sint valentijn

Voordelig weekendje voor valentijn 2024

Op 14 februari is het valentijn. Ook al bewijs je 365 dagen per jaar je liefde, een romantisch weekendje met valentijn blijft toch speciaal. Weet je nog niet waarheen met valentijn? Kies dan voor een voordelige citytrip in een romantische Europese stad als Venetië, Rome, Praag, Santorini, Boedapest of Lissabon.

Weekendideeën voor Valentijn

Romantisch weekend Citytrip
Romantiek in La Rochelle - 3*
-21%
La Rochelle, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
Vertrek op 03/11/2024 Zonder vervoer
Romantiek in La Rochelle - 3* 2 dagen / 1 nacht Ontbijt
vanaf 59all-in
/pers.
in plaats van 75
Ontdek Parijs vanaf de Seine - 4*
-39%
Parijs, Ile de France, Frankrijk
Vertrek op 15/07/2024 Zonder vervoer
Ontdek Parijs vanaf de Seine - 4* 2 dagen / 1 nacht Ontbijt
vanaf 71all-in
/pers.
in plaats van 117
Hotel Macia Sevilla Kubb 4*
Sevilla, Spanje
Vertrek op 11/11/2024 vanuit Brussel
Hotel Macia Sevilla Kubb 4* 3 dagen / 2 nachten Volgens beschrijving
vanaf 272all-in
/pers.
Hotel Pace Helvezia 4*
Rome, Italië
Vertrek op 24/08/2024 vanuit Brussel
Hotel Pace Helvezia 4* 3 dagen / 2 nachten Ontbijt
vanaf 497all-in
/pers.

Waarheen voor valentijn?

Elk jaar op 14 februari proberen we onze geliefde te verrassen. En als je deze keer nu eens voor onvergetelijke momenten zorgde in een fantastische omgeving? Trek er met valentijn enkele dagen opuit tijdens een voordelig weekendje.

Citytrip weekend voor valentijn

Geniet samen met je geliefde enkele dagen lang met volle teugen op een idyllische locatie. Boedapest, Wenen, Praag of Amsterdam zijn fantastische bestemmingen voor een romantisch weekendje in Europa. Wij hebben voor jou de beste hotels geselecteerd voor het perfecte valentijnsweekend met je partner. Ontdek de vele troeven van de mooiste Europese steden: het indrukwekkende parlementsgebouw in Boedapest, de Karelsbrug in Praag, Slot Belvedere in Wenen of de beroemde grachten van Amsterdam. Heb je meer zin in wat zon met valentijn? Maak dan een romantische reisje richting de Middellandse Zee. Italië is dé bestemming voor een romantische break. Ontdek onze voordelige citytrips naar Rome, Venetië of Florence voor een onvergetelijk valentijnsweekend. Of wat dacht je van een bezoekje aan Marrakesh voor valentijn? Bekijk onze voordelige citytrips naar Marokko en beleef een onvergetelijk weekend. Ontspan gezellig met zijn tweetjes in de hamam, geniet van een verkwikkende massage, bezoek de vele bezienswaardigheden van de stad en proef zeker ook de typische Marokkaanse thee.

Op reis met de auto voor valentijn

Heb je meer zin in een dichtbijvakantie met de auto voor valentijn? Ontdek dan onze vakantieverblijven in Frankrijk. Haal een frisse neus in Bretagne, snuif de berglucht op tijdens een winters weekendje in een chalet of kies voor een zonnige wandeling aan de Côte d'Azur tijdens een romantisch valentijnsweekend in Frankrijk.