Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3*

, België Productnummer invullen : 305802
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 1
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 2
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 3
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 4
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 5
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 6
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 7
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 8
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 9
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 10
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 11
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 12
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 13
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 14
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 15
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 16
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 17
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 18
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 19
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 20
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 21
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 22
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 23
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 24
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 25
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 26
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 27
Ontdek het oeuvre van Hergé in Louvain-la-Neuve - 3* - 28
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Toegang tot museum + Late check-out Het driesterrenhotel Martin's Louvain-la-Neuve maakt, samen met het aanpalende Martin's All Suites, deel uit van het innoverende AGORA-Stadsresort, een residentieel en hotelcomplex van 30 000 m2. Het is strategisch gelegen in het kloppende hart van België en Waals Brabant, tussen het centrum en het meer van Louvain-la-Neuve. Door de centrale ligging van het complex is het de ideale uitvalsbasis om de Louvain-la-Neuve en de streek te verkennen. Deze universiteitsstad is uitgegroeid tot een waar technologisch, commercieel en sociocultureel centrum. Deze voetgangersstad vindt een evenwicht tussen het bruisende culturele leven, het gevarieerde sport- en vrijetijdsaanbod, vele handelszaken en veel meer. U kan er ook een fiets- of wandeltocht ondernemen om de groene omgeving te ontdekken. De streek biedt 256 ha bossen, verschillende parken, valleien en prachtige uitzichten. In de stad vind je ook het interessante Hergémuseum, een eerbetoon aan de vader van Kuifje en Bobby. Het verblijf is daarnaast ook een aangenaam vertrekpunt voor een uitstapje naar Brussel, op ongeveer 33 km van het resort. De moderne en praktische kamers van Martin's Louvain-la-Neuve bieden je al het nodige comfort en verwelkomen je in een ontspannende sfeer met sobere kleuren. Ze beschikken over een koelkast, kluisje, televisie, airconditioning en meer. Lekker smullen kan je in de restaurantzone, die beschikt over verschillende eetgelegenheden. Je kan genieten van een heerlijke maaltijd in het brasserie-restaurant dat beschikt over een terras, de wijnbar, de streetfood-zone en het proefatelier met de degustatieruimte, voor ieder wat wils!

Jouw arrangement is inclusief

Late check-out tot 14u
Toegangsbewijs voor museum (U ontvangt het ticket voor de toegang tot het museum in het hotel. Gelieve een tijd te reserveren voor uw bezoek door hun te bellen of per email. Email: [email protected] Tel: +32 10 488 413, openingsuren : Het Hergé Museum is alle dagen open behalve op maandag en op 1 januari en 25 december. Van dinsdag tot vrijdag : van 10u30 tot 17u30 Op zaterdag en zondag : van 10u30 tot 18u00)
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, niet-roken kamer, kluis, douche, televisie
Tweepersoonsbed


Het hotel

Martin's Louvain-la-Neuve (3*)
Het driesterrenhotel Martin’s Louvain-la-Neuve maakt, samen met het aanpalende Martin’s All Suites, deel uit van het innoverende AGORA-Stadsresort, een residentieel en hotelcomplex van 30 000 m2. Het is strategisch gelegen in het kloppende hart van België en Waals Brabant, tussen het centrum en het meer van Louvain-la-Neuve. Door de centrale ligging van het complex is het de ideale uitvalsbasis om de Louvain-la-Neuve en de streek te verkennen. Deze universiteitsstad is uitgegroeid tot een waar technologisch, commercieel en sociocultureel centrum. Deze voetgangersstad vindt een evenwicht tussen het bruisende culturele leven, het gevarieerde sport- en vrijetijdsaanbod, vele handelszaken en veel meer. U kan er ook een fiets- of wandeltocht ondernemen om de groene omgeving te ontdekken. De streek biedt 256 ha bossen, verschillende parken, valleien en prachtige uitzichten. In de stad vind je ook het interessante Hergémuseum, een eerbetoon aan de vader van Kuifje en Bobby. Het verblijf is daarnaast ook een aangenaam vertrekpunt voor een uitstapje naar Brussel, op ongeveer 33 km van het resort. De moderne en praktische kamers van Martin’s Louvain-la-Neuve bieden je al het nodige comfort en verwelkomen je in een ontspannende sfeer met sobere kleuren. Ze beschikken over een koelkast, kluisje, televisie, airconditioning en meer. Lekker smullen kan je in de restaurantzone, die beschikt over verschillende eetgelegenheden. Je kan genieten van een heerlijke maaltijd in het brasserie-restaurant dat beschikt over een terras, de wijnbar, de streetfood-zone en het proefatelier met de degustatieruimte, voor ieder wat wils!


Belangrijk om te weten

Om de parking te vinden voor dit hotel gelieve in gps dit in te voeren “Anneau Central Nord”


Adres

Rue de l’Hocaille , 3-5, 1348, Louvain-la-Neuve, Wallonië, België, Waals-Brabant


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), bagageopslag, binnenzwembad, bar / Lounge


Goed om te weten

Pendelbus vliegveld
Aankomst vanaf 15:00 Voor 00:00
Vertrek tot 00:00 Voor 11:00
Receptie 24/7


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, late check-out tot 14u, toegangsbewijs voor museum, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting