Kerstvakantie

Waarheen tijdens de kerstvakantie 2022?

Profiteer van de kerstvakantie om op reis te gaan met je gezin. Het is de perfecte periode om samen te genieten van de goede momenten. Geen idee waarheen? Ontdek de mooiste kerstmarkten in Oost-Europa of in het oosten van Frankrijk. Bekijk onze tips voor citytrips in de kerstvakantie. Als je graag de zon opzoekt, kies dan voor een zonbestemming voor de kerstvakantie in b.v. de Dominicaanse Republiek, Mexico of Thailand.

Ter herinnering: dit jaar loopt de kerstvakantie van maandag 26 december 2022 tot zondag 6 januari 2023.

Reizen voor de kerstvakantie

Voordelige kerstvakantie

Groot en klein kijken uit naar de kerstvakantie. In deze magische en sprookjesachtige periode zijn de straten verlicht, hoor je overal kerstmuziek en zoekt iedereen volop naar cadeautjes. Geef jezelf een mooi cadeau: een reis tijdens de kerstvakantie. Het hele gezin pakt zijn koffers en verkent nieuwe horizonnen. Tijdens deze periode spreken heel wat bestemmingen tot de verbeelding: zonbestemmingen voor een kerstvakantie aan zee, op een paradijselijk strand, of een vakantie dichterbij in Europa. Citytrip met Kerst of naar het andere eind van de wereld? Onze experts hebben alle voordelige vakanties voor je op een rijtje gezet.

Citytrips voor de kerstvakantie

Tijdens de kerstperiode baden heel wat steden in de typische sfeer van kerstmarkten. Lokale lekkernijen, handgemaakte producten en betoverende decoraties zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Steden zoals Praag, Boedapest, Krakau, Straatsburg of Berlijn hebben een schitterende kerstmarkt. Je kan al deze prachtige markten ontdekken tijdens een citytrip naar Oost-Europa tijdens de kerstvakantie ? Vervoer en verblijf zijn in de prijs inbegrepen. Met je partner, je gezin of gewoon met vrienden: een citytrip in Europa is niet duur en past perfect bij de kerstvakantie. Onze experts hebben de hotels voor jouw citytrip zorgvuldig voor je uitgekozen.

Voordelige zonvakanties voor de kerstvakantie

De eindejaarsperiode doorbrengen op een wit strand, waarom ook niet? Wacht niet langer en boek dit jaar een kerstvakantie in de zon ? Een zandkasteel in plaats van een sneeuwpop, een badpak in plaats van een dikke trui en een zonnebril in plaats van een skibril. Je kan kiezen uit heel wat zonbestemmingen voor de kerstvakantie. Wat dacht je van de Caraïben, de Dominicaanse Republiek, Mexico of de Antillen? Kies voor een all inclusive vakantie: je houdt je budget onder controle want alles is inbegrepen! Je vindt all inclusive clubs in de Dominicaanse Republiek, Zanzibar, Kenia of Mauritius. Je hoeft je zelfs niet meer af te vragen wat je gaat klaarmaken, want het hotelrestaurant neemt al deze zorgen weg.