3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Diner en ontspanning in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Verdon - 3*
Diner en ontspanning in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Verdon - 3* - 2
Diner en ontspanning in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Verdon - 3* - 3
Diner en ontspanning in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Verdon - 3* - 4
Diner en ontspanning in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Verdon - 3* - 5
Diner en ontspanning in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Verdon - 3* (Ref. 302865)
Gréoux les Bains, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de ontspanningsruimte + Welkomstdrankje Château Laval is een kasteel gelegen tussen de natuurgebieden de Verdon en de Luberon. Het bevindt zich in een beboomd park van 30 ha. De 91 kamers van het kasteel zijn geschikt voor 1 à 4 personen en zijn voorzien van telefoon, balkon of terras, televisie, douche en gescheiden toilet. Het restaurant van het kasteel stelt u een provencaalse keuken met smaken uit de regio voor. De gerechten worden geserveerd in het restaurant of op het terras.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 170 all-in / persoon , 3D / 2N
Bekijk
Résidence Côté Provence - 1
Résidence Côté Provence - 2
Résidence Côté Provence - 3
Résidence Côté Provence - 4
Résidence Côté Provence - 5
Résidence Côté Provence (Ref. 313696)
Gréoux les Bains, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Op 500m van het dorp en 200m van de thermen, bestaat de Résidence Côté Provence uit logementen verdeeld over 2 gebouwen van 3 verdiepingen met liften. Tussen de Luberon en de Verdon, tussen het blauw van de meren en het mauve van de lavendel, nodigt Gréoux-les-Bains u uit om onder de zon de toeristische ontsnapping en de weldaden van haar thermale wateren te delen. Gréoux-les-Bains is een kleine badplaats in de Haute Provence die bekend staat om zijn klimaat en zijn water dat al sinds de oudheid bekend is. Geniet ter plaatse van de mooie, zonnige zwembaden. Zowel binnen als buiten, omgeven door ligweiden, zullen de zwembaden van de residentie u bekoren met hun panoramisch uitzicht op de valleien van de Verdon. Voor uw comfort is er een ondergrondse parking beschikbaar. Evenals een wasserette, een lounge met biljart en bibliotheekhoek maar ook een fitnessruimte.
Inbegrepen in de prijs :
Verblijf Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 184 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 1
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 2
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 3
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 4
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* - 5
-35%
Speciale aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief diner - 4* (Ref. 303304)
Gréoux les Bains, Sud Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen Relais du Silence Villa Borghese ligt in de Provence, vlak bij de spectaculaire kloven van de Verdon, tussen de meren van de Azur en regionaal natuurpark Lubéron, en is een moderne accommodatie die werd gebouwd in 1971, en die zijn naam ontleent aan Pauline Borghese, de zus van Napoléon, die speciaal naar Gréoux-les-Bains kwam om te kuren. De legende wil dat ze regelmatig even kwam uitrusten onder één van de vele eiken die op het landgoed staan. Tijd voor ontspanning in één van de ruime kamers en de salons, waar u heerlijk kunt genieten van de rust, een boekje of een gezellig gesprek met vrienden onder het genot van een kopje koffie. Dit charmante 4-sterrenhotel beschikt over een restaurant met een Provençaalse keuken in de smaken van de zee en in het ritme van de seizoenen en het verse aanbod van de markt. Geniet van een middagje relaxen aan het zwembad, leef u uit in de fitnessruimte of waag u aan een potje tennis. Wellnessbehandelingen dienen bij uw boeking te worden gereserveerd. De lijst met behandelingen, het tijdstip en het type ruimte zijn slechts ter indicatie, en kunnen worden aangepast in het geval van technische of logistieke problemen. De behandelingen worden uitgevoerd zonder medisch toezicht, en u wordt gevraagd een vrijwaring te ondertekenen. In het geval van een medische voorgeschiedenis raden we u aan uw behandelend arts te raadplegen voor contra-indicaties. Wanneer u wilt genieten van een wellnessbehandeling, raden we u aan deze vooraf te reserveren, om zeker te zijn van beschikbaarheid.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-35%
5 dagen / 4 nachten vanaf vanaf 303 all-in / persoon , 5D / 4N in plaats van 470
Bekijk