3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Residentie Lagrange L'Estran 3*
Residentie Lagrange L'Estran 3* - 2
Residentie Lagrange L'Estran 3* - 3
Residentie Lagrange L'Estran 3* - 4
Residentie Lagrange L'Estran 3* - 5
Residentie Lagrange L'Estran 3* (Ref. 21479)
Chateau d'Olonne, Vendee, Noord Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
LES SABLES D'OLONNE ligt op 90 km ten zuiden van Nantes aan de Atlantische kust. Dit vakantieoord wordt terecht de "Parel van de Côte de Lumière" genoemd.
U kunt er genieten van een prachtig zuidgericht fijnezandstrand.
De grote levendige vissershaven met kleurrijke kades en een plezierhaven met een 1100 aanlegplaatsen, maken van LES SABLES D'OLONNE een echte zeestad.
Het vakantieoord kreeg het label "Pavillon Bleu" voor de water- en strandkwaliteit.
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving Verblijf Zwembad
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 152 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Le Petit Paris, 4* - 1
Camping Le Petit Paris, 4* - 2
Camping Le Petit Paris, 4* - 3
Camping Le Petit Paris, 4* - 4
Camping Le Petit Paris, 4* - 5
Camping Le Petit Paris, 4* (Ref. 316749)
Chateau d'Olonne, Vendee, Noord Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
Kom naar camping Petit Paris voor een onvergetelijke vakantie in de rust tussen zee en platteland. Dit kleine hoekje van het paradijs ligt aan de kust, vlak bij het strand van Les Sables d'Olonne, en verwelkomt u in een warme en vriendelijke sfeer. U zult gecharmeerd zijn van de zwemzone in het hart van de camping, met zijn lagune, strand van fijn zand en masserende waterstralen. Het overdekte en verwarmde zwembad met pierenbadje zal ook alle zwemmers bekoren. Dankzij de talrijke recreatiemogelijkheden op de camping zal er tijdens uw verblijf geen gebrek zijn aan activiteiten en vrijetijdsbesteding. U vindt er inderdaad speeltuinen, multisportterreinen, petanque en fitness. Een speelkamer met biljart, tafelvoetbal, air hockey en flipperkast is ook beschikbaar. In juli en augustus worden er op camping Petit Paris verschillende activiteiten georganiseerd om het hele gezin te vermaken. Om uw vakantie op camping Petit Paris zo aangenaam mogelijk te maken, staan er verschillende praktische diensten en voorzieningen tot uw beschikking. U heeft toegang tot de snackbar, het sanitairgebouw, een kruidenierswinkel, een postservice en een wasserette. Wifi is ook gratis op de camping.
Wifi Zwembad Binnenzwembad Waterpark kindvriendelijk Sportveld Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 90 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Les Pirons, 5* - 1
Camping Les Pirons, 5* - 2
Camping Les Pirons, 5* - 3
Camping Les Pirons, 5* - 4
Camping Les Pirons, 5* - 5
-11%
Camping Les Pirons, 5* (Ref. 270695)
Chateau d'Olonne, Vendee, Noord Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping ligt in een pijnboombos in de Vendée, op slechts 300 m van de kust en op 1500 m van het strand van Les Sables d'Olonne. Om uw verblijf nog aangenamer te maken, is er een zwemparadijs met 4 verwarmde zwembaden, waarvan 2 overdekt, 2 peuterbaden met waterspelletjes voor de kinderen, 8 waterglijbanen en een wellnessruimte met een bubbelbad, sauna en hammam. Tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer worden er overdag en 's avonds tal van activiteiten georganiseerd om het hele gezin te vermaken. De kinder- en tienerclubs bieden leuke en sportieve activiteiten. U zult ook vele sporten kunnen beoefenen op het multisportterrein (volleybal, basketbal, handbal...). Pak de rackets voor een potje tafeltennis. Er is ook een fitnessruimte tot uw beschikking. Wat diensten betreft, vindt u een restaurant met een terras voor een lunch in de zon, een snackbar om afhaalmaaltijden te bestellen of een drankje te drinken met vrienden. Een kruidenierswinkel met alle basisbehoeften, en een brood- en banketbakkerij. In juli en augustus is er ook twee keer per week markt. Tot slot, voor degenen die verbonden willen blijven, is er gratis wifi beschikbaar op de hele camping.
Wifi Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Wellnesscentrum Sauna - Hammam Fitnesszaal
-11%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 93 / verblijf , 3D / 2N in plaats van 105
Bekijk