4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Relaxweekend in le Vexin normand - 3*
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 2
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 3
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 4
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* - 5
-19%
Relaxweekend in le Vexin normand - 3* (Ref. 303689)
Lyons la Forêt, Manche & Normandië, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Zoek de rust en sereniteit van de natuur op door een weekend in één van de mooiste dorpen van Frankrijk door te brengen. Lyons-la-Forêt is een dorp vol met charme met mooie Normandische huisjes die monumentaal geklasseerd zijn (met name de hal tegenover het hotel), de kerk Saint Denis uit de 12de eeuw en het klooster der Cordeliers daterende uit de 17de eeuw. Midden in het bos wacht het Hotel du Grand Cerf & Spa op je, een oud posthotel uit de 17de eeuw met een combinatie van een typisch warm decor van een gezellige bos hut en een moderne inrichting. Het geheel is geïnspireerd op het bos en op hout en is volledig gerenoveerd. De kamers zijn lumineus voorzien van al het comfort met een authentieke inrichting. Elke kamer vertelt een verhaal over een bepaald thema uit het bos. Het hotel beschikt over een restaurant, bistrot du Grand Cerf met een grootmoeders keuken. Ook kun je dineren in het gastronomische restaurant "La Licorne Royale" dat gelegen is midden tussen klassieke woningen uit de tijd van de twee rijken. Tevens heb je toegang tot een binnen en buiten zwembad van 70m2 verwarmd op 28°C met een balneo bubbelbad met een prachtig uitzicht op het bos, over de daken van de middeleeuwse stad of over het platteland van Lyons. Ook kun je gebruik maken van de wellness ruimte met thee. De sauna en hammam zijn toegankelijk op reservering en met toeslag.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-19%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 103 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 128
Bekijk
Weekend in een luxe kamer in Lyons-la-Forêt - 4* - 1
Weekend in een luxe kamer in Lyons-la-Forêt - 4* - 2
Weekend in een luxe kamer in Lyons-la-Forêt - 4* - 3
Weekend in een luxe kamer in Lyons-la-Forêt - 4* - 4
Weekend in een luxe kamer in Lyons-la-Forêt - 4* - 5
Weekend in een luxe kamer in Lyons-la-Forêt - 4* (Ref. 303686)
Lyons la Forêt, Manche & Normandië, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Privilege tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Het 3 sterren Hôtel de La Licorne is gelegen midden in het historische dorp Lyons la Forêt, één van de mooiste dorpen in Frankrijk. Door de inrichting, de gemoedelijkheid en het comfort doet het denken aan een oud familiehuis.  Een beukenbos van 11.000, dat zowel naar het dorp en het platteland is gericht, omringt het dorp als een grote tuin, een plek voor wandelingen en herbronnen.  Sinds 2007 is de renovatie van de Licorne toevertrouwd aan het beroemde huis Flamant. Alle kamers zijn langzaam aan geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht, voor nog meer comfort voor de gasten.  De eerste zaal van het restaurant ter plaatse bezit oude tegels en in de tweede zaal vindt u helmen en harnassen uit het keizerrijk van Napoleon. Het restaurant onderscheidt zich door gerechten op basis van streekproducten. De indrukwekkende schouw valt meteen op.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 121 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Relaxweekend in Lyons-la-Forêt - 4* - 1
Relaxweekend in Lyons-la-Forêt - 4* - 2
Relaxweekend in Lyons-la-Forêt - 4* - 3
Relaxweekend in Lyons-la-Forêt - 4* - 4
Relaxweekend in Lyons-la-Forêt - 4* - 5
Relaxweekend in Lyons-la-Forêt - 4* (Ref. 305551)
Lyons la Forêt, Manche & Normandië, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Prestige tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Het 3 sterren Hôtel de La Licorne is gelegen midden in het historische dorp Lyons la Forêt, één van de mooiste dorpen in Frankrijk. Door de inrichting, de gemoedelijkheid en het comfort doet het denken aan een oud familiehuis.  Een beukenbos van 11.000, dat zowel naar het dorp en het platteland is gericht, omringt het dorp als een grote tuin, een plek voor wandelingen en herbronnen.  Sinds 2007 is de renovatie van de Licorne toevertrouwd aan het beroemde huis Flamant. Alle kamers zijn langzaam aan geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht, voor nog meer comfort voor de gasten.  De eerste zaal van het restaurant ter plaatse bezit oude tegels en in de tweede zaal vindt u helmen en harnassen uit het keizerrijk van Napoleon. Het restaurant onderscheidt zich door gerechten op basis van streekproducten. De indrukwekkende schouw valt meteen op.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 163 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Weekend in een suite in Lyons-la-Forêt - 4* - 1
Weekend in een suite in Lyons-la-Forêt - 4* - 2
Weekend in een suite in Lyons-la-Forêt - 4* - 3
Weekend in een suite in Lyons-la-Forêt - 4* - 4
Weekend in een suite in Lyons-la-Forêt - 4* - 5
Weekend in een suite in Lyons-la-Forêt - 4* (Ref. 303687)
Lyons la Forêt, Manche & Normandië, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard suite + Ontbijt + Toegang tot de spa Het 3 sterren Hôtel de La Licorne is gelegen midden in het historische dorp Lyons la Forêt, één van de mooiste dorpen in Frankrijk. Door de inrichting, de gemoedelijkheid en het comfort doet het denken aan een oud familiehuis.  Een beukenbos van 11.000, dat zowel naar het dorp en het platteland is gericht, omringt het dorp als een grote tuin, een plek voor wandelingen en herbronnen.  Sinds 2007 is de renovatie van de Licorne toevertrouwd aan het beroemde huis Flamant. Alle kamers zijn langzaam aan geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht, voor nog meer comfort voor de gasten.  De eerste zaal van het restaurant ter plaatse bezit oude tegels en in de tweede zaal vindt u helmen en harnassen uit het keizerrijk van Napoleon. Het restaurant onderscheidt zich door gerechten op basis van streekproducten. De indrukwekkende schouw valt meteen op.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 178 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk