5 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Weekend met diner in een kasteel in het hart van Cevennen Nationaal Park - 4*
Weekend met diner in een kasteel in het hart van Cevennen Nationaal Park - 4* - 2
Weekend met diner in een kasteel in het hart van Cevennen Nationaal Park - 4* - 3
Weekend met diner in een kasteel in het hart van Cevennen Nationaal Park - 4* - 4
Weekend met diner in een kasteel in het hart van Cevennen Nationaal Park - 4* - 5
-17%
Weekend met diner in een kasteel in het hart van Cevennen Nationaal Park - 4* (Ref. 301346)
Lozère - Meyrueis, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + bains à remous toegang + Zwembad + Parkeergarage Het driesterrenhotel le Château d'Ayres verwelkomt u te midden van een stukje buitengewone en ongerepte natuur. Dit prachtige hotel was in de XIIe eeuw een oude priorij en werd in de XIIIe eeuw omgebouwd tot een herenwoning. Nu zal het u na een eerste blik bekoren door zijn allesbehalve gewone uitstraling. Er heerst een bijzondere authenticiteit die u tijdens uw onvergetelijke avontuur zeker zult appreciëren. Voor wie bezeten is van geschiedenis, voor wie een liefde heeft voor oude stenen en voor wie een zwak heeft voor de natuurlijke omgeving, is het Château d'Ayres een vredig oord. Doorheen de geschiedenis werd het kasteel meermaals vernietigd maar het werd steeds heropgebouwd door weldoeners die verliefd waren op dit unieke oord. Het kasteel mocht al hoog bezoek ontvangen, waaronder meerdere keren van Koningin Blanca van Castilië. Ook Kanselier Adenauer en Generaal De Gaulle verbleven er. Het Château d'Ayres is een oase van sereniteit in het hartje van het Nationale Park van de Cévennes, vlakbij de Gorges du Tarn en de Gorges de la Jonte. Het park van zes hectare groot en de muren rondom herbergen de verhevenheid van een weergaloze levenswijze. Gezellige en verfijnde kamers zoals vroeger, een tafel vol natuurlijke en heerlijke smaken van de streek Lozère, een vijver, een zwembad met wildwatergolven, een tennisbaan, salons in openlucht te midden van het gras, paardrijpaden, geheime schaduwrijke hoekjes, ... dit kasteel beschikt over ontzettend veel aspecten en biedt u in een historische sfeer alle comfort van een landelijk charme- en kwaliteitshotel. Dit duizenddriehonderdjarige gebouw maakte al vanalles mee, vernietigingen, monniken op de vlucht, achtergelaten schatten in ondoorgrondelijke onderaardse gewelven, enz. en de legende blijft maar doorgaan.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren
-17%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 102 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 124
Bekijk
Camping Le Jardin des Cévennes, 3* - 1
Camping Le Jardin des Cévennes, 3* - 2
Camping Le Jardin des Cévennes, 3* - 3
Camping Le Jardin des Cévennes, 3* - 4
Camping Le Jardin des Cévennes, 3* - 5
Camping Le Jardin des Cévennes, 3* (Ref. 277024)
Lozère - Meyrueis, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Het dorp Meyrueis, gelegen in het achterland van de Languedoc Roussillon, is ideaal gelegen om te genieten van de vele activiteiten en bezoeken die de regio te bieden heeft. De camping Le Jardin des Cévennes heeft een zwembad en een glijbaan voor het hele gezin. Tijdens de zomerschoolvakanties wordt er gezinsanimatie aangeboden. Voor ieders vrije tijd vindt u een speeltuin, een pingpongtafel, een tafelvoetbalspel en videospelletjes. U zult zijn snackbar en zijn schaduwrijke terras waarderen onder het genot van een ijsje of een traditioneel biertje van Lozere, zijn op houtvuur gekookte pizza's om mee te nemen (in het seizoen) en zijn kruidenierswinkel met alle basisbenodigdheden en zijn brooddepot.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 117 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Le Capelan, 4* - 1
Camping Le Capelan, 4* - 2
Camping Le Capelan, 4* - 3
Camping Le Capelan, 4* - 4
Camping Le Capelan, 4* - 5
Camping Le Capelan, 4* (Ref. 276776)
Lozère - Meyrueis, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Le Capelan ligt in Meyrueis in de regio Lozère in Languedoc-Roussillon. Hier ontdekt u de lokale tradities. Het ligt aan de oever van de rivier de Jonte, op 2000m in het bos en in een natuurpark. Voor uw wateractiviteiten kunt u gebruik maken van een panoramisch verwarmd buitenzwembad met peuterbad, tegenover de camping. De camping biedt in juli en augustus animatie en dansavonden. Voor uw vrije tijd stelt de camping ter plaatse enkele activiteiten voor, zoals volleybal, tafeltennis, petanque. Om uw verblijf te vergemakkelijken, vindt u ter plaatse een bar, een frituur en gemeenschappelijke barbecues. U heeft ook toegang tot een tv-kamer.
Wifi Zwembad Buitenzwembad TV Beddengoed Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 128 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 1
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 2
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 3
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 4
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* - 5
-14%
Gastronomisch avontuur in het Occitaanse binnenland - 4* (Ref. 301939)
Lozère - Meyrueis, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met zicht op binnenplaats + Ontbijt + Diner inbegrepen + bains à remous toegang + Zwembad + Parkeergarage Het driesterrenhotel le Château d'Ayres verwelkomt u te midden van een stukje buitengewone en ongerepte natuur. Dit prachtige hotel was in de XIIe eeuw een oude priorij en werd in de XIIIe eeuw omgebouwd tot een herenwoning. Nu zal het u na een eerste blik bekoren door zijn allesbehalve gewone uitstraling. Er heerst een bijzondere authenticiteit die u tijdens uw onvergetelijke avontuur zeker zult appreciëren. Voor wie bezeten is van geschiedenis, voor wie een liefde heeft voor oude stenen en voor wie een zwak heeft voor de natuurlijke omgeving, is het Château d'Ayres een vredig oord. Doorheen de geschiedenis werd het kasteel meermaals vernietigd maar het werd steeds heropgebouwd door weldoeners die verliefd waren op dit unieke oord. Het kasteel mocht al hoog bezoek ontvangen, waaronder meerdere keren van Koningin Blanca van Castilië. Ook Kanselier Adenauer en Generaal De Gaulle verbleven er. Het Château d'Ayres is een oase van sereniteit in het hartje van het Nationale Park van de Cévennes, vlakbij de Gorges du Tarn en de Gorges de la Jonte. Het park van zes hectare groot en de muren rondom herbergen de verhevenheid van een weergaloze levenswijze. Gezellige en verfijnde kamers zoals vroeger, een tafel vol natuurlijke en heerlijke smaken van de streek Lozère, een vijver, een zwembad met wildwatergolven, een tennisbaan, salons in openlucht te midden van het gras, paardrijpaden, geheime schaduwrijke hoekjes, ... dit kasteel beschikt over ontzettend veel aspecten en biedt u in een historische sfeer alle comfort van een landelijk charme- en kwaliteitshotel. Dit duizenddriehonderdjarige gebouw maakte al vanalles mee, vernietigingen, monniken op de vlucht, achtergelaten schatten in ondoorgrondelijke onderaardse gewelven, enz. en de legende blijft maar doorgaan.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren
-14%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 129 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 151
Bekijk
Domaine Aigoual Cévennes, 3* - 1
Domaine Aigoual Cévennes, 3* - 2
Domaine Aigoual Cévennes, 3* - 3
Domaine Aigoual Cévennes, 3* - 4
Domaine Aigoual Cévennes, 3* - 5
Domaine Aigoual Cévennes, 3* (Ref. 270725)
Lozère - Meyrueis, Languedoc Roussillon, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Domaine Aigoual Cevennes is ideaal gelegen op 800 meter van Meyrueis, een charmante dorpje in Lozère. Het park beschikt over een verwarmd buitenzwembad en vele andere faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen. In juli en augustus worden diverse gezinsactiviteiten georganiseerd. De miniclub "La maison des p'tits bouts" (het huis voor de kleintjes) is elke dag geopend. Bovendien is er een multi-sportveld, een jeu de boules baan en een speeltuin. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke barbecue. In de omgeving staan u tal van activiteiten te wachten, zoals kanoën, canyoning, via ferrata, paardrijden, bungeejumping en speleologie.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 229 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk