Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4*

Gréoux les Bains, Sud Est, Frankrijk Productnummer invullen : 303304
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 1
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 2
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 3
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 4
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 5
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 6
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 7
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 8
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 9
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 10
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 11
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 12
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 13
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 14
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 15
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 16
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Superior tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Diner inbegrepen Relais du Silence Villa Borghese ligt in de Provence, vlak bij de spectaculaire kloven van de Verdon, tussen de meren van de Azur en regionaal natuurpark Lubéron, en is een moderne accommodatie die werd gebouwd in 1971, en die zijn naam ontleent aan Pauline Borghese, de zus van Napoléon, die speciaal naar Gréoux-les-Bains kwam om te kuren. De legende wil dat ze regelmatig even kwam uitrusten onder één van de vele eiken die op het landgoed staan. Tijd voor ontspanning in één van de ruime kamers en de salons, waar u heerlijk kunt genieten van de rust, een boekje of een gezellig gesprek met vrienden onder het genot van een kopje koffie. Dit charmante 4-sterrenhotel beschikt over een restaurant met een Provençaalse keuken in de smaken van de zee en in het ritme van de seizoenen en het verse aanbod van de markt. Geniet van een middagje relaxen aan het zwembad, leef u uit in de fitnessruimte of waag u aan een potje tennis. Wellnessbehandelingen dienen bij uw boeking te worden gereserveerd. De lijst met behandelingen, het tijdstip en het type ruimte zijn slechts ter indicatie, en kunnen worden aangepast in het geval van technische of logistieke problemen. De behandelingen worden uitgevoerd zonder medisch toezicht, en u wordt gevraagd een vrijwaring te ondertekenen. In het geval van een medische voorgeschiedenis raden we u aan uw behandelend arts te raadplegen voor contra-indicaties. Wanneer u wilt genieten van een wellnessbehandeling, raden we u aan deze vooraf te reserveren, om zeker te zijn van beschikbaarheid.

Jouw arrangement is inclusief

Diner (3 gangen)
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, superior, vista giardino
Oppervakte: 24 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, balkon, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, minibar, niet-roken kamer, kluis, televisie, douche of bad
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Villa Borghese, the Originals Relais (Relais du Silence) (4*)
Relais du Silence Villa Borghese ligt in de Provence, vlak bij de spectaculaire kloven van de Verdon, tussen de meren van de Azur en regionaal natuurpark Lubéron, en is een moderne accommodatie die werd gebouwd in 1971, en die zijn naam ontleent aan Pauline Borghese, de zus van Napoléon, die speciaal naar Gréoux-les-Bains kwam om te kuren. De legende wil dat ze regelmatig even kwam uitrusten onder één van de vele eiken die op het landgoed staan. Tijd voor ontspanning in één van de ruime kamers en de salons, waar u heerlijk kunt genieten van de rust, een boekje of een gezellig gesprek met vrienden onder het genot van een kopje koffie. Dit charmante 4-sterrenhotel beschikt over een restaurant met een Provençaalse keuken in de smaken van de zee en in het ritme van de seizoenen en het verse aanbod van de markt. Geniet van een middagje relaxen aan het zwembad, leef u uit in de fitnessruimte of waag u aan een potje tennis. Wellnessbehandelingen dienen bij uw boeking te worden gereserveerd. De lijst met behandelingen, het tijdstip en het type ruimte zijn slechts ter indicatie, en kunnen worden aangepast in het geval van technische of logistieke problemen. De behandelingen worden uitgevoerd zonder medisch toezicht, en u wordt gevraagd een vrijwaring te ondertekenen. In het geval van een medische voorgeschiedenis raden we u aan uw behandelend arts te raadplegen voor contra-indicaties. Wanneer u wilt genieten van een wellnessbehandeling, raden we u aan deze vooraf te reserveren, om zeker te zijn van beschikbaarheid.


Belangrijk om te weten

- Een toeristenbelasting van 2,20 € is ter plaatse te betalen in het hotel.


Adres

Avenue des Thermes, 04800, Gréoux les Bains, Provence, Frankrijk, Alpes de Hautes Provence


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, buitenzwembad, openbare parkeerplaats, terras, wifi beschikbaar, tennisbaan, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), tuin(en), bar / Lounge, sauna, ontspanningsruimte


Goed om te weten

Aankomst vanaf 16:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, superior, vista giardino, diner (3 gangen), ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting