Hotel Carlton Capri 3*

Venetië, Italië Productnummer invullen : 245475
Hotel Carlton Capri 3* - 1
Hotel Carlton Capri 3* - 2
Hotel Carlton Capri 3* - 3
Hotel Carlton Capri 3* - 4
Hotel Carlton Capri 3* - 5
Bekijk diavoorstelling Bekijk geolokalisatie
Hotel Carlton Capri 3* REF : 245475
vanaf 364 all-in / persoon van Wereldreis de 3 dagen / 2 nachten bij vetrek van Parijs 17 dec 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Vlucht H/T bij vetrek van Parijs (+1 andere steden)
  • Ontbijt
  • Slaapkamer
  • Transfer
vanaf
364 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Diensten en faciliteiten

  • Restaurant
  • Ontbijt inbegrepen
  • TV
  • Airconditioning

Samenvatting

Goed gelegen hotel

Topfaciliteiten
Transfer per boot vanaf de luchthaven inbegrepen

Ligging

Welkom in VenetiC+, het walhalla van de Italiaanse romantiek en unieke stad historische monumenten, kanalen en beroemde gondels! Het is zonneklaar dat VenetiC+ geschiedenis en symbolen uitademt.
Geniet van je verblijf om een van de beroemdste pleinen ter wereld te bezoeken: het San Marcoplein, een must. Op dit plein vinden talloze evenementen plaats, zoals het Carnaval van VenetiC+. Het is de plek waar het openbare leven in VenetiC+ zich grotendeels afspeelt.
De Rialtobrug over het Canal Grande met zijn boogvormige knik is ook een van de stokpaardjes van VenetiC+. Bewonder de oudste brug van VenetiC+ tijdens je reis.
Hotel Carlton Capri geniet een rustige ligging vlak bij het Canal Grande, de Piazzale Roma en op 10 minuten van het centrum: een bijzonder interessante ligging om het prachtige VenetiC+ te ontdekken vanuit dit kleine charmante hotel.

Hotel Carlton Capri werd ingericht in een verfijnde stijl en laat zich opmerken door zijn sobere elegantie, doorspekt met een vleugje typische Venetiaanse decoratieve elementen.

Verblijf

Tijdens je vakantie verblijf je in een standaardkamer. Alle kamers van Hotel Carlton Capri zijn elegant ingericht en kregen typische Venetiaanse accenten, voor een maximum aan comfort.
Alle kamers zijn uitgerust met televisie, telefoon, minibar, kluisje, airconditioning, eigen badkamer met bad of douche, haardroger en welkomstproducten.

Restaurants en bars

Je logeert op basis van een formule kamer met ontbijt. Het ontbijt wordt elke ochtend in buffetvorm geserveerd in het restaurant van het hotel.

Aanbod en activiteiten

Op 10 minuten van het stadscentrum bereik je dit makkelijk om alle geheimen te ontdekken die het prachtige VenetiC+ te bieden heeft. Het hotel beschikt over een conciC+rge die je graag helpt je bezoeken voor te bereiden.
Hotel Carlton Capri ligt op 2 km van het beroemde San Marcoplein en op 1,7 km van de Rialtobrug.

Onze mening

Je zal de eenvoudige voorzieningen, de elegante inrichting en de locatie van het Carlton Capri Hotel zeker kunnen smaken. Geniet van je reisje naar VenetiC+ om ontdek alle architecturale schatten van VenetiC+.

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Charter- of lijnvlucht naar VenetiC+ heen en terug, rechtstreeks of met tussenlanding
- Transfers per boot vanaf de luchthaven
- Verblijf in een tweepersoonskamer
- Het ontbijt
- Assistentie van onze vertegenwoordiger ter plaatse
- De luchthavenbelastingen die kunnen schommelen tussen b, 30 en b, 200

In deze prijs is niet inbegrepen

Toeslag voor een eenpersoonskamer
- Eventuele prijsverhogingen voor brandstof die nu nog niet gekend zijn
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Bijstands-, repatriC+rings-, bagage- en annulatieverzekering
- Optionele excursies
- Toeristenbelasting ter plaatse te betalen: 5b,/dag/ persoon
- De eventuele bagagekosten naargelang de luchtvaartmaatschappij

Nuttig om te weten

- Als je alleen reist, zal de prijs in je offerte automatisch berekend worden op basis van het tarief voor een eenpersoonskamer.
- De kortingen voor kinderen gelden voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar die een kamer delen met twee volwassenen. Als je kind of baby buiten deze leeftijdsgroep valt, zal het toepasselijke tarief je worden meegedeeld op het moment dat je aanvraag wordt verwerkt.
- Opgelet: kinderkortingen zijn niet cumuleerbaar met promotieaanbiedingen.
- In het laagseizoen kunnen bepaalde activiteiten niet beschikbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden en van de hotelbezetting.
- Opgelet: de verblijfsduur wordt berekend op basis van het aantal nachten, niet op basis van het aantal dagen (dat kan variC+ren afhankelijk van het tijdsschema van luchtvaartmaatschappijen). Het is mogelijk dat er voor de terugvlucht gebruik wordt gemaakt van nachtvluchten, met aankomst 's avonds heel laat of 's ochtends heel vroeg. Het aantal nachten van je verblijf zal worden gerespecteerd.
- Hoteldiensten en pensionformules beginnen de dag van aankomst en eindigen de dag van vertrek conform de tijdsbepalingen van de hoteluitbater, zonder rekening te houden met aankomst- of vertrekuren van vluchten.
- Indien een van de reizigers in een dossier voor een bepaalde verblijfsformule kiest, zal deze formule automatisch ook worden toegepast voor de andere personen in het reisgezelschap.
- Service tijdens vluchten: maaltijden en dranken zijn niet inbegrepen in de boordservice op heen- en terugvluchten. Er zullen je wel snacks en dranken worden aangeboden, die je betaalt aan de vliegtuigcrew (uitsluitend in cash en in euro).
- Volgens de regels van het internationale hotelwezen, zijn hotelkamers beschikbaar vanaf 14 of 15 uur; huurwoningen vanaf 17 uur op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek verlaat je de hotelkamer voor de middag en de huurwoning voor 10 uur, ook als je terugvlucht maar later op de dag is gepland. Heel wat hotels bieden aanvullende diensten aan, al dan niet mits betaling van een toeslag, om je comfort op de dag van aankomst of vertrek te verhogen: de mogelijkheid om langer in je kamer te blijven (late check-out), terbeschikkingstelling van een 'courtesy room' waar je je kunt verfrissen en omkleden voor de luchthaventransfer, beveiligde bagagebewaring tot je in je kamer kunt of nadat je ze hebt verlaten, enz. Deze dienstverlening is afhankelijk van plaatselijke beschikbaarheid en omstandigheden en dus niet afdwingbaar.
- Tenzij anders aangegeven, zal de voertaal van toeristische diensten Engels zijn.
- Tenzij anders aangegeven in de beschrijving van het aanbod, zijn onze diensten niet aangepast voor personen met een beperkte mobiliteit.
- Dit aanbod kan niet gewijzigd worden en is niet terugbetaalbaar.