Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3*

Saint Cyr sur Mer, Côte d'Azur, Frankrijk Productnummer invullen : 329731
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 1
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 2
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 3
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 4
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 5
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 6
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 7
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 8
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 9
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 10
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 11
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 12
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Zwembad + Parkeergarage Waar komt u beter tot rust dan in de buurt van Cassis, op de wijnroute van Bandol. Grand Hôtel des Lecques ligt in een park van drie hectare vol bloemen en bomen aan de hoge kust van de Middellandse Zee met uitzicht over de Var. U wordt ontvangen in de hal met fresco's, zuilen en koepels uit vroeger tijden en met meubilair in de zonnige kleuren van de Provence. De ruime kamers zijn ingericht in de heldere kleuren die kenmerkend zijn voor de regio. In restaurant Le Parc geniet u van een overheerlijke Provençaalse keuken. Het terras biedt een adembenemend panorama op het park en de Baie des Lecques. Neem een verfrissende pauze aan het overlopende buitenzwembad. De receptie is geopend van 9.00 tot 17.00 u. Als u buiten deze openingsuren aankomt, gelieve het hotel hiervan dan te verwittigen.

Jouw arrangement is inclusief

Parkeergarage (privé) elke dag
Toegang tot het buitenzwembad elke dag
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 12 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, balkon, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, kluis, televisie, douche of bad


Het hotel

Grand Hôtel des Lecques (3*)
Waar komt u beter tot rust dan in de buurt van Cassis, op de wijnroute van Bandol. Grand Hôtel des Lecques ligt in een park van drie hectare vol bloemen en bomen aan de hoge kust van de Middellandse Zee met uitzicht over de Var. U wordt ontvangen in de hal met fresco's, zuilen en koepels uit vroeger tijden en met meubilair in de zonnige kleuren van de Provence. De ruime kamers zijn ingericht in de heldere kleuren die kenmerkend zijn voor de regio. In restaurant Le Parc geniet u van een overheerlijke Provençaalse keuken. Het terras biedt een adembenemend panorama op het park en de Baie des Lecques. Neem een verfrissende pauze aan het overlopende buitenzwembad. De receptie is geopend van 9.00 tot 17.00 u. Als u buiten deze openingsuren aankomt, gelieve het hotel hiervan dan te verwittigen.


Adres

24 avenue du Port, 83270, Saint Cyr sur Mer, Provence, Frankrijk, Var


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, tennisbaan, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), bagageopslag, tuin(en), buitenzwembad, bar / Lounge


Goed om te weten

Wifi in alle kamers
De receptie is geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
Restaurant La Pinède est gesloten tot 28 februari 2015
Aankomst vanaf 16:00
Vertrek tot 07:00 Voor 11:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, parkeergarage (privé), toegang tot het buitenzwembad, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting