3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Weekend inclusief diner op basis van halfpension in de buurt van Honfleur 3*
Weekend inclusief diner op basis van halfpension in de buurt van Honfleur 3* - 2
Weekend inclusief diner op basis van halfpension in de buurt van Honfleur 3* - 3
Weekend inclusief diner op basis van halfpension in de buurt van Honfleur 3* - 4
Weekend inclusief diner op basis van halfpension in de buurt van Honfleur 3* - 5
-17%
Weekend inclusief diner op basis van halfpension in de buurt van Honfleur 3* (Ref. 303323)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de ontspanningsruimte + Zwembad Op een paar minuten van Honfleur en de Côte Fleurie, op nog geen uur rijden van Etretat, wacht u een heerlijk Normandisch weekendje ertussenuit. Uw ruime en modern ingerichte kamer bevindt zich in een hotel vlak bij de badplaatsen Honfleur en Deauville, dat bekend staat om zijn houten promenade. Breng in Honfleur een bezoek aan de wijk Enclos en de "Greniers à Sel" (zoutpakhuizen), evenals het Vieux Bassin en 'la Lieutenance'. Ontdek de pittoreske woningen aan de quai Sainte-Catherine en de kerk Saint-Etienne. Bezichtig in Beuzeville zelf de kerk Saint-Hélier, de abdij Notre-Dame de Grestain en het glas-in-lood van meester-glasmaker François Décorchemont. Geniet tijdens uw bezoek bovendien van de lekkerste streekproducten, zoals kaas, cider en calvados. En tijdens het zomerseizoen kunt op het strand van Butin terecht om heerlijk te luieren en te zwemmen. In de nabijgelegen bossen kunt u volop wandelingen maken tussen zee en platteland. Na een actieve dag in de omgeving is het heerlijk toeven met de uitstekende voorzieningen van het Best Hotel Beuzeville Honfleur, zoals het buitenzwembad, de spa met een sauna, bains à remous en hamam (tegen een toeslag) en de wellnessruimte voor behandelingen en massages (tegen een toeslag).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
-17%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 75 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 91
Bekijk
Betaal in 3X*
meest verkocht
Weekend weg met 30 minuten toegang tot de Spa in de buurt van Honfleur - 3* - 1
Weekend weg met 30 minuten toegang tot de Spa in de buurt van Honfleur - 3* - 2
Weekend weg met 30 minuten toegang tot de Spa in de buurt van Honfleur - 3* - 3
Weekend weg met 30 minuten toegang tot de Spa in de buurt van Honfleur - 3* - 4
Weekend weg met 30 minuten toegang tot de Spa in de buurt van Honfleur - 3* - 5
-18%
Weekend weg met 30 minuten toegang tot de Spa in de buurt van Honfleur - 3* (Ref. 303322)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Zwembad + Behandeling Op een paar minuten van Honfleur en de Côte Fleurie, op nog geen uur rijden van Etretat, wacht u een heerlijk Normandisch weekendje ertussenuit. Uw ruime en modern ingerichte kamer bevindt zich in een hotel vlak bij de badplaatsen Honfleur en Deauville, dat bekend staat om zijn houten promenade. Breng in Honfleur een bezoek aan de wijk Enclos en de "Greniers à Sel" (zoutpakhuizen), evenals het Vieux Bassin en 'la Lieutenance'. Ontdek de pittoreske woningen aan de quai Sainte-Catherine en de kerk Saint-Etienne. Bezichtig in Beuzeville zelf de kerk Saint-Hélier, de abdij Notre-Dame de Grestain en het glas-in-lood van meester-glasmaker François Décorchemont. Geniet tijdens uw bezoek bovendien van de lekkerste streekproducten, zoals kaas, cider en calvados. En tijdens het zomerseizoen kunt op het strand van Butin terecht om heerlijk te luieren en te zwemmen. In de nabijgelegen bossen kunt u volop wandelingen maken tussen zee en platteland. Na een actieve dag in de omgeving is het heerlijk toeven met de uitstekende voorzieningen van het Best Hotel Beuzeville Honfleur, zoals het buitenzwembad, de spa met een sauna, bains à remous en hamam (tegen een toeslag) en de wellnessruimte voor behandelingen en massages (tegen een toeslag).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-18%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 98 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 120
Bekijk
Betaal in 3X*
Weekend in de buurt van Honfleur - 3* - 1
Weekend in de buurt van Honfleur - 3* - 2
Weekend in de buurt van Honfleur - 3* - 3
Weekend in de buurt van Honfleur - 3* - 4
Weekend in de buurt van Honfleur - 3* - 5
-24%
Weekend in de buurt van Honfleur - 3* (Ref. 308847)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Zwembad Op een paar minuten van Honfleur en de Côte Fleurie, op nog geen uur rijden van Etretat, wacht u een heerlijk Normandisch weekendje ertussenuit. Uw ruime en modern ingerichte kamer bevindt zich in een hotel vlak bij de badplaatsen Honfleur en Deauville, dat bekend staat om zijn houten promenade. Breng in Honfleur een bezoek aan de wijk Enclos en de "Greniers à Sel" (zoutpakhuizen), evenals het Vieux Bassin en 'la Lieutenance'. Ontdek de pittoreske woningen aan de quai Sainte-Catherine en de kerk Saint-Etienne. Bezichtig in Beuzeville zelf de kerk Saint-Hélier, de abdij Notre-Dame de Grestain en het glas-in-lood van meester-glasmaker François Décorchemont. Geniet tijdens uw bezoek bovendien van de lekkerste streekproducten, zoals kaas, cider en calvados. En tijdens het zomerseizoen kunt op het strand van Butin terecht om heerlijk te luieren en te zwemmen. In de nabijgelegen bossen kunt u volop wandelingen maken tussen zee en platteland. Na een actieve dag in de omgeving is het heerlijk toeven met de uitstekende voorzieningen van het Best Hotel Beuzeville Honfleur, zoals het buitenzwembad, de spa met een sauna, bains à remous en hamam (tegen een toeslag) en de wellnessruimte voor behandelingen en massages (tegen een toeslag).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-24%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 53 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 70
Bekijk
Betaal in 3X*