4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Geniet aan zee tussen Cannes en Saint-Tropez - 4*
Geniet aan zee tussen Cannes en Saint-Tropez - 4* - 2
Geniet aan zee tussen Cannes en Saint-Tropez - 4* - 3
Geniet aan zee tussen Cannes en Saint-Tropez - 4* - 4
Geniet aan zee tussen Cannes en Saint-Tropez - 4* - 5
Geniet aan zee tussen Cannes en Saint-Tropez - 4* (Ref. 303000)
Saint Aygulf, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Direct aan zee + Ontbijt Laat u verleiden door een weekendje in het schitterende landschap van le Var, op één van de mooiste plekken aan de Côte d'Azur, tussen Cannes en Saint-Tropez. Hôtel Saint-Aygulf heet u welkom in Saint-Aygulf met zijn vennen van Villepey, in een modern en trendy designhotel met een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over kamers met een verzorgde inrichting, met uitzicht vanaf uw balkon op de Middellandse Zee, het massief van Estérel en de heuvels van les Maures en de vennen van Villepey. Laat u verleiden door traditionele gerechten op basis van verse producten, en geniet van uw lunch of diner met uitzicht op zee vanuit de grote, elegante en verfijnde eetzaal. Het privé-strand van de Beach Club Bleu & Blanc is geopend van april tot oktober, met speciale tarieven voor gasten van het hotel: tussen de euros15 en euros22 voor 2 ligstoelen en een parasol voor de hele dag. In juli en augustus is er een strandtentje waar u de hele dag snacks, grill-gerechten en salades kunt bestellen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 60 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Gastronomisch uitje in Saint-Aygulf - 4* - 1
Gastronomisch uitje in Saint-Aygulf - 4* - 2
Gastronomisch uitje in Saint-Aygulf - 4* - 3
Gastronomisch uitje in Saint-Aygulf - 4* - 4
Gastronomisch uitje in Saint-Aygulf - 4* - 5
-27%
Gastronomisch uitje in Saint-Aygulf - 4* (Ref. 303021)
Saint Aygulf, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Direct aan zee + Ontbijt + Diner inbegrepen Laat u verleiden door een weekendje in het schitterende landschap van le Var, op één van de mooiste plekken aan de Côte d'Azur, tussen Cannes en Saint-Tropez. Hôtel Saint-Aygulf heet u welkom in Saint-Aygulf met zijn vennen van Villepey, in een modern en trendy designhotel met een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over kamers met een verzorgde inrichting, met uitzicht vanaf uw balkon op de Middellandse Zee, het massief van Estérel en de heuvels van les Maures en de vennen van Villepey. Laat u verleiden door traditionele gerechten op basis van verse producten, en geniet van uw lunch of diner met uitzicht op zee vanuit de grote, elegante en verfijnde eetzaal. Het privé-strand van de Beach Club Bleu & Blanc is geopend van april tot oktober, met speciale tarieven voor gasten van het hotel: tussen de euros15 en euros22 voor 2 ligstoelen en een parasol voor de hele dag. In juli en augustus is er een strandtentje waar u de hele dag snacks, grill-gerechten en salades kunt bestellen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
-27%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 96 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 132
Bekijk
Camping De Saint Aygulf Plage, 4* - 1
Camping De Saint Aygulf Plage, 4* - 2
Camping De Saint Aygulf Plage, 4* - 3
Camping De Saint Aygulf Plage, 4* - 4
Camping De Saint Aygulf Plage, 4* - 5
Camping De Saint Aygulf Plage, 4* (Ref. 270736)
Saint Aygulf, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Ideaal gelegen tussen Cannes en Saint Tropez, verwelkomt de camping Saint Aygulf u in een warme sfeer in de schaduw van zijn parasoldennen. Zwemliefhebbers zullen het buitenzwembad met pierenbad voor de kleintjes op prijs stellen of u kunt naar het strand gaan dat direct toegankelijk is vanaf de camping. In juli en augustus verwelkomt de kinderclub kinderen van 5-11 jaar voor recreatieve en leuke activiteiten. Het campingteam organiseert overdag sporttoernooien en er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. Wat de voorzieningen betreft, beschikt de camping over een restaurant-bar met meeneemgerechten en pizza's of om op het terras te nuttigen, en een kruidenierswinkel met brood en gebak. Zeer praktisch, de ligging van de camping maakt het mogelijk het dorp of het strand te voet te bereiken.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Kindvriendelijk TV Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 131 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping La Plage d'Argens, 4* - 1
Camping La Plage d'Argens, 4* - 2
Camping La Plage d'Argens, 4* - 3
Camping La Plage d'Argens, 4* - 4
Camping La Plage d'Argens, 4* - 5
Camping La Plage d'Argens, 4* (Ref. 272025)
Saint Aygulf, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze schaduwrijke camping ligt op slechts 900 meter van het strand van Saint Aygulf en verwelkomt u in een warme en ideale sfeer voor een familievakantie. Het is optimaal genieten van een prachtig verwarmd buitenzwembad en een peuterbad. Tijdens de paasvakantie en in juli en augustus verwelkomen de kinderclubs 4 tot 17-jarigen voor recreatieve en vrijetijdsactiviteiten. Het campingteam biedt overdag sportactiviteiten voor iedereen en organiseert regelmatig animatie-avonden. Aan faciliteiten vindt u op het terras een snackbar met meeneemmaaltijden of maaltijden die daar genuttigd kunnen worden. Een supermarkt met basisbenodigdheden en een brood- en banketbalie.
Wifi Restaurant Buitenzwembad Kindvriendelijk Sportveld Wasserette Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 138 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk