7 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Wellness weekend in Obernai - 4*
Wellness weekend in Obernai - 4* - 2
Wellness weekend in Obernai - 4* - 3
Wellness weekend in Obernai - 4* - 4
Wellness weekend in Obernai - 4* - 5
Wellness weekend in Obernai - 4* (Ref. 302406)
Obernai, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Toegang tot de fitnessruimte + Sauna In het historische centrum van Obernai ligt Le Colombier, een zeer verzorgd 3-sterrenhotel. De stad Obernai ligt aan de wijnroute, die door de hele wijnstreek van de Elzas slingert, en wordt gekenmerkt door de typische vakwerkhuizen en zeer oude restanten uit de 13e eeuw: de vestingmuren met torens, de Beffroi (stormtoren) en de 'Halle aux blés'. Hôtel Le Colombier is gevestigd in één van de vele traditionele vakwerkhuizen, in de typische stijl van de Elzas. Het interieur is modern en comfortabel en alle kamers beschikken over airco, televisie, telefoon, een minibar en een bed met dekbed. In de buurt van het hotel vindt u 11 'winstubs'; typisch Elzassische restaurants waar u de lekkerste regionale specialiteiten kunt proeven, zoals zuurkool, 'baeckeoffe', 'coq au Riesling' en foie gras. Voor optimale ontspanning kunt u gebruikmaken van de wellnessruimte.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 71 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Wellnessverblijf in Obernai - 4* - 1
Wellnessverblijf in Obernai - 4* - 2
Wellnessverblijf in Obernai - 4* - 3
Wellnessverblijf in Obernai - 4* - 4
Wellnessverblijf in Obernai - 4* - 5
-19%
Wellnessverblijf in Obernai - 4* (Ref. 304379)
Obernai, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Privilege tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de fitnessruimte + Sauna + Welkomstdrankje In het historische centrum van Obernai ligt Le Colombier, een zeer verzorgd 3-sterrenhotel. De stad Obernai ligt aan de wijnroute, die door de hele wijnstreek van de Elzas slingert, en wordt gekenmerkt door de typische vakwerkhuizen en zeer oude restanten uit de 13e eeuw: de vestingmuren met torens, de Beffroi (stormtoren) en de 'Halle aux blés'. Hôtel Le Colombier is gevestigd in één van de vele traditionele vakwerkhuizen, in de typische stijl van de Elzas. Het interieur is modern en comfortabel en alle kamers beschikken over airco, televisie, telefoon, een minibar en een bed met dekbed. In de buurt van het hotel vindt u 11 'winstubs'; typisch Elzassische restaurants waar u de lekkerste regionale specialiteiten kunt proeven, zoals zuurkool, 'baeckeoffe', 'coq au Riesling' en foie gras. Voor optimale ontspanning kunt u gebruikmaken van de wellnessruimte.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-19%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 75 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 93
Bekijk
Een oase van rust langs de wijnroute in de Elzas - 3* - 1
Een oase van rust langs de wijnroute in de Elzas - 3* - 2
Een oase van rust langs de wijnroute in de Elzas - 3* - 3
Een oase van rust langs de wijnroute in de Elzas - 3* - 4
Een oase van rust langs de wijnroute in de Elzas - 3* - 5
-15%
Een oase van rust langs de wijnroute in de Elzas - 3* (Ref. 322296)
Obernai, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Zwemparadijs Hotel Les Jardins d'Adalric is gunstig gelegen langs de wijnroute, dicht bij het centrum van Obernai. Het park rondom het hotel en het zwembad bieden een oase van rust en ontspanning voor een tijdloze vakantie. In de ochtend geniet je van een uitgebreid en gevarieerd ontbijt, perfect om je dag te beginnen!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-15%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 75 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 89
Bekijk
Avontuurlijk verblijf op de wijnroute van Obernai - 4* - 1
Avontuurlijk verblijf op de wijnroute van Obernai - 4* - 2
Avontuurlijk verblijf op de wijnroute van Obernai - 4* - 3
Avontuurlijk verblijf op de wijnroute van Obernai - 4* - 4
Avontuurlijk verblijf op de wijnroute van Obernai - 4* - 5
-17%
Avontuurlijk verblijf op de wijnroute van Obernai - 4* (Ref. 302405)
Obernai, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Bezoek aan wijnkelder + Proeverij + Fles inbegrepen + Toegang tot de fitnessruimte + Sauna In het historische centrum van Obernai ligt Le Colombier, een zeer verzorgd 3-sterrenhotel. De stad Obernai ligt aan de wijnroute, die door de hele wijnstreek van de Elzas slingert, en wordt gekenmerkt door de typische vakwerkhuizen en zeer oude restanten uit de 13e eeuw: de vestingmuren met torens, de Beffroi (stormtoren) en de 'Halle aux blés'. Hôtel Le Colombier is gevestigd in één van de vele traditionele vakwerkhuizen, in de typische stijl van de Elzas. Het interieur is modern en comfortabel en alle kamers beschikken over airco, televisie, telefoon, een minibar en een bed met dekbed. In de buurt van het hotel vindt u 11 'winstubs'; typisch Elzassische restaurants waar u de lekkerste regionale specialiteiten kunt proeven, zoals zuurkool, 'baeckeoffe', 'coq au Riesling' en foie gras. Voor optimale ontspanning kunt u gebruikmaken van de wellnessruimte.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-17%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 77 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 93
Bekijk
Toegang tot de spa en wijnproeverij in de Elzas - 3* - 1
Toegang tot de spa en wijnproeverij in de Elzas - 3* - 2
Toegang tot de spa en wijnproeverij in de Elzas - 3* - 3
Toegang tot de spa en wijnproeverij in de Elzas - 3* - 4
Toegang tot de spa en wijnproeverij in de Elzas - 3* - 5
-31%
Toegang tot de spa en wijnproeverij in de Elzas - 3* (Ref. 303565)
Obernai, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Bezoek aan wijnkelder + Proeverij + Fles inbegrepen + Toegang tot de ontspanningsruimte + Zwemparadijs Vanaf het hotel ben je zo in het gezellige centrum van Obernai. J krijgt toegang tot de spa op minder dan 5 minuten lopen van het hotel. Je krijgt een rondleiding door de wijngaard van Robert Blanck met een wijnproeverij en fles Elzaswijn cadeau!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-31%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 77 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 112
Bekijk
Ontspannend weekend in Obernai - 4* - 1
Ontspannend weekend in Obernai - 4* - 2
Ontspannend weekend in Obernai - 4* - 3
Ontspannend weekend in Obernai - 4* - 4
Ontspannend weekend in Obernai - 4* - 5
Ontspannend weekend in Obernai - 4* (Ref. 307624)
Obernai, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Beleef een romantisch en gastronomisch weekend in een luxueus hotel in het mooie Obernai, op minder dan dertig kilometer van Straatsburg. Parc Hotel Restaurants et Spa ligt op maar enkele minuten afstand van het centrum van Obernai, een klein dorpje aan de voet van de Vogezen. De ligging aan de wijnroute biedt u een rustige en groene omgeving. De middeleeuwse geschiedenis (het was een keizerlijke stad en de geboorteplaats van Sainte-Odile) is nog goed vertegenwoordigd dankzij de vestingsmuren, de kleine straatjes en de authentieke huizen. Uw kamer heeft een typisch sfeer van de Elzas dankzij het houtwerk. Geniet ter plaatse van de heerlijke gerechten van de twee restaurants van het hotel:
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 133 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Romantisch weekend in een
Romantisch weekend in een
Romantisch weekend in een
Romantisch weekend in een
Romantisch weekend in een
Romantisch weekend in een "Deluxe kamer" in Obernai - 4* (Ref. 301114)
Obernai, Nord & Est, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Beleef een romantisch en gastronomisch weekend in een luxueus hotel in het mooie Obernai, op minder dan dertig kilometer van Straatsburg. Parc Hotel Restaurants et Spa ligt op maar enkele minuten afstand van het centrum van Obernai, een klein dorpje aan de voet van de Vogezen. De ligging aan de wijnroute biedt u een rustige en groene omgeving. De middeleeuwse geschiedenis (het was een keizerlijke stad en de geboorteplaats van Sainte-Odile) is nog goed vertegenwoordigd dankzij de vestingsmuren, de kleine straatjes en de authentieke huizen. Uw kamer heeft een typisch sfeer van de Elzas dankzij het houtwerk. Geniet ter plaatse van de heerlijke gerechten van de twee restaurants van het hotel:
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 154 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk