3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Ontspanningsuitstapje in de badplaats Le Touquet - 4*
Ontspanningsuitstapje in de badplaats Le Touquet - 4* - 2
Ontspanningsuitstapje in de badplaats Le Touquet - 4* - 3
Ontspanningsuitstapje in de badplaats Le Touquet - 4* - 4
Ontspanningsuitstapje in de badplaats Le Touquet - 4* - 5
-14%
Ontspanningsuitstapje in de badplaats Le Touquet - 4* (Ref. 303179)
Touquet Paris Plage, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Geniet van een weekend tussen bossen en strand, in het centrum van één van de beroemdste badplaatsen van de Côte d'Opale: le Touquet-Paris-Plage! Viersterrenhotel Holiday Inn Le Touquet ligt in het centrum van le Touquet, vlak bij een schitterend strand, en heet u van harte welkom voor een relaxweekend in één van de traditionele kamers. Dit hotel met zijn lichte lanen en overdekte straatje met hoge glazen puien staat garant voor een heerlijk ontspannen weekend in de buitenlucht! Proef de lekkerste Franse gerechten in Restaurant Le Picardy en geniet voor of na uw diner van een drankje of hapje in de Bar Le Royal. Het hotel beschikt eveneens over een wellness- en relaxruimte met een binnenzwembad, een bains à remous en een fitnessruimte. Het zwembad en de bains à remous zijn gesloten voor onderhoud van 15 t/m 20 november 2015.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-14%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 90 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 105
Bekijk
Romantisch verblijf in de badplaats Le Touquet - 4* - 1
Romantisch verblijf in de badplaats Le Touquet - 4* - 2
Romantisch verblijf in de badplaats Le Touquet - 4* - 3
Romantisch verblijf in de badplaats Le Touquet - 4* - 4
Romantisch verblijf in de badplaats Le Touquet - 4* - 5
-17%
Romantisch verblijf in de badplaats Le Touquet - 4* (Ref. 302820)
Touquet Paris Plage, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Klein flesje champagne + Toegang tot de ontspanningsruimte Geniet van een weekend tussen bossen en strand, in het centrum van één van de beroemdste badplaatsen van de Côte d'Opale: le Touquet-Paris-Plage! Viersterrenhotel Holiday Inn Le Touquet ligt in het centrum van le Touquet, vlak bij een schitterend strand, en heet u van harte welkom voor een relaxweekend in één van de traditionele kamers. Dit hotel met zijn lichte lanen en overdekte straatje met hoge glazen puien staat garant voor een heerlijk ontspannen weekend in de buitenlucht! Proef de lekkerste Franse gerechten in Restaurant Le Picardy en geniet voor of na uw diner van een drankje of hapje in de Bar Le Royal. Het hotel beschikt eveneens over een wellness- en relaxruimte met een binnenzwembad, een bains à remous en een fitnessruimte. Het zwembad en de bains à remous zijn gesloten voor onderhoud van 15 t/m 20 november 2015.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-17%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 105 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 128
Bekijk
Culinair weekend in een traditionele kamer - 4* - 1
Culinair weekend in een traditionele kamer - 4* - 2
Culinair weekend in een traditionele kamer - 4* - 3
Culinair weekend in een traditionele kamer - 4* - 4
Culinair weekend in een traditionele kamer - 4* - 5
Culinair weekend in een traditionele kamer - 4* (Ref. 332135)
Touquet Paris Plage, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de ontspanningsruimte Geniet van een weekend tussen bossen en strand, in het centrum van één van de beroemdste badplaatsen van de Côte d'Opale: le Touquet-Paris-Plage! Viersterrenhotel Holiday Inn Le Touquet ligt in het centrum van le Touquet, vlak bij een schitterend strand, en heet u van harte welkom voor een relaxweekend in één van de traditionele kamers. Dit hotel met zijn lichte lanen en overdekte straatje met hoge glazen puien staat garant voor een heerlijk ontspannen weekend in de buitenlucht! Proef de lekkerste Franse gerechten in Restaurant Le Picardy en geniet voor of na uw diner van een drankje of hapje in de Bar Le Royal. Het hotel beschikt eveneens over een wellness- en relaxruimte met een binnenzwembad, een bains à remous en een fitnessruimte. Het zwembad en de bains à remous zijn gesloten voor onderhoud van 15 t/m 20 november 2015.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 125 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk