Maart

Waar is er zon in maart?

Wil je nu de lente eraan komt nog een flinke dosis zon meepikken? Zeg de kou en de grijze wolken vaarwel dankzij de vele bestemmingen met een ideaal klimaat tijdens de maand maart!
Afhankelijk van je wensen kun je languit genieten op de Bahama's, op avontuur trekken naar Guatemala, de piramides van Egypte ontdekken of kiezen voor een citytrip in Europa! Koppels die dromen van paradijselijke stranden, hebben keuze uit bestemmingen als de Dominicaanse Republiek, de Malediven, de Bahama's of Thailand!
Ook verschillende landen in Azië behoren nog tot de mogelijkheid voor het moessonseizoen aanbreekt!
Ontdek dus snel onze selectie voordelige vakanties met 100% kans op zon in de maand maart!

Madère

Profiteer vanaf de maand maart van de zon in Europa

Verschillende Europese regio's op nauwelijks enkele uurtjes vliegen hebben zonliefhebbers in deze periode al heel wat te bieden!
In maart is de gemiddelde temperatuur op de Canarische Eilanden bijna 30 °C en valt er nauwelijks regen. Een paraplu is dus overbodig! Perfect om heerlijk te genieten op het strand of de boeiende natuur in te trekken. Een ander voordeel is dat de Canarische Eilanden iets te bieden hebben voor jong en oud: schitterende witte of zwarte zandstranden, een buitengewone natuur, prachtige wandeltochten, een heerlijke gastronomie enz.
Iets verderop ligt het eiland Madeira. Doordat het vrij klein is, kun je in iets meer dan een uur van de ene naar de andere kant rijden met de wagen! Madeira is net als de Canarische Eilanden vulkanisch. Het beschikt over een weelderige en bijzondere plantenrijkdom en 1800 meter hoge bergtoppen met fantastische uitzichtpunten.
Of maak gebruik van je voordelige vakantie in maart om kennis te maken met de regio's van Griekenland met het zachtste klimaat. Denk bijvoorbeeld aan Athene of Rhodos, waar de gemiddelde temperatuur 17 °C bedraagt. Ideaal dus voor een deugddoende vakantie!
Zin in een citytrip? Dan heb je keuze te over: maak kennis met het prachtige Faro in Portugal of met de hoofdstad Lissabon. Ontdek de charmes van Sevilla of herbron in Malaga … Zo voel je je al na enkele dagen als herboren!

Ontdek de vele schatten van het oosten in de maand maart

Tijdens de maand maart heerst er niet alleen in het Midden-Oosten, maar ook in het Verre Oosten een ideaal klimaat! Maak kennis met Israël, een unieke bestemming en een smeltkroes van culturen en religies, of maak een cruise op de Nijl en zet koers naar eeuwenoude piramides en majestueuze tempels.
Voor je voordelige vakantie in de maand maart kun je natuurlijk ook heerlijk ontspannen aan de Middellandse Zee.
Voor wie houdt van overdaad, is een reis naar Dubai dan weer een absolute must. Met zijn duizelingwekkende wolkenkrabbers, wereldberoemde kunstmatige eilanden, shoppingcenters en talloze verrassende activiteiten weet Dubai werkelijk elke bezoeker te boeien!
Wie net het omgekeerde wil, kiest beter voor een aangename vakantie in het authentieke Oman, waar wolkenkrabbers en overdaad ver weg lijken. Het toerisme is hier nog niet zo sterk ontwikkeld, ondanks de vele troeven: schitterende stranden, indrukwekkende bergen, een ongerepte natuur enz.

Pyramide d'EgyptePlage de Rio de Janeiro

Doorkruis tijdens de maand maart Amerika en beleef een uniek avontuur

Trek naar Zuid-Amerika en maak kennis met Argentinië. Het klimaat is er heerlijk in de maand maart, met aangename temperaturen en lekker veel zon. Elke regio in Argentinië is uniek en overal val je van de ene verbazing in de andere.
Meer naar het noorden vind je tal van paradijselijke stranden in Costa Rica, Guatemala en Brazilië! Guatemala biedt je bovendien de kans om kennis te maken met de Mayabeschaving, de weelderige jungle te verkennen en actieve vulkanen te bewonderen. Het kleurrijke Brazilië is een wereld op zich. Leer de samba dansen, vaar over de machtige Amazone of geniet van de ronduit spectaculaire landschappen. Een bestemming om bij weg te dromen!
Maak gebruik van je gezinsvakantie in de maand maart om de Verenigde Staten te ontdekken, en dan vooral Florida of Louisiana. Florida is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar kilometerslange zandstranden, attractieparken, sublieme landschappen en nog heel wat andere verborgen juwelen. Voor wie houdt van jazz is Louisiana de bestemming bij uitstek. De heel eigen cultuur, de landschappen en de gastvrije bewoners zorgen ervoor dat je terugkeert met een hoofd vol mooie herinneringen!


Naar waar op reis gaan? Seizoensgebonden ideeën om op vakantie te vertrekken.