8 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Cultuur in het hart van Rouen: in de voetsporen van Gustave Flaubert - 4*
Cultuur in het hart van Rouen: in de voetsporen van Gustave Flaubert - 4* - 2
Cultuur in het hart van Rouen: in de voetsporen van Gustave Flaubert - 4* - 3
Cultuur in het hart van Rouen: in de voetsporen van Gustave Flaubert - 4* - 4
Cultuur in het hart van Rouen: in de voetsporen van Gustave Flaubert - 4* - 5
Cultuur in het hart van Rouen: in de voetsporen van Gustave Flaubert - 4* (Ref. 330544)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Met zicht op binnenplaats + Ontbijt + Toegang tot de fitnessruimte In het hart van Rouen, op een paar minuten lopen van de beroemde kathedraal. Een uniek hotel met een literaire sfeer. Een ideaal verblijf om een van de mooiste steden van Frankrijk te ontdekken.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 74 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Een ontspannen verblijf in een iconisch 5* hotel van Rouen - 5* - 1
Een ontspannen verblijf in een iconisch 5* hotel van Rouen - 5* - 2
Een ontspannen verblijf in een iconisch 5* hotel van Rouen - 5* - 3
Een ontspannen verblijf in een iconisch 5* hotel van Rouen - 5* - 4
Een ontspannen verblijf in een iconisch 5* hotel van Rouen - 5* - 5
-44%
Een ontspannen verblijf in een iconisch 5* hotel van Rouen - 5* (Ref. 523124)
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Ontdek het rijke Normandische erfgoed tijdens een weekend in Rouen, de stad van Kunst en Geschiedenis. In het historische centrum van de stad ligt 5-sterrenhotel Spa-Hôtel de Bourgtheroulde in een luxe setting, die onderdeel uitmaakt van de meest bezochte historische monumenten die de stad rijk is. U bevindt zich hier vlak bij alle culturele en historische bezienswaardigheden van Rouen, zoals de kathedraal, het Gros Horloge en de Place du Vieux Marché. Het hotel beschikt over kamers in een klassieke en hedendaagse stijl en van alle moderne gemakken voorzien, die de ervaren reiziger zeker zal weten te waarderen. Geniet van een smakelijke stop in Restaurant d'Aumale met zijn regionale keuken, of in de Brasserie des 2 Rois. De Spa du Drap d'Or biedt u tal van wellnessbehandelingen. Door het boeken van een gezichts- of lichaamsbehandeling heeft u automatisch toegang tot de hamam, de sauna, het zwembad en de fitnessruimte. U kunt gratis gebruikmaken van de badjassen en slippers, die op uw kamer te vinden zijn. De sauna en de hamam zijn geopend van 10.00 tot 20.00 uur, het binnenzwembad is geopend van 7.00 tot 22.00 uur.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-44%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 95 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 170
Bekijk
Weekend in Rouen - 5* - 1
Weekend in Rouen - 5* - 2
Weekend in Rouen - 5* - 3
Weekend in Rouen - 5* - 4
Weekend in Rouen - 5* - 5
-35%
Weekend in Rouen - 5* (Ref. 303726)
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Late check-out Ontdek het rijke Normandische erfgoed tijdens een weekend in Rouen, de stad van Kunst en Geschiedenis. In het historische centrum van de stad ligt 5-sterrenhotel Spa-Hôtel de Bourgtheroulde in een luxe setting, die onderdeel uitmaakt van de meest bezochte historische monumenten die de stad rijk is. U bevindt zich hier vlak bij alle culturele en historische bezienswaardigheden van Rouen, zoals de kathedraal, het Gros Horloge en de Place du Vieux Marché. Het hotel beschikt over kamers in een klassieke en hedendaagse stijl en van alle moderne gemakken voorzien, die de ervaren reiziger zeker zal weten te waarderen. Geniet van een smakelijke stop in Restaurant d'Aumale met zijn regionale keuken, of in de Brasserie des 2 Rois. De Spa du Drap d'Or biedt u tal van wellnessbehandelingen. Door het boeken van een gezichts- of lichaamsbehandeling heeft u automatisch toegang tot de hamam, de sauna, het zwembad en de fitnessruimte. U kunt gratis gebruikmaken van de badjassen en slippers, die op uw kamer te vinden zijn. De sauna en de hamam zijn geopend van 10.00 tot 20.00 uur, het binnenzwembad is geopend van 7.00 tot 22.00 uur.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer Zwembad
-35%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 101 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 157
Bekijk
Culinair weekend in Normandië - 5* - 1
Culinair weekend in Normandië - 5* - 2
Culinair weekend in Normandië - 5* - 3
Culinair weekend in Normandië - 5* - 4
Culinair weekend in Normandië - 5* - 5
-28%
Culinair weekend in Normandië - 5* (Ref. 322126)
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa + Late check-out Ontdek het rijke Normandische erfgoed tijdens een weekend in Rouen, de stad van Kunst en Geschiedenis. In het historische centrum van de stad ligt 5-sterrenhotel Spa-Hôtel de Bourgtheroulde in een luxe setting, die onderdeel uitmaakt van de meest bezochte historische monumenten die de stad rijk is. U bevindt zich hier vlak bij alle culturele en historische bezienswaardigheden van Rouen, zoals de kathedraal, het Gros Horloge en de Place du Vieux Marché. Het hotel beschikt over kamers in een klassieke en hedendaagse stijl en van alle moderne gemakken voorzien, die de ervaren reiziger zeker zal weten te waarderen. Geniet van een smakelijke stop in Restaurant d'Aumale met zijn regionale keuken, of in de Brasserie des 2 Rois. De Spa du Drap d'Or biedt u tal van wellnessbehandelingen. Door het boeken van een gezichts- of lichaamsbehandeling heeft u automatisch toegang tot de hamam, de sauna, het zwembad en de fitnessruimte. U kunt gratis gebruikmaken van de badjassen en slippers, die op uw kamer te vinden zijn. De sauna en de hamam zijn geopend van 10.00 tot 20.00 uur, het binnenzwembad is geopend van 7.00 tot 22.00 uur.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
-28%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 138 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 192
Bekijk
Weekend in een privilege kamer in Rouen - 5* - 1
Weekend in een privilege kamer in Rouen - 5* - 2
Weekend in een privilege kamer in Rouen - 5* - 3
Weekend in een privilege kamer in Rouen - 5* - 4
Weekend in een privilege kamer in Rouen - 5* - 5
-17%
Weekend in een privilege kamer in Rouen - 5* (Ref. 303727)
We weten dat het u gaat bevallen :
Privilege tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Toegang tot de spa + Late check-out Ontdek het rijke Normandische erfgoed tijdens een weekend in Rouen, de stad van Kunst en Geschiedenis. In het historische centrum van de stad ligt 5-sterrenhotel Spa-Hôtel de Bourgtheroulde in een luxe setting, die onderdeel uitmaakt van de meest bezochte historische monumenten die de stad rijk is. U bevindt zich hier vlak bij alle culturele en historische bezienswaardigheden van Rouen, zoals de kathedraal, het Gros Horloge en de Place du Vieux Marché. Het hotel beschikt over kamers in een klassieke en hedendaagse stijl en van alle moderne gemakken voorzien, die de ervaren reiziger zeker zal weten te waarderen. Geniet van een smakelijke stop in Restaurant d'Aumale met zijn regionale keuken, of in de Brasserie des 2 Rois. De Spa du Drap d'Or biedt u tal van wellnessbehandelingen. Door het boeken van een gezichts- of lichaamsbehandeling heeft u automatisch toegang tot de hamam, de sauna, het zwembad en de fitnessruimte. U kunt gratis gebruikmaken van de badjassen en slippers, die op uw kamer te vinden zijn. De sauna en de hamam zijn geopend van 10.00 tot 20.00 uur, het binnenzwembad is geopend van 7.00 tot 22.00 uur.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-17%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 155 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 187
Bekijk
Romantisch uitje met champagne en diner in het hart van Rouen - 5* - 1
Romantisch uitje met champagne en diner in het hart van Rouen - 5* - 2
Romantisch uitje met champagne en diner in het hart van Rouen - 5* - 3
Romantisch uitje met champagne en diner in het hart van Rouen - 5* - 4
Romantisch uitje met champagne en diner in het hart van Rouen - 5* - 5
-14%
Romantisch uitje met champagne en diner in het hart van Rouen - 5* (Ref. 330009)
We weten dat het u gaat bevallen :
Privilege tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa + Romantische sfeer + Late check-out Ontdek het rijke Normandische erfgoed tijdens een weekend in Rouen, de stad van Kunst en Geschiedenis. In het historische centrum van de stad ligt 5-sterrenhotel Spa-Hôtel de Bourgtheroulde in een luxe setting, die onderdeel uitmaakt van de meest bezochte historische monumenten die de stad rijk is. U bevindt zich hier vlak bij alle culturele en historische bezienswaardigheden van Rouen, zoals de kathedraal, het Gros Horloge en de Place du Vieux Marché. Het hotel beschikt over kamers in een klassieke en hedendaagse stijl en van alle moderne gemakken voorzien, die de ervaren reiziger zeker zal weten te waarderen. Geniet van een smakelijke stop in Restaurant d'Aumale met zijn regionale keuken, of in de Brasserie des 2 Rois. De Spa du Drap d'Or biedt u tal van wellnessbehandelingen. Door het boeken van een gezichts- of lichaamsbehandeling heeft u automatisch toegang tot de hamam, de sauna, het zwembad en de fitnessruimte. U kunt gratis gebruikmaken van de badjassen en slippers, die op uw kamer te vinden zijn. De sauna en de hamam zijn geopend van 10.00 tot 20.00 uur, het binnenzwembad is geopend van 7.00 tot 22.00 uur.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren
-14%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 211 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 247
Bekijk
Ontspanningsweekend met diner in Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* - 1
Ontspanningsweekend met diner in Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* - 2
Ontspanningsweekend met diner in Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* - 3
Ontspanningsweekend met diner in Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* - 4
Ontspanningsweekend met diner in Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* - 5
-32%
Ontspanningsweekend met diner in Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* (Ref. 322186)
We weten dat het u gaat bevallen :
Traditionele tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa + Late check-out Ontdek het rijke Normandische erfgoed tijdens een weekend in Rouen, de stad van Kunst en Geschiedenis. In het historische centrum van de stad ligt 5-sterrenhotel Spa-Hôtel de Bourgtheroulde in een luxe setting, die onderdeel uitmaakt van de meest bezochte historische monumenten die de stad rijk is. U bevindt zich hier vlak bij alle culturele en historische bezienswaardigheden van Rouen, zoals de kathedraal, het Gros Horloge en de Place du Vieux Marché. Het hotel beschikt over kamers in een klassieke en hedendaagse stijl en van alle moderne gemakken voorzien, die de ervaren reiziger zeker zal weten te waarderen. Geniet van een smakelijke stop in Restaurant d'Aumale met zijn regionale keuken, of in de Brasserie des 2 Rois. De Spa du Drap d'Or biedt u tal van wellnessbehandelingen. Door het boeken van een gezichts- of lichaamsbehandeling heeft u automatisch toegang tot de hamam, de sauna, het zwembad en de fitnessruimte. U kunt gratis gebruikmaken van de badjassen en slippers, die op uw kamer te vinden zijn. De sauna en de hamam zijn geopend van 10.00 tot 20.00 uur, het binnenzwembad is geopend van 7.00 tot 22.00 uur.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren Slaapkamer
-32%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 277 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 412
Bekijk
Welzijn en toegang tot het wellnesscentrum in een 5-sterren boetiekhotel in het hart van Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* - 1
Welzijn en toegang tot het wellnesscentrum in een 5-sterren boetiekhotel in het hart van Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* - 2
Welzijn en toegang tot het wellnesscentrum in een 5-sterren boetiekhotel in het hart van Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* - 3
Welzijn en toegang tot het wellnesscentrum in een 5-sterren boetiekhotel in het hart van Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* - 4
Welzijn en toegang tot het wellnesscentrum in een 5-sterren boetiekhotel in het hart van Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* - 5
-27%
Welzijn en toegang tot het wellnesscentrum in een 5-sterren boetiekhotel in het hart van Rouen (vanaf 2 nachten) - 5* (Ref. 317225)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Behandeling + Late check-out Ontdek het rijke Normandische erfgoed tijdens een weekend in Rouen, de stad van Kunst en Geschiedenis. In het historische centrum van de stad ligt 5-sterrenhotel Spa-Hôtel de Bourgtheroulde in een luxe setting, die onderdeel uitmaakt van de meest bezochte historische monumenten die de stad rijk is. U bevindt zich hier vlak bij alle culturele en historische bezienswaardigheden van Rouen, zoals de kathedraal, het Gros Horloge en de Place du Vieux Marché. Het hotel beschikt over kamers in een klassieke en hedendaagse stijl en van alle moderne gemakken voorzien, die de ervaren reiziger zeker zal weten te waarderen. Geniet van een smakelijke stop in Restaurant d'Aumale met zijn regionale keuken, of in de Brasserie des 2 Rois. De Spa du Drap d'Or biedt u tal van wellnessbehandelingen. Door het boeken van een gezichts- of lichaamsbehandeling heeft u automatisch toegang tot de hamam, de sauna, het zwembad en de fitnessruimte. U kunt gratis gebruikmaken van de badjassen en slippers, die op uw kamer te vinden zijn. De sauna en de hamam zijn geopend van 10.00 tot 20.00 uur, het binnenzwembad is geopend van 7.00 tot 22.00 uur.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-27%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 300 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 412
Bekijk