Relaxweekend in le Vexin normand - 3*

Lyons la Forêt, Manche & Normandië, Frankrijk Productnummer invullen : 303689
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 1
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 2
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 3
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 4
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 5
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 6
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 7
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 8
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 9
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 10
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 11
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 12
Bekijk diavoorstelling
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* REF : 303689
-19%
vanaf 103 all-in / persoon in plaats van 128 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 21 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
103 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Zoek de rust en sereniteit van de natuur op door een weekend in één van de mooiste dorpen van Frankrijk door te brengen. Lyons-la-Forêt is een dorp vol met charme met mooie Normandische huisjes die monumentaal geklasseerd zijn (met name de hal tegenover het hotel), de kerk Saint Denis uit de 12de eeuw en het klooster der Cordeliers daterende uit de 17de eeuw. Midden in het bos wacht het Hotel du Grand Cerf & Spa op je, een oud posthotel uit de 17de eeuw met een combinatie van een typisch warm decor van een gezellige bos hut en een moderne inrichting. Het geheel is geïnspireerd op het bos en op hout en is volledig gerenoveerd. De kamers zijn lumineus voorzien van al het comfort met een authentieke inrichting. Elke kamer vertelt een verhaal over een bepaald thema uit het bos. Het hotel beschikt over een restaurant, bistrot du Grand Cerf met een grootmoeders keuken. Ook kun je dineren in het gastronomische restaurant "La Licorne Royale" dat gelegen is midden tussen klassieke woningen uit de tijd van de twee rijken. Tevens heb je toegang tot een binnen en buiten zwembad van 70m2 verwarmd op 28°C met een balneo bubbelbad met een prachtig uitzicht op het bos, over de daken van de middeleeuwse stad of over het platteland van Lyons. Ook kun je gebruik maken van de wellness ruimte met thee. De sauna en hammam zijn toegankelijk op reservering en met toeslag.

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de spa Nuxe Balnéo, 1.0 uren (Je hebt 1 uur per persoon toegang tot de spa., je toegang tot de spa moet worden geboekt bij het hotel op het moment waarop je je verblijf op Weekendesk boekt., kinderen hebben toegang tot de spa onder ouderlijk toezicht (het hotel behoudt zich het recht voor om kinderen de toegang te ontzeggen om de rust van de spa te waarborgen)., vertel de spa dat dit een Weekendesk-boeking is en dat de spa bij je verblijf is inbegrepen.)
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, comfort
Oppervakte: 14 m²
Hotelfaciliteiten: Gratis en onbeperkte Wifi, föhn, douche, douche of bad
Tweepersoonsbed


Het hotel

Hôtel du Grand Cerf & Spa (3*)
Zoek de rust en sereniteit van de natuur op door een weekend in één van de mooiste dorpen van Frankrijk door te brengen. Lyons-la-Forêt is een dorp vol met charme met mooie Normandische huisjes die monumentaal geklasseerd zijn (met name de hal tegenover het hotel), de kerk Saint Denis uit de 12de eeuw en het klooster der Cordeliers daterende uit de 17de eeuw. Midden in het bos wacht het Hotel du Grand Cerf & Spa op je, een oud posthotel uit de 17de eeuw met een combinatie van een typisch warm decor van een gezellige bos hut en een moderne inrichting. Het geheel is geïnspireerd op het bos en op hout en is volledig gerenoveerd. De kamers zijn lumineus voorzien van al het comfort met een authentieke inrichting. Elke kamer vertelt een verhaal over een bepaald thema uit het bos. Het hotel beschikt over een restaurant, bistrot du Grand Cerf met een grootmoeders keuken. Ook kun je dineren in het gastronomische restaurant “La Licorne Royale” dat gelegen is midden tussen klassieke woningen uit de tijd van de twee rijken. Tevens heb je toegang tot een binnen en buiten zwembad van 70m2 verwarmd op 28°C met een balneo bubbelbad met een prachtig uitzicht op het bos, over de daken van de middeleeuwse stad of over het platteland van Lyons. Ook kun je gebruik maken van de wellness ruimte met thee. De sauna en hammam zijn toegankelijk op reservering en met toeslag.


Adres

place Isaac Benserade, 30, 27480, Lyons la forêt, Normandië, Frankrijk, Eure


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, buitenzwembad, bains à remous, terras, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, hammam, restaurant(s), spa, binnenzwembad, tuin(en), bar / Lounge, sauna


Goed om te weten

Het etablissement is volledig gerenoveerd in 2009.
In het laagseizoen kan het ontbijt niet op de kamer worden besteld
Aankomst vanaf 15:00 Voor 20:30
Vertrek tot 07:30 Voor 12:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, comfort, toegang tot de spa Nuxe Balnéo, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting