waar-naartoe

Wanneer en waarheen op vakantie?

Zin in vakantie? Om enkele dagen of een weekje erop uit te trekken met de auto of het vliegtuig? Geniet met het hele gezin tijdens de schoolvakantie of kies voor een voordelige trip buiten het seizoen. Het enige wat je moet doen, is een keuze maken. En om je daarbij te helpen reiken we je graag ideeën aan om voordelig op vakantie te gaan. We geven je tips voor bestemmingen op basis van de periode, en ideale momenten op basis van je favoriete bestemming.

Waarheen met het gezin?

Waarheen met het gezin?

 

Heb je een baby, jonge kinderen of tieners, maar niet meteen een idee voor je gezinsvakantie? Er zijn heel wat mogelijkheden specifiek voor gezinnen. Ga je graag met de auto op vakantie? Kies dan voor een voordelig verblijf in een vakantiepark of op een camping. Je verblijft dan in een appartement of een stacaravan met alle comfort, waar je je perfect thuis voelt. Bovendien zullen kinderen zich op een camping rot amuseren dankzij de vele activiteiten, de glijbanen en de speelzones.
Wil je er echt helemaal tussenuit? Ga dan voor een vakantieresort op een verre bestemming. All inclusive vakanties zijn trouwens ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen! Bovendien bieden de meeste resorts clubs aan waar kinderen van elke leeftijd terechtkunnen.

> Ideeën voor gezinsvakanties
Waarheen met z'n tweetjes?

Waarheen met z'n tweetjes?

 

Zin in een romantisch weekend met z'n tweetjes? Verwen jezelf dan met een romantische citytrip naar een van de mooiste steden van Europa. Een absolute topper op dat vlak is natuurlijk Venetië. Wandel samen door de smalle straatjes, maak een tochtje in een gondel en ga gezellig eten in een echt Italiaans restaurant. Je romantische citytrip is bij voorbaat al geslaagd! Wil je een minder klassiek romantisch weekendje? Ga dan voor Praag of Sevilla. Beide steden beschikken over een charme die je ongetwijfeld zal bekoren. De vele interessante monumenten, de gezellige bars en restaurantjes en de mooie wandelingen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Of zoek je voor je romantische break liever verre oorden op? Vlieg dan naar New York of Dubai, twee fantastische en bruisende steden voor een romantische uitstap! Op zoek naar een weekendje voor valentijn? Verras je geliefde en vertrek naar Rome, Marrakesh of Santorini. Aan romantische bestemmingen geen gebrek! Ontdek al onze ideeën voor een voordelig valentijnsweekendje.

> Ideeën voor een romantisch weekend
Waarheen voor Moederdag?

Waarheen voor Moederdag?

 

Heeft je moeder altijd goed voor je gezorgd en wil je haar verwennen met een reisje voor Moederdag? Maar heb je niet meteen de ideale bestemming voor Moederdag in je hoofd? Dan geven we je graag enkele tips om haar in de watten te leggen. Londen is ideaal om er enkele dagen tussenuit te zijn zonder ver te moeten reizen. Ga samen shoppen, geniet van de typisch Engelse 'tea time' of bewonder de Londense skyline vanaf het London Eye. Als je samen met je moeder heerlijk wilt ontspannen, is een weekendje Marrakesh ideaal. Enkele dagen in een riad of hotel met wellness centrum en je voelt je herboren. Laat jullie allebei verwennen en geniet van de hamam, een peeling met zwarte zeep of een massage met etherische oliën.

> Bestemmingen voor Moederdag
Waarheen tijdens de schoolvakanties?

Waarheen tijdens de schoolvakanties?

 

Een reisje tijdens de schoolvakantie is een must voor gezinnen met schoolgaande kinderen. Wij geven je ideeën voor je volgende gezinsvakantie, of die nu in de krokus-, de paas-, de zomer-, de herfst- of de kerstvakantie valt! Wanneer je ook wilt vertrekken, wij helpen je de ideale bestemming kiezen op basis van je budget en je wensen.

> Bestemmingen voor schoolvakanties