in het historische centrum. Geniet van stijlvol meubilair in kostbaar marmer en Muranoglas. Het hotel heeft een mooie kleine tuin waar je tijdens je ontbijt van kan genieten.

Je hotel ligt op 40 km van de luchthaven van Treviso, op ongeveer 35 minuten rijden, of op 14 km van de luchthaven Venetië Marco Polo, op ongeveer 20 minuten rijden.


Verblijf

Je verblijft in een standaardkamer van 18 m². De standaardkamers combineren het verleden met het heden, met ruime en lichte ruimtes, het meubilair, de kleuren en de afwerkingen voeren je terug in de tijd en creëren een tijdelijke ervaring, maar met het comfort van het moderne.

Deze kamer heeft een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, airconditioning, tv, badkamer met toiletartikelen.

De maximumcapaciteit van de kamer is 3 personen.


Restaurants en bars

Je verblijft in de ontbijtformule opgediend in buffetvorm met een grote keuze aan zoete of zoute gerechten.

Binnen het hotel kan je tegen betaling genieten van moderne en creatieve aperisushi in Mirai Sushi Bar.

Het hotel beschikt over een restaurant, Sivoli, gelegen in het naburige Principe Hotel, waar je tegen betaling kan genieten van een lunch of diner.


Activiteiten en bezienswaardigheden

Het Amadeus 4*-hotel is ideaal gelegen in het historische centrum van Venetië, zodat er in de buurt veel te zien is:

- Brug der Zuchten op 230 m
- Canal Grande op 1,2 km
- San Marcoplein op 1,4 km
- Palazzo Grassi op 1,5 km
- Teatro La Fenice op 1,8 km
- Palazzo Contarini op 2 km
- Dogenpaleis op 2,2 km


Onze mening

Geniet van een typisch Venetiaans verblijf in het Amadeus 4*, waar je na je bezoeken kan genieten van een prachtige groene omgeving!

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

- Charter- of lijnvlucht naar Venetië heen & terug, rechtstreeks of met tussenlanding
- Transfers per boot vanaf de luchthaven
- Verblijf in een tweepersoons- of twinkamer
- Ontbijt
- Assistentie door onze vertegenwoordiger op de bestemming
- Luchthaventaksen (€ 30 tot € 200)


In deze prijs is niet inbegrepen

- Toeslag voor eenpersoonskamer
- Eventuele toeslagen voor brandstof die op heden niet gekend zijn
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Bijstands-, repatriërings-, bagage- en annulatieverzekering
- Optionele excursies
- Toeristenbelasting, ter plaatse te betalen: € 5/dag/persoon
- Eventuele bagagekosten, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij


Belangrijke informatie

Informatie over de transfers:

Ga aan de uitgang, nadat je je bagage hebt opgehaald, naar het kantoor 'Bucintoro Viaggi', dat zich in de aankomsthal bevindt, en meld je aan met je voucher.
De boot zet je af op het ponton dat het dichtst bij het hotel is gelegen. Dit zal op je voucher staan vermeld.
De vertegenwoordiger zal de vertrektijd voor je retourtransfer meedelen.
Gelieve het tijdstip van ophaling te respecteren, zo niet zal de boot zonder jou vertrekken.

Bij noodgevallen ter plaatse kan je van maandag tot vrijdag tussen 10 en 18 u. het nummer 0039 0773 72 29 70 bellen
of het noodnummer 0039 335 64 10 224, dat 24/24 bereikbaar is.

Opgelet: De diensten kunnen variëren in geval van zeer slechte weersomstandigheden, beperking van het verkeer omwille van festiviteiten of betogingen, of in geval van niet voorziene gebeurtenissen.
In elk geval kan de collectieve dienstverlening variëren, met verschillende uitvoeringsmodaliteiten, om de dienst te garanderen zonder bijkomende kosten. (wijziging van het uur of de plaats van inscheping)
Het is mogelijk dat je dan moet gebruikmaken van de openbare dienstverlening

- Als je alleen reist, zal de prijs in je offerte automatisch berekend worden op basis van het tarief voor een eenpersoonskamer.
- De kortingen voor kinderen gelden voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar die een kamer delen met twee volwassenen. Als je kind of baby buiten deze leeftijdsgroep valt, wordt het tarief meegedeeld op het moment dat je aanvraag wordt verwerkt.
- Opgelet: kinderkortingen zijn niet cumuleerbaar met promotieaanbiedingen.
- In het laagseizoen kunnen bepaalde activiteiten niet beschikbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden en de hotelbezetting.
- Opgelet: de verblijfsduur wordt berekend op basis van het aantal nachten, niet op basis van het aantal dagen (dat kan variëren afhankelijk van het tijdsschema van de luchtvaartmaatschappijen). Het is mogelijk dat er voor de terugvlucht gebruik wordt gemaakt van nachtvluchten, met aankomst 's avonds heel laat of 's ochtends heel vroeg. Het aantal nachten van je verblijf zal worden gerespecteerd.
- Hoteldiensten en pensionformules beginnen de dag van aankomst en eindigen de dag van vertrek conform de tijdsbepalingen van de hoteluitbater, zonder rekening te houden met aankomst- of vertrekuren van vluchten.
- Indien een van de reizigers in een dossier voor een bepaalde verblijfsformule kiest, zal deze formule automatisch ook worden toegepast voor de andere personen in het reisgezelschap.
- Service tijdens vluchten: maaltijden en dranken zijn niet inbegrepen in de boordservice op heen- en terugvluchten. Er worden wel snacks en dranken aangeboden, die je betaalt aan de bemanning (uitsluitend in cash en in euro).
- Volgens de regels van het internationale hotelwezen zijn hotelkamers beschikbaar vanaf 14 of 15 uur. Huurwoningen zijn beschikbaar vanaf 17 uur op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek verlaat je de hotelkamer voor de middag en de huurwoning voor 10 uur, ook als je terugvlucht maar later op de dag is gepland. Heel wat hotels bieden aanvullende diensten aan, al dan niet met toeslag, om je comfort op de dag van aankomst of vertrek te verhogen: de mogelijkheid om langer in je kamer te blijven (late check-out), terbeschikkingstelling van een 'courtesy room' waar je je kan verfrissen en omkleden voor de luchthaventransfer, beveiligde bagagebewaring tot je in je kamer kan of nadat je ze hebt verlaten, enz. Deze dienstverlening is afhankelijk van plaatselijke beschikbaarheid en omstandigheden en dus niet afdwingbaar.
- Tenzij anders aangegeven zal de mondelinge voertaal van de toeristische diensten het Engels zijn.
- Tenzij anders aangegeven in de beschrijving van het aanbod, zijn onze diensten niet aangepast voor personen met beperkte mobiliteit.

- Dit aanbod kan niet worden gewijzigd en is niet terugbetaalbaar.