Krokusvakantie 2022

De krokusvakantie is de eerste schoolvakantie van het nieuwe jaar. Kies voor een ontspannende citytrip met je gezin of trek misschien eens naar een zonnig strand in de Caraïben of Zuid-Azië. Voordelig reizen tijdens de krokusvakantie is zeker mogelijk: onze experts hebben voor de voordeligste reizen voor de krokusvakantie voor je uitgezocht.

De krokusvakantie loopt van maandag 28 februari 2022 tot zondag 6 maart 2022.

Onze selectie reizen voor de krokusvakantie

Reistip voor de krokusvakantie

Reizen tijdens de krokusvakantie is perfect om gezellige momenten met het gezin te beleven. Een citytrip naar een van de mooiste hoofdsteden van Europa, een paar dagen met de kinderen ontspannen in een pretpark of een all inclusive vakantie om te relaxen: het zijn maar enkele reistips voor de krokusvakantie.

Voordelige krokusvakantie

Er zijn verschillende manieren om voordelig te reizen tijdens de krokusvakantie. Als je met het hele gezin op vakantie gaat, is de auto een voordelige manier van reizen. Een paar dagen in Frankrijk, Nederland of Duitsland verblijven om een nieuwe omgeving te ontdekken zonder ver te reizen. Je kan ook de krokusvakantie met je gezin gebruiken om naar een pretpark te gaan. De Harry Potter Studios in Londen zijn een echte aanrader: tussen de filmdecors en de alom bekende filmkostuums waan je je de regisseur van enkele mythische scènes. Om voordelig te reizen tijdens de krokusvakantie stellen we je enkele campings in Spanje voor. Je verblijft in een comfortabele accommodatie tegen een erg voordelige prijs.

Krokusvakantie in de zon

In februari zijn de temperaturen bij ons niet echt aangenaam. Waarom geen vliegreis boeken naar de mooiste stranden en het kristalheldere water van de Caraïben, een cruise in de Bahama's, een weekje relaxen op Mauritius of een georganiseerde reis naar Thailand? Boek je droomreis naar de zon met onze tips voor de krokusvakantie. Pak je zwembroek, badpak en zonnebril: de palmbomen en witte zandstranden wachten op je!