3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Charmant verblijf in de Baide de Somme in Picardië - 4*
Charmant verblijf in de Baide de Somme in Picardië - 4* - 2
Charmant verblijf in de Baide de Somme in Picardië - 4* - 3
Charmant verblijf in de Baide de Somme in Picardië - 4* - 4
Charmant verblijf in de Baide de Somme in Picardië - 4* - 5
Charmant verblijf in de Baide de Somme in Picardië - 4* (Ref. 301947)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Welkomstdrankje Charmant 4-sterren hotel gelegen in de Somme-baai tussen St-Valery-sur-Somme en Le Tréport, tussen de Opaalkust en de Côte d'Albâtre Verblijf in een Comfort categorie kamer met zowel eigentijdse als barokke inrichting, uitgerust met een badkamer met balneotherapie Er worden veel activiteiten voorgesteld zoals wandelingen, ontdekkingen van de kliffen met gids, mariene activiteiten, ...
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 90 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 1
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 2
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 3
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 4
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme - 5
-13%
Ontspanningsbreak in de Baai van de Somme (Ref. 307885)
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Geniet van een heerlijk relaxweekend aan de Sommebaai, in de buurt van Saint-Valéry-sur-Somme en le Tréport. Hier, in het charmante gehuchtje Ault dat uitkijkt over zee, bent u er even helemaal tussenuit en vindt u nog de karakteristieke vakantieplekjes van vroeger tijden. In deze kleine haven van rust, hoog op de klifrand gelegen, ligt hotel Relais du Silence Le Cise. Le Cise bestaat uit vijf losse gebouwen, waar u gegarandeerd rust heeft en kunt genieten van een ongestoord uitzicht op zee. Uw kamer heeft een originele, kleurrijke en gezellige inrichting. In het hoofdgebouw vindt u het restaurant Le Cise met uitzicht op zee, waar u de lekkerste regionale en overzeese smaken kunt proeven. En wanneer het weer het toestaat kunt u een paar meter afdalen, om met de voeten door de branding te lopen! Laat u verleiden door de rustieke, volledig houten Finse sauna in de tuin, met een kleurendouche met regendouchekop. De twee ramen kijken uit over zee, en de sauna biedt plaats aan 8 tot 10 personen. (Vraag de receptie 45 minuten van tevoren om de sauna aan te zetten, gratis toegang). Na een dag in de buitenlucht kunt u heerlijk ontspannen in de verwarmde buitenjacuzzi van het hotel, of in de sauna, waar u niets anders hoort dan het geluid van de golven en u kunt genieten van de mooie ondergaande zon.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-13%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 93 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 107
Bekijk
Ontspanningspauze in de Baai van de Somme - 1
Ontspanningspauze in de Baai van de Somme - 2
Ontspanningspauze in de Baai van de Somme - 3
Ontspanningspauze in de Baai van de Somme - 4
Ontspanningspauze in de Baai van de Somme - 5
Ontspanningspauze in de Baai van de Somme (Ref. 321179)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met zeezicht + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Geniet van een heerlijk relaxweekend aan de Sommebaai, in de buurt van Saint-Valéry-sur-Somme en le Tréport. Hier, in het charmante gehuchtje Ault dat uitkijkt over zee, bent u er even helemaal tussenuit en vindt u nog de karakteristieke vakantieplekjes van vroeger tijden. In deze kleine haven van rust, hoog op de klifrand gelegen, ligt hotel Relais du Silence Le Cise. Le Cise bestaat uit vijf losse gebouwen, waar u gegarandeerd rust heeft en kunt genieten van een ongestoord uitzicht op zee. Uw kamer heeft een originele, kleurrijke en gezellige inrichting. In het hoofdgebouw vindt u het restaurant Le Cise met uitzicht op zee, waar u de lekkerste regionale en overzeese smaken kunt proeven. En wanneer het weer het toestaat kunt u een paar meter afdalen, om met de voeten door de branding te lopen! Laat u verleiden door de rustieke, volledig houten Finse sauna in de tuin, met een kleurendouche met regendouchekop. De twee ramen kijken uit over zee, en de sauna biedt plaats aan 8 tot 10 personen. (Vraag de receptie 45 minuten van tevoren om de sauna aan te zetten, gratis toegang). Na een dag in de buitenlucht kunt u heerlijk ontspannen in de verwarmde buitenjacuzzi van het hotel, of in de sauna, waar u niets anders hoort dan het geluid van de golven en u kunt genieten van de mooie ondergaande zon.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 121 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk