Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4*

Lozère - Meyrueis, Languedoc Roussillon, Frankrijk Productnummer invullen : 301939
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 1
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 2
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 3
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 4
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 5
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 6
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 7
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 8
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 9
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 10
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 11
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 12
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 13
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 14
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 15
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 16
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 17
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 18
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 19
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 20
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 21
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 22
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 23
Bekijk diavoorstelling
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* REF : 301939
-14%
vanaf 129 all-in / persoon in plaats van 151 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 16 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
  • Dineren
vanaf
129 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Superior tweepersoonskamer + Met zicht op binnenplaats + Ontbijt + Diner inbegrepen + bains à remous toegang + Zwembad + Parkeergarage Het driesterrenhotel le Château d'Ayres verwelkomt u te midden van een stukje buitengewone en ongerepte natuur. Dit prachtige hotel was in de XIIe eeuw een oude priorij en werd in de XIIIe eeuw omgebouwd tot een herenwoning. Nu zal het u na een eerste blik bekoren door zijn allesbehalve gewone uitstraling. Er heerst een bijzondere authenticiteit die u tijdens uw onvergetelijke avontuur zeker zult appreciëren. Voor wie bezeten is van geschiedenis, voor wie een liefde heeft voor oude stenen en voor wie een zwak heeft voor de natuurlijke omgeving, is het Château d'Ayres een vredig oord. Doorheen de geschiedenis werd het kasteel meermaals vernietigd maar het werd steeds heropgebouwd door weldoeners die verliefd waren op dit unieke oord. Het kasteel mocht al hoog bezoek ontvangen, waaronder meerdere keren van Koningin Blanca van Castilië. Ook Kanselier Adenauer en Generaal De Gaulle verbleven er. Het Château d'Ayres is een oase van sereniteit in het hartje van het Nationale Park van de Cévennes, vlakbij de Gorges du Tarn en de Gorges de la Jonte. Het park van zes hectare groot en de muren rondom herbergen de verhevenheid van een weergaloze levenswijze. Gezellige en verfijnde kamers zoals vroeger, een tafel vol natuurlijke en heerlijke smaken van de streek Lozère, een vijver, een zwembad met wildwatergolven, een tennisbaan, salons in openlucht te midden van het gras, paardrijpaden, geheime schaduwrijke hoekjes, ... dit kasteel beschikt over ontzettend veel aspecten en biedt u in een historische sfeer alle comfort van een landelijk charme- en kwaliteitshotel. Dit duizenddriehonderdjarige gebouw maakte al vanalles mee, vernietigingen, monniken op de vlucht, achtergelaten schatten in ondoorgrondelijke onderaardse gewelven, enz. en de legende blijft maar doorgaan.

Jouw arrangement is inclusief

Bistronomisch diner (3 gangen) (Voor de jongsten: een gerechtenmenu + dessert. Er is keuze tussen de dagschotel of kip, zalmpavé, biefstuk., gastronomisch menu van de markt. Middeleeuwse sfeer in het oude klooster met open haard en kaarsen.)
Toegang tot de bains à remous, 30.0 minuten (Reserveer je privémoment van tevoren bij het hotel., bubbelbad met hydromassage.)
Toegang tot het binnenzwembad elke dag (Toegang voor kinderen alleen onder toezicht van een volwassene., overdekt zwembad verwarmd tot 30º. )
Welkomstaperitief
Parkeergarage (gratis) elke dag
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, superior, vista cortile
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Gratis en onbeperkte Wifi, föhn, minibar, niet-roken kamer, kluis, aparte WC, televisie, douche of bad
Tweepersoonsbed


Het hotel

Château d'Ayres (4*)
Het driesterrenhotel le Château d'Ayres verwelkomt u te midden van een stukje buitengewone en ongerepte natuur. Dit prachtige hotel was in de XIIe eeuw een oude priorij en werd in de XIIIe eeuw omgebouwd tot een herenwoning. Nu zal het u na een eerste blik bekoren door zijn allesbehalve gewone uitstraling. Er heerst een bijzondere authenticiteit die u tijdens uw onvergetelijke avontuur zeker zult appreciëren. Voor wie bezeten is van geschiedenis, voor wie een liefde heeft voor oude stenen en voor wie een zwak heeft voor de natuurlijke omgeving, is het Château d'Ayres een vredig oord. Doorheen de geschiedenis werd het kasteel meermaals vernietigd maar het werd steeds heropgebouwd door weldoeners die verliefd waren op dit unieke oord. Het kasteel mocht al hoog bezoek ontvangen, waaronder meerdere keren van Koningin Blanca van Castilië. Ook Kanselier Adenauer en Generaal De Gaulle verbleven er. Het Château d'Ayres is een oase van sereniteit in het hartje van het Nationale Park van de Cévennes, vlakbij de Gorges du Tarn en de Gorges de la Jonte. Het park van zes hectare groot en de muren rondom herbergen de verhevenheid van een weergaloze levenswijze. Gezellige en verfijnde kamers zoals vroeger, een tafel vol natuurlijke en heerlijke smaken van de streek Lozère, een vijver, een zwembad met wildwatergolven, een tennisbaan, salons in openlucht te midden van het gras, paardrijpaden, geheime schaduwrijke hoekjes, ... dit kasteel beschikt over ontzettend veel aspecten en biedt u in een historische sfeer alle comfort van een landelijk charme- en kwaliteitshotel. Dit duizenddriehonderdjarige gebouw maakte al vanalles mee, vernietigingen, monniken op de vlucht, achtergelaten schatten in ondoorgrondelijke onderaardse gewelven, enz. en de legende blijft maar doorgaan.


Adres

Route d'Ayres, 48150, Meyrueis, Zuiden, Frankrijk, Lozère


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, terras, tennisbaan, restaurant(s), binnenzwembad, tuin(en), buitenzwembad, bar / Lounge


Goed om te weten

Room service 24/7
Aankomst vanaf 15:00 Voor 23:00
Vertrek tot 08:00 Voor 11:00
Receptie 24/7


Kinderen

Speeltuin

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, superior, vista cortile, bistronomisch diner (3 gangen), toegang tot de bains à remous, toegang tot het binnenzwembad, welkomstaperitief, parkeergarage (gratis), ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting