Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme

Ault, Nord & Est, Frankrijk Productnummer invullen : 307885
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 1
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 2
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 3
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 4
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 5
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 6
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 7
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 8
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 9
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 10
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 11
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 12
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 13
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 14
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 15
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 16
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 17
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 18
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 19
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 20
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 21
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 22
Bekijk diavoorstelling
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme REF : 307885
-16%
vanaf 69 all-in / persoon in plaats van 83 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 30 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
  • Slaapkamer
vanaf
69 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Diensten en faciliteiten

  • Wifi
  • Restaurant
  • TV
  • Parking
  • Toegang voor mindervaliden

Samenvatting

Klassieke tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Geniet van een heerlijk relaxweekend aan de Sommebaai, in de buurt van Saint-Valéry-sur-Somme en le Tréport. Hier, in het charmante gehuchtje Ault dat uitkijkt over zee, bent u er even helemaal tussenuit en vindt u nog de karakteristieke vakantieplekjes van vroeger tijden. In deze kleine haven van rust, hoog op de klifrand gelegen, ligt hotel Relais du Silence Le Cise. Le Cise bestaat uit vijf losse gebouwen, waar u gegarandeerd rust heeft en kunt genieten van een ongestoord uitzicht op zee. Uw kamer heeft een originele, kleurrijke en gezellige inrichting. In het hoofdgebouw vindt u het restaurant Le Cise met uitzicht op zee, waar u de lekkerste regionale en overzeese smaken kunt proeven. En wanneer het weer het toestaat kunt u een paar meter afdalen, om met de voeten door de branding te lopen! Laat u verleiden door de rustieke, volledig houten Finse sauna in de tuin, met een kleurendouche met regendouchekop. De twee ramen kijken uit over zee, en de sauna biedt plaats aan 8 tot 10 personen. (Vraag de receptie 45 minuten van tevoren om de sauna aan te zetten, gratis toegang). Na een dag in de buitenlucht kunt u heerlijk ontspannen in de verwarmde buitenjacuzzi van het hotel, of in de sauna, waar u niets anders hoort dan het geluid van de golven en u kunt genieten van de mooie ondergaande zon.

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de ontspanningsruimte (Badjassen en handdoeken ter beschikking., gelieve de receptie van de sauna ten minste 45 minuten op voorhand te adviseren om de juiste temperatuur te bereiken., de toegang tot de faciliteiten is het hele jaar geopend, behalve in geval van stormen. De toegang is niet toegestaan op de dag van vertrek., de kinderen moeten begeleid gaan., de sauna heeft 7 plaatsen met gratis toegang.)
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, klassiek, vista giardino
Oppervakte: 28 m²
Hotelfaciliteiten: Badjas, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, minibar, niet-roken kamer, kluis, televisie, bureau
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Le Cise, the Originals Relais (Relais du Silence)
Geniet van een heerlijk relaxweekend aan de Sommebaai, in de buurt van Saint-Valéry-sur-Somme en le Tréport. Hier, in het charmante gehuchtje Ault dat uitkijkt over zee, bent u er even helemaal tussenuit en vindt u nog de karakteristieke vakantieplekjes van vroeger tijden. In deze kleine haven van rust, hoog op de klifrand gelegen, ligt hotel Relais du Silence Le Cise. Le Cise bestaat uit vijf losse gebouwen, waar u gegarandeerd rust heeft en kunt genieten van een ongestoord uitzicht op zee. Uw kamer heeft een originele, kleurrijke en gezellige inrichting. In het hoofdgebouw vindt u het restaurant Le Cise met uitzicht op zee, waar u de lekkerste regionale en overzeese smaken kunt proeven. En wanneer het weer het toestaat kunt u een paar meter afdalen, om met de voeten door de branding te lopen! Laat u verleiden door de rustieke, volledig houten Finse sauna in de tuin, met een kleurendouche met regendouchekop. De twee ramen kijken uit over zee, en de sauna biedt plaats aan 8 tot 10 personen. (Vraag de receptie 45 minuten van tevoren om de sauna aan te zetten, gratis toegang). Na een dag in de buitenlucht kunt u heerlijk ontspannen in de verwarmde buitenjacuzzi van het hotel, of in de sauna, waar u niets anders hoort dan het geluid van de golven en u kunt genieten van de mooie ondergaande zon.


Adres

route de la plage Bois de Cise, 80460, Ault, Picardië, Frankrijk, Somme


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, terras, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Restaurant Le Cise is geopend van 12.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur
Privé-parkeergelegenheid
Ontbijt op de kamer geserveerd tegen een toeslag van 2 euro
Room service 24/7
Aankomst vanaf 16:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, klassiek, vista giardino, toegang tot de ontspanningsruimte, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting