3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Geniet van een zeebries met cocktail in Duinkerke - 3*
Geniet van een zeebries met cocktail in Duinkerke - 3* - 2
Geniet van een zeebries met cocktail in Duinkerke - 3* - 3
Geniet van een zeebries met cocktail in Duinkerke - 3* - 4
Geniet van een zeebries met cocktail in Duinkerke - 3* - 5
-40%
Geniet van een zeebries met cocktail in Duinkerke - 3* (Ref. 303713)
Duinkerken, Nord & Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Welkomstdrankje Het Welcome Hôtel ligt in het centrum van Duinkerke, op slechts 2 minuten lopen van La Place Jean-Bart. Maak gebruik van de gelegenheid om op het strand van Malo-les-Bains te wandelen, "de koningin van de noordelijke stranden" genoemd, en ontdek de beroemde promenade. In de ochtend geniet je van een uitgebreid en gevarieerd ontbijt, ideaal om de dag goed te beginnen!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-40%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 37 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 62
Bekijk
Weekend in Duinkerke - 3* - 1
Weekend in Duinkerke - 3* - 2
Weekend in Duinkerke - 3* - 3
Weekend in Duinkerke - 3* - 4
Weekend in Duinkerke - 3* - 5
Weekend in Duinkerke - 3* (Ref. 307564)
Duinkerken, Nord & Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard studio + Ontbijt + Toegang tot de fitnessruimte Even echt ontspannen? Boek dan een verblijf in All Suites Appart hotel Dunkerque in de regio Nord-Pas-de- Calais. Het hotel ligt op een prachtige locatie in Duinkerke aan de waterkant en je overnacht in een moderne kamer met een licht interieur. Maak gebruik van de kitchenette en bewaar producten in de koelkast of warm een hapje op in de magnetron. Surfen op internet doe je gratis via de WiFi verbinding. Wandel vanuit het All Suites Appart hotel Dunkerque langs de waterkant en bezoek leuke bezienswaardigheden, zoals de vijftiende-eeuwse vestigingtoren en het belfort van de Sint-Eligiuskerk. Maak ook een uitstapje naar het Scheepvaartmuseum in Duinkerke die te vinden is aan de oude haven. Iedere ochtend geniet je van alle heerlijkheden van ontbijt in buffetvorm dat in de gezellige ontbijtruimte klaarstaat. Lunchen doe je in een van de vele leuke eetgelegenheden in Duinkerke. In de avond geniet je in een restaurant van een uitgebreid diner of maak je zelf eten klaar in de kitchenette op je kamer.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 46 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Weekend aan zee in een studio - 3* - 1
Weekend aan zee in een studio - 3* - 2
Weekend aan zee in een studio - 3* - 3
Weekend aan zee in een studio - 3* - 4
Weekend aan zee in een studio - 3* - 5
Weekend aan zee in een studio - 3* (Ref. 304200)
Duinkerken, Nord & Est
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort studio + Ontbijt + Toegang tot de fitnessruimte Even echt ontspannen? Boek dan een verblijf in All Suites Appart hotel Dunkerque in de regio Nord-Pas-de- Calais. Het hotel ligt op een prachtige locatie in Duinkerke aan de waterkant en je overnacht in een moderne kamer met een licht interieur. Maak gebruik van de kitchenette en bewaar producten in de koelkast of warm een hapje op in de magnetron. Surfen op internet doe je gratis via de WiFi verbinding. Wandel vanuit het All Suites Appart hotel Dunkerque langs de waterkant en bezoek leuke bezienswaardigheden, zoals de vijftiende-eeuwse vestigingtoren en het belfort van de Sint-Eligiuskerk. Maak ook een uitstapje naar het Scheepvaartmuseum in Duinkerke die te vinden is aan de oude haven. Iedere ochtend geniet je van alle heerlijkheden van ontbijt in buffetvorm dat in de gezellige ontbijtruimte klaarstaat. Lunchen doe je in een van de vele leuke eetgelegenheden in Duinkerke. In de avond geniet je in een restaurant van een uitgebreid diner of maak je zelf eten klaar in de kitchenette op je kamer.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 50 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk