5 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Speciale aanbieding: weekend in een 4-sterren designhotel in Tarbes - 4* - 1
Speciale aanbieding: weekend in een 4-sterren designhotel in Tarbes - 4* - 2
Speciale aanbieding: weekend in een 4-sterren designhotel in Tarbes - 4* - 3
Speciale aanbieding: weekend in een 4-sterren designhotel in Tarbes - 4* - 4
Speciale aanbieding: weekend in een 4-sterren designhotel in Tarbes - 4* - 5
-19%
Speciale aanbieding: weekend in een 4-sterren designhotel in Tarbes - 4* (Ref. 304616)
We weten dat het u gaat bevallen :
Executive tweepersoonskamer + Ontbijt + Late check-out In het hart van de stad Tarbes, tussen Toulouse en Bordeaux, ligt het RexHotel met een schitterende, altijd van kleur veranderende kristallen voorgevel. Laat u verleiden door de geraffineerde combinatie van glas, staal en hout in het moderne meubilair, wat dit hotel een vernieuwende en trendy uitstraling geeft. De 86 ruime en comfortabele kamers staan garant voor een rustig en prettig verblijf. Elke kamer is voorzien van een hoogwaardig king size bed en een badkamer met glazen wanden met verduisterende vitrages voor optimale privacy. Het RexHotel is bovendien een unieke locatie voor het houden van uw professionele evenementen of familiefeesten. Niet minder dan 7 ruimtes met daglicht staan tot uw beschikking voor elke denkbare gelegenheid, die ruimte bieden aan maximaal 200 personen. Dankzij de ingerichte patio kunt u bovendien buiten van bepaalde voorzieningen gebruikmaken. De vergaderruimtes zijn uitgerust met alle nieuwste en hoogwaardige technische faciliteiten. Maak gebruik van de openbare ruimtes in een mooie en moderne designsfeer. Ontspan u onder het genot van een drankje bij de open haard, of laat u verleiden door één van de ontspannende behandelingen van onze professional Dorothée in de wellnessruimte.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-19%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 72 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 89
Bekijk
Betaal in 3X*
Speciale aanbieding: ontspanningsweekend met toegang tot de spa in een designhotel in Tarbes - 4* - 1
Speciale aanbieding: ontspanningsweekend met toegang tot de spa in een designhotel in Tarbes - 4* - 2
Speciale aanbieding: ontspanningsweekend met toegang tot de spa in een designhotel in Tarbes - 4* - 3
Speciale aanbieding: ontspanningsweekend met toegang tot de spa in een designhotel in Tarbes - 4* - 4
Speciale aanbieding: ontspanningsweekend met toegang tot de spa in een designhotel in Tarbes - 4* - 5
-15%
Speciale aanbieding: ontspanningsweekend met toegang tot de spa in een designhotel in Tarbes - 4* (Ref. 303950)
We weten dat het u gaat bevallen :
Executive tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Late check-out In het hart van de stad Tarbes, tussen Toulouse en Bordeaux, ligt het RexHotel met een schitterende, altijd van kleur veranderende kristallen voorgevel. Laat u verleiden door de geraffineerde combinatie van glas, staal en hout in het moderne meubilair, wat dit hotel een vernieuwende en trendy uitstraling geeft. De 86 ruime en comfortabele kamers staan garant voor een rustig en prettig verblijf. Elke kamer is voorzien van een hoogwaardig king size bed en een badkamer met glazen wanden met verduisterende vitrages voor optimale privacy. Het RexHotel is bovendien een unieke locatie voor het houden van uw professionele evenementen of familiefeesten. Niet minder dan 7 ruimtes met daglicht staan tot uw beschikking voor elke denkbare gelegenheid, die ruimte bieden aan maximaal 200 personen. Dankzij de ingerichte patio kunt u bovendien buiten van bepaalde voorzieningen gebruikmaken. De vergaderruimtes zijn uitgerust met alle nieuwste en hoogwaardige technische faciliteiten. Maak gebruik van de openbare ruimtes in een mooie en moderne designsfeer. Ontspan u onder het genot van een drankje bij de open haard, of laat u verleiden door één van de ontspannende behandelingen van onze professional Dorothée in de wellnessruimte.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-15%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 97 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 115
Bekijk
Betaal in 3X*
Speciale aanbieding: weekendje weg met diner in een designhotel in het hart van Tarbes - 4* - 1
Speciale aanbieding: weekendje weg met diner in een designhotel in het hart van Tarbes - 4* - 2
Speciale aanbieding: weekendje weg met diner in een designhotel in het hart van Tarbes - 4* - 3
Speciale aanbieding: weekendje weg met diner in een designhotel in het hart van Tarbes - 4* - 4
Speciale aanbieding: weekendje weg met diner in een designhotel in het hart van Tarbes - 4* - 5
-15%
Speciale aanbieding: weekendje weg met diner in een designhotel in het hart van Tarbes - 4* (Ref. 321397)
We weten dat het u gaat bevallen :
Executive tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Late check-out In het hart van de stad Tarbes, tussen Toulouse en Bordeaux, ligt het RexHotel met een schitterende, altijd van kleur veranderende kristallen voorgevel. Laat u verleiden door de geraffineerde combinatie van glas, staal en hout in het moderne meubilair, wat dit hotel een vernieuwende en trendy uitstraling geeft. De 86 ruime en comfortabele kamers staan garant voor een rustig en prettig verblijf. Elke kamer is voorzien van een hoogwaardig king size bed en een badkamer met glazen wanden met verduisterende vitrages voor optimale privacy. Het RexHotel is bovendien een unieke locatie voor het houden van uw professionele evenementen of familiefeesten. Niet minder dan 7 ruimtes met daglicht staan tot uw beschikking voor elke denkbare gelegenheid, die ruimte bieden aan maximaal 200 personen. Dankzij de ingerichte patio kunt u bovendien buiten van bepaalde voorzieningen gebruikmaken. De vergaderruimtes zijn uitgerust met alle nieuwste en hoogwaardige technische faciliteiten. Maak gebruik van de openbare ruimtes in een mooie en moderne designsfeer. Ontspan u onder het genot van een drankje bij de open haard, of laat u verleiden door één van de ontspannende behandelingen van onze professional Dorothée in de wellnessruimte.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-15%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 105 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 124
Bekijk
Betaal in 3X*
Verblijf in Tarbes en ontdek Pic du Midi - 4* - 1
Verblijf in Tarbes en ontdek Pic du Midi - 4* - 2
Verblijf in Tarbes en ontdek Pic du Midi - 4* - 3
Verblijf in Tarbes en ontdek Pic du Midi - 4* - 4
Verblijf in Tarbes en ontdek Pic du Midi - 4* - 5
-13%
Verblijf in Tarbes en ontdek Pic du Midi - 4* (Ref. 316764)
We weten dat het u gaat bevallen :
Executive tweepersoonskamer + Ontbijt + Bezoek aan historisch monument + Late check-out In het hart van de stad Tarbes, tussen Toulouse en Bordeaux, ligt het RexHotel met een schitterende, altijd van kleur veranderende kristallen voorgevel. Laat u verleiden door de geraffineerde combinatie van glas, staal en hout in het moderne meubilair, wat dit hotel een vernieuwende en trendy uitstraling geeft. De 86 ruime en comfortabele kamers staan garant voor een rustig en prettig verblijf. Elke kamer is voorzien van een hoogwaardig king size bed en een badkamer met glazen wanden met verduisterende vitrages voor optimale privacy. Het RexHotel is bovendien een unieke locatie voor het houden van uw professionele evenementen of familiefeesten. Niet minder dan 7 ruimtes met daglicht staan tot uw beschikking voor elke denkbare gelegenheid, die ruimte bieden aan maximaal 200 personen. Dankzij de ingerichte patio kunt u bovendien buiten van bepaalde voorzieningen gebruikmaken. De vergaderruimtes zijn uitgerust met alle nieuwste en hoogwaardige technische faciliteiten. Maak gebruik van de openbare ruimtes in een mooie en moderne designsfeer. Ontspan u onder het genot van een drankje bij de open haard, of laat u verleiden door één van de ontspannende behandelingen van onze professional Dorothée in de wellnessruimte.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-13%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 118 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 136
Bekijk
Betaal in 3X*