4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Ontspannend en gastronomisch verblijf in superior kamer met uitzicht op de zee - 4*
Ontspannend en gastronomisch verblijf in superior kamer met uitzicht op de zee - 4* - 2
Ontspannend en gastronomisch verblijf in superior kamer met uitzicht op de zee - 4* - 3
Ontspannend en gastronomisch verblijf in superior kamer met uitzicht op de zee - 4* - 4
Ontspannend en gastronomisch verblijf in superior kamer met uitzicht op de zee - 4* - 5
Ontspannend en gastronomisch verblijf in superior kamer met uitzicht op de zee - 4* (Ref. 305697)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met zeezicht + Ontbijt + Diner inbegrepen + Thalasso Breng een relaxweekend aan het water door, in het hart van de Baai van Mont St-Michel. Het hotel de la Baie Best Western Plus ligt tegenover het strand en is samengegaan met het nieuwe instituut voor thalassaotherapie Prévithal, optimaal gelegen vlakbij zee en de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van de regio. Uw kamer in een gezellig marinethema is licht en van alle gemakken voorzien voor optimaal comfort. Het hotel beschikt over een bar met een ontspannen sfeer, evenals restaurant "Le Sound", met een creatieve keuken, waar voornamelijk Normandische seizoensspecialiteiten op het menu staan. Bij mooi weer kunt uw maaltijd op het buitenterras nuttigen, terwijl u geniet van het uitzicht over zee en de Chausey-eilanden. Op slechts vijf minuten rijden ligt het centrum van Granville en het strand Plat Gousset. Ontdek de historische wijk van la Haute Ville en slenter door de smalle straatjes van de vestingstad. Bewonder het schitterende uitzicht over zee vanuit de vestingmuren.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 167 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Weekend met toegang tot watersportcentrum vlakbij het eiland Mont Saint-Michel - 4* - 1
Weekend met toegang tot watersportcentrum vlakbij het eiland Mont Saint-Michel - 4* - 2
Weekend met toegang tot watersportcentrum vlakbij het eiland Mont Saint-Michel - 4* - 3
Weekend met toegang tot watersportcentrum vlakbij het eiland Mont Saint-Michel - 4* - 4
Weekend met toegang tot watersportcentrum vlakbij het eiland Mont Saint-Michel - 4* - 5
Weekend met toegang tot watersportcentrum vlakbij het eiland Mont Saint-Michel - 4* (Ref. 302786)
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Thalasso Breng een relaxweekend aan het water door, in het hart van de Baai van Mont St-Michel. Het hotel de la Baie Best Western Plus ligt tegenover het strand en is samengegaan met het nieuwe instituut voor thalassaotherapie Prévithal, optimaal gelegen vlakbij zee en de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van de regio. Uw kamer in een gezellig marinethema is licht en van alle gemakken voorzien voor optimaal comfort. Het hotel beschikt over een bar met een ontspannen sfeer, evenals restaurant "Le Sound", met een creatieve keuken, waar voornamelijk Normandische seizoensspecialiteiten op het menu staan. Bij mooi weer kunt uw maaltijd op het buitenterras nuttigen, terwijl u geniet van het uitzicht over zee en de Chausey-eilanden. Op slechts vijf minuten rijden ligt het centrum van Granville en het strand Plat Gousset. Ontdek de historische wijk van la Haute Ville en slenter door de smalle straatjes van de vestingstad. Bewonder het schitterende uitzicht over zee vanuit de vestingmuren.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 69 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Ontdekkingsweekend inclusief toegang tot de abdij van de Mont Saint-Michel - 4* - 1
Ontdekkingsweekend inclusief toegang tot de abdij van de Mont Saint-Michel - 4* - 2
Ontdekkingsweekend inclusief toegang tot de abdij van de Mont Saint-Michel - 4* - 3
Ontdekkingsweekend inclusief toegang tot de abdij van de Mont Saint-Michel - 4* - 4
Ontdekkingsweekend inclusief toegang tot de abdij van de Mont Saint-Michel - 4* - 5
-12%
Ontdekkingsweekend inclusief toegang tot de abdij van de Mont Saint-Michel - 4* (Ref. 301489)
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Bezoek aan historisch monument + Thalasso Breng een relaxweekend aan het water door, in het hart van de Baai van Mont St-Michel. Het hotel de la Baie Best Western Plus ligt tegenover het strand en is samengegaan met het nieuwe instituut voor thalassaotherapie Prévithal, optimaal gelegen vlakbij zee en de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van de regio. Uw kamer in een gezellig marinethema is licht en van alle gemakken voorzien voor optimaal comfort. Het hotel beschikt over een bar met een ontspannen sfeer, evenals restaurant "Le Sound", met een creatieve keuken, waar voornamelijk Normandische seizoensspecialiteiten op het menu staan. Bij mooi weer kunt uw maaltijd op het buitenterras nuttigen, terwijl u geniet van het uitzicht over zee en de Chausey-eilanden. Op slechts vijf minuten rijden ligt het centrum van Granville en het strand Plat Gousset. Ontdek de historische wijk van la Haute Ville en slenter door de smalle straatjes van de vestingstad. Bewonder het schitterende uitzicht over zee vanuit de vestingmuren.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-12%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 71 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 81
Bekijk
Betaal in 3X*
Een thalasso weekend met hydrojet behandeling en uitzicht op zee in de buurt van Granville (2 nachten minimum) - 4* - 1
Een thalasso weekend met hydrojet behandeling en uitzicht op zee in de buurt van Granville (2 nachten minimum) - 4* - 2
Een thalasso weekend met hydrojet behandeling en uitzicht op zee in de buurt van Granville (2 nachten minimum) - 4* - 3
Een thalasso weekend met hydrojet behandeling en uitzicht op zee in de buurt van Granville (2 nachten minimum) - 4* - 4
Een thalasso weekend met hydrojet behandeling en uitzicht op zee in de buurt van Granville (2 nachten minimum) - 4* - 5
Een thalasso weekend met hydrojet behandeling en uitzicht op zee in de buurt van Granville (2 nachten minimum) - 4* (Ref. 304988)
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Met zeezicht + Ontbijt + Thalasso Breng een relaxweekend aan het water door, in het hart van de Baai van Mont St-Michel. Het hotel de la Baie Best Western Plus ligt tegenover het strand en is samengegaan met het nieuwe instituut voor thalassaotherapie Prévithal, optimaal gelegen vlakbij zee en de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van de regio. Uw kamer in een gezellig marinethema is licht en van alle gemakken voorzien voor optimaal comfort. Het hotel beschikt over een bar met een ontspannen sfeer, evenals restaurant "Le Sound", met een creatieve keuken, waar voornamelijk Normandische seizoensspecialiteiten op het menu staan. Bij mooi weer kunt uw maaltijd op het buitenterras nuttigen, terwijl u geniet van het uitzicht over zee en de Chausey-eilanden. Op slechts vijf minuten rijden ligt het centrum van Granville en het strand Plat Gousset. Ontdek de historische wijk van la Haute Ville en slenter door de smalle straatjes van de vestingstad. Bewonder het schitterende uitzicht over zee vanuit de vestingmuren.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 229 all-in / persoon , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*