Ongewoon verblijf op een cowboyranch in de Ardennen

Productnummer invullen : 311224
Ongewoon verblijf op een cowboyranch in de Ardennen - 1
Ongewoon verblijf op een cowboyranch in de Ardennen - 2
Ongewoon verblijf op een cowboyranch in de Ardennen - 3
Ongewoon verblijf op een cowboyranch in de Ardennen - 4
Ongewoon verblijf op een cowboyranch in de Ardennen - 5
Ongewoon verblijf op een cowboyranch in de Ardennen - 6
Bekijk diavoorstelling
Ongewoon verblijf op een cowboyranch in de Ardennen REF : 311224
vanaf 54 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 30 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
54 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Parkeergarage Een weekend in de Ardennen met paarden doorbrengen in de typische westernstijl? Dat kan in het gezellige hotel Willow Springs in de plaats Gouvy in het natuurpark Deux Ourthes. Dit hotel en de omgeving ademt in alles westernstijl uit, zoals je onder meer merkt aan de vijf kamers die aan de hand van een westernthema zijn ingericht. Je mag je eigen paard nemen, waar Willow Springs Way Station ruimte voor biedt. In totaal zijn er twaalf paardenstallen met videobewaking beschikbaar. Desgewenst is het mogelijk je paard ook in de weide te laten. De omgeving van het hotel verken je uiteraard te paard of je maakt na reservering een leuke huifkartocht. Leven in de westernstijl maakt hongerig en je geniet in het hoofdvertrek dan ook van een stevig ontbijt. Ga je een hele dag op pad, dan bestel je vooraf een picknickmand om mee te nemen. In het sfeervolle hoofdvertrek bestel je een traditionele maaltijd of een hapje en een drankje en luister je op elke tweede zaterdag van de maand naar live muziek in countrystijl. Buiten staat een groot terras klaar, waar je bij mooi weer altijd even tot rust komt en ontspannen van de omgeving geniet.

Jouw arrangement is inclusief

Weekendesk extra
Parkeergarage (gratis) elke dag
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Gratis en onbeperkte Wifi, niet-roken kamer, douche, televisie


Het hotel

Willow Springs Way Station
Een weekend in de Ardennen met paarden doorbrengen in de typische westernstijl? Dat kan in het gezellige hotel Willow Springs in de plaats Gouvy in het natuurpark Deux Ourthes. Dit hotel en de omgeving ademt in alles westernstijl uit, zoals je onder meer merkt aan de vijf kamers die aan de hand van een westernthema zijn ingericht. Je mag je eigen paard nemen, waar Willow Springs Way Station ruimte voor biedt. In totaal zijn er twaalf paardenstallen met videobewaking beschikbaar. Desgewenst is het mogelijk je paard ook in de weide te laten. De omgeving van het hotel verken je uiteraard te paard of je maakt na reservering een leuke huifkartocht. Leven in de westernstijl maakt hongerig en je geniet in het hoofdvertrek dan ook van een stevig ontbijt. Ga je een hele dag op pad, dan bestel je vooraf een picknickmand om mee te nemen. In het sfeervolle hoofdvertrek bestel je een traditionele maaltijd of een hapje en een drankje en luister je op elke tweede zaterdag van de maand naar live muziek in countrystijl. Buiten staat een groot terras klaar, waar je bij mooi weer altijd even tot rust komt en ontspannen van de omgeving geniet.


Adres

Cherain , 24M, 6673, Gouvy, Wallonië, België, Luxemburg (Belgium)


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, wifi beschikbaar, restaurant(s), tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Ruimte voor eigen paard in stallen
Beveiligde stalling voor fietsen en motoren
Gratis WiFi en gratis parking
Pendelbus vliegveld
Aankomst vanaf 14:00 Voor 23:00
Vertrek tot 08:00 Voor 10:30

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, weekendesk extra, parkeergarage (gratis), ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting